Coyote Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Ovo je sjajno za 1$ dobijete pristojne igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Meni skinulo 10$ za BF3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 (edited) Trebao si da ides na Custom payment, i sam ukucas cifru koliko vec treba za taj bf3 deo bundle-a 4.66$ ? ja obicno stavim 0.01$ preko :D dakle 4.67$ Edited August 14, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Platio sam preko paypala, ali mi je na paypal stiglo samo da je transakcija odradjena, igre nema nigde :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Dobićeš na mail detalje od HumbleBundlea ili na toj stranici gde si platio ti izađe prozorče i piše "show me the keys" ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Dobice mail sa subjectom: Your Humble Bundle is ready! I imace link tamo, pa samo neka ga pokrene, kad je vec ugasio stranicu sa keyevima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 A ok. Ja sam samo dobio mail od njih za transakciju, a kintu sa paypala mi je vec skinuo :) Nadam se da ce da mi puste u skorije vreme to, pa da igram :D Taman sutra da uplatim jos para na karticu, da kupim jos 2 igrice, vec kad su dzabe pare... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Ako ti nije stiglo, verovatno si stavio neki drugi e-mail za keyeve, a ne onaj na koji ti je vezan paypal. I ako si platio 10$, kupio si sve igre koje su u paketu, ne samo BF3. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 (edited) Stiglo nocas, evo sada sam video. U pravu si, sve igre sam dobio, lol :) Nije mi zao i 40$ da sam stavio, ulepsalo mi je jutro ovo :D edit : ako ima neko origin, neka ostavi podatke ovde, nemam nijednog prijatelja :) Edited August 15, 2013 by FearTheBeard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 nemam nijednog prijatelja Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 nismo mi takav forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Rekao bih da nismo ali u ova rutava vremena možeš da se gadno iznenadiš pa ću ostati uzdržan Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Znao sam da ce neko napisati to :D foreveralone:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 (edited) lol, pa i dalje ne radi ridimovanje na Originu. Inače, skrcali su već 3.5 miliona dolara i skoro 800k prodaja za manje od jednog dana. THQ je bio 5 miliona sa nekih 800-900 hiljada prodatih bandlova ukupno, s tim da ovde sve pare idu u dobrotvorne svrhe, dok je THQ pokušavao da pokrpi gubitke pred bankrot. Edited August 15, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Meni radi brate :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 (edited) meni nije do pre pet minuta, sad radi ali ima kul fora koju sam hteo da proverim i sad jesam. Kao što se vidi, dobijaju se posebni ključevi i za Origin i za Steam ali fazon je što sve te igre na stimu kada se aktiviraju dobiju drugačiji - novi Origin ključ od onog što dobiješ u bundleu. Sad sam probao MoH, koji nisam imao ni na jednom servisu, aktiviram na Stimu, instaliram, pokrenem, ne traži origin ali svejedno dobijem novi ključ koji nije isti kao onaj u bandlu. Tako da sve igre što se aktiviraju na stimu, mogu i na originu posle, a ostanu nam i svi oni Origin ključevi pride :D Edited August 15, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Realno, to je kul stvar od strane EA, ne mogu da kažem, da sav keš daju u dobrotvorne svrhe. A gotivno je i koliko zarađuje Humble :) Mislim, treba videti koji su troškovi servera i šta god, ali omaste se i oni tu, na ovakvim bandlovima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 (edited) Takođe ako imate igru na Originu, ali nemate na stimu, a aktivirate Steam ključ od neke (recimo Burnout), dobijate od stima taj treći ključ za Origin ali kada instalirate igru i pokrenete, Origin vam prepozna igru i taj treći ključ može da vam ostane da (pro)date nekome da aktivira na originu. Tako da teoretski, ne dobija se deset ključeva već 15 + ova tri Origin-only naslova :D Nisam doduše uspeo da probam u istoj situaciji neku igru da se skine sa stima, pa po pokretanju da traži ključ, pa da unesem onaj sa origin verzije igre, a ne ovaj što sam dobio do stima. Opet, postoji mogućnost da se to i neće desiti ako igra postoji na oba servisa, pa je automatski aktivira tj. prepozna origin. a u drugim vestima - Kalypso vikend na stimu - http://store.steampowered.com/sale/kalypso_weekend_2013 Edited August 15, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Ja samo ne kontam zashto je na Sins of Solar Empire Rebellion skochila regularna cena, nisam to nikad video na steamu. Bila je 30 evra, sad je 36 i kusur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 BF3 je najbolja igra od tih u paketu. Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 Ja samo ne kontam zashto je na Sins of Solar Empire Rebellion skochila regularna cena, nisam to nikad video na steamu. Bila je 30 evra, sad je 36 i kusur. mislim da su tu skorije dodali u ceo paket i dlceve. Možda grešim. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Eto ga Origin bundle na pet miliona :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Da ne pravim poseban topic u oglasima, ako ima neko Sims 3 kod vishka da mi proda, obecao sam jednoj devojchici ne bih da je ispalim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 brace yourselves "nećes jebati" posts are incoming Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Kupi još jedan hambl bandl, nije ni 500 dinara, ili to nije dovoljno emocija ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts