Jump to content

Online kupovina igara


Slađan

Recommended Posts

Pa ko nema može da pokupi!

Killer Instinct is going free-to-play on Xbox and Steam
The 2013 fighting game is also getting a $30 Anniversary Edition that contains all fighters and premium content.

Ja sad probao, radi!

2 minutes ago, evgeniy said:

sve je to ok, ali nisam mislio na "ko ima pravo da kaze ciji je proizvod", vise sam ciljao na to da postoji razlika od proizvodjaca do proizvodjaca u okviru iste kompanije. ie, japanska Honda je na boljem glasu od onih koje su se proizvodile u Engleskoj, al' oba automobila su japanska. isto tako, "nemacki" mijanmarski adidas svi zaobilaze u sirokom luku jer znas koji kvalitet mozes da ocekujes. ili npr, kad neko kaze da je radio za Ubisoft (ali Montreal, u legendarnim danima kad se radilo na Splinter Cellu, Prince of Persia, Assassins Creed, Far Cry, itd) nije isto ako kaze da je radio za Ubisoft (ali Paris, koji iskljucivo radi Let's Dance fransizu), ili na kraju Ubisoft Beograd (koji koliko znam nista svoje nije  jos uvek izbacio).

svedska oklagija u Ikei je onoliko dobra koliko je taj nikolasi truda ulozio da ona bude dobra da bi se potom nasla u njihovoj radnji, ona veze nema sa Ikeom niti Svedskom. kosooki jesu dobili nacrte za iPhone, ali opet i oni imaju svoje procese, tehnologiju i masineriju da odrade to na nivou koji je u skladu sa Apple standardima. to sto prave Oppo ocigledno ne znaci da nisu u stanju da naprave i iPhone, to sto Oppo nije novi iPhone je druga tema. isto tako "nemacki" adidas iz Mijanmara je ocigledno planski inferioran i pravljen namenski za druga trzista u odnosu na OG adidas i ja licno ne mogu istim ocima da gledam random crni duks sa preslikanim znakom adidasa preko grudi koji ce se odlepiti cim izadjem iz radnje i ove druge kvalitetnije stvari gde se vidi preciznije sivenje, bolji dizajn, lepsi modeli, itd.

ali ovo nije uopšte ono o čemu sam ja pričao 🙂 nemam ništa protiv da krenemo i na ovu tematiku da je raspravimo, ali da, postoji razlika ali isto tako pitanje je ko tu razliku zna da prepozna i uopšte zna da postoji tako nešto. Tipa, Tojota se sklapa u Turskoj (ili se sklapala ne znam da li i dalje, ali pre 10 god jeste) i onda kao te tojote su slabijeg kvaliteta donekle od japanskih. Ali to dal' zna 20% kupaca gde je napravljena.

A za Adidas, to što je mijanmar ne znači da nema drugi mijanmar koji ih pravi bolje. Ja sam pokupovao patike po USA sve su one made in vietnam ili gde već i jesu kvalitetnije od nekih lokalnih, ali se obe sklapaju u Vijetnamu od strane 2$ dece, samo je pitanje ko radi kakav QC 🙂

Na temu Ubisofta, stoji to što kažeš, ali opet stavka u CV-ju da si radio u Ubisoftu je ipak nekakva, pa makar to bio studio u Bukureštu, u odnosu na to da si radio u noname studiju u bukureštu, osim ako taj studio ne izda neko ludilo, tipa prvi Far Cry 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...