Jump to content

Online kupovina igara


Slađan

Recommended Posts

Top je igra! Jos sam se kurcio pa krenuo odmah na najtmer... Nigde jebenog oruzja i pada se iz prve/druge. Jedino sto bih mogao da zamerim je to sto je mapa ogromna a malo sta se desava (ovo pricam za evil within 2). Nisam se igrao dugo pa  je to mozda i standard. 

Za deljenje igre valjda laki ima nalog za deljenje?! 

prevelik ti avatar m8

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, cali said:

Vikovi drugari, podržavamo domaće 🙂

ali da li je to domaće? 🙂

da li inostrani studio koji ima ovde kancelariju posmatramo kao domaći? 🙂 ozbiljno pitanje!

ja recimo nisam siguran da bih ga mogao smatrati domaćim, možda bih mogao tipa radom nekih domaćih autora.

kao ono kad oklagija u Ikei je made in serbia, ne mogu baš da kažem da je naša oklagija 🙂

Link to comment
Share on other sites

On 11/29/2023 at 6:51 AM, cali said:

Voleo bih da ima više studija kao što su vaš, Zwerkov ili npr. Demagog što je prodao igre Netfliksu.

U nedostatku takvih većih studija, dobro je da imamo lokalne kancelarije stranih studija kao mesto gde se razvijaju talenti i "osvaja" znanje.

ništa ja ne sporim, šta više mislim da je to ok i da treba da postoje i da treba ljudi da imaju u CV-ju da su radili na Assassins Creedu npr i slično, sve super. Jedino kažem ne bih ga baš posmatrao kao domaći rad, isto kao kad Netflix dođe u Srbiju da snimi film pa angažuje 80% naših ljudi, meni je to i dalje Netflix film iz USA, iako mi je drago da je neka tamo šminkerka Dara mogla da radi Marku Hamilu šminku i stavi u CV da je radila na setu Netflix filma.

Link to comment
Share on other sites

pa da, mijanmarski adidas nije proizvod mijanmara, već "nemački" proizvod koji je napravljen u mijanmaru.

kao što i iphone nije kineski nego američki.

ali kineski je oppo (npr).

Italijanski fijat pravi Pandu u Kragujevcu pa je to i dalje Italijanski auto a ne srpski itd.

Link to comment
Share on other sites

sve je to ok, ali nisam mislio na "ko ima pravo da kaze ciji je proizvod", vise sam ciljao na to da postoji razlika od proizvodjaca do proizvodjaca u okviru iste kompanije. ie, japanska Honda je na boljem glasu od onih koje su se proizvodile u Engleskoj, al' oba automobila su japanska. isto tako, "nemacki" mijanmarski adidas svi zaobilaze u sirokom luku jer znas koji kvalitet mozes da ocekujes. ili npr, kad neko kaze da je radio za Ubisoft (ali Montreal, u legendarnim danima kad se radilo na Splinter Cellu, Prince of Persia, Assassins Creed, Far Cry, itd) nije isto ako kaze da je radio za Ubisoft (ali Paris, koji iskljucivo radi Let's Dance fransizu), ili na kraju Ubisoft Beograd (koji koliko znam nista svoje nije  jos uvek izbacio).

svedska oklagija u Ikei je onoliko dobra koliko je taj nikolasi truda ulozio da ona bude dobra da bi se potom nasla u njihovoj radnji, ona veze nema sa Ikeom niti Svedskom. kosooki jesu dobili nacrte za iPhone, ali opet i oni imaju svoje procese, tehnologiju i masineriju da odrade to na nivou koji je u skladu sa Apple standardima. to sto prave Oppo ocigledno ne znaci da nisu u stanju da naprave i iPhone, to sto Oppo nije novi iPhone je druga tema. isto tako "nemacki" adidas iz Mijanmara je ocigledno planski inferioran i pravljen namenski za druga trzista u odnosu na OG adidas i ja licno ne mogu istim ocima da gledam random crni duks sa preslikanim znakom adidasa preko grudi koji ce se odlepiti cim izadjem iz radnje i ove druge kvalitetnije stvari gde se vidi preciznije sivenje, bolji dizajn, lepsi modeli, itd.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...