Slađan Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 (edited) iskreno i mene je iznenadilo što sam uopšte bio u tom fazonu dok sam gledao i bio sam veoma svestan toga tokom gledanja te epizode. A plus glupa epizoda, a još mi je baš popustila suspenzija neverice kada se ove dve vršljaju po sudnici i ova ništa ne izvaljuje iako se drže ruku pod ruku/telo uz telo 90% vremena. Trebalo mi je malo vremena da savaladam i sa Oliverom to, kontam da će i ovde biti isto tako mada malo teže jer deluje baš nerealnije no inače. Edited March 29, 2014 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Sve je to ok, Arrow nije Smolvil, to je najvažnije za sada. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 I meni je baš teško da svarim to neprepoznavanje kod ljudi sa nekom izraženom crtom. Npr. Val Kilmer kao Betman. :) Bilo koji Klark Kent kao bilo koji Supermen. ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 arrow je evolucija smolvila za 2014tu godinu ako se neko potresa oko prepoznavanja najčešće je drugi problem sa materijalom =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 (edited) jao bre, kad će neka akcija, ovo danas sve neki drama/triler, doduše sad imam još više razloga da ne gotivim Samer Glau :DDD Edited April 3, 2014 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 (edited) Nisam gledao od 5. epizode ove sezone, i sada u maratonu sustigao :D Sve je bolje i bolje! Meni to za masku ide kao fakat, kada je hood ne može se prepoznati i to je to. Ne mislim da je nešto različito bilo i po stripovima u vezi sa tim problemom? Eventualno manje kadrova, i prikazivano samo ono gde je logično da ne može prepoznati... Svakako je to ja mislim onaj deo koji se guta kao što progutaš to što ih upucaju po xy puta po svakoj epizodi i nikom ništa :) Summer Glau boginja. Ban za SpiRo-a Edited April 9, 2014 by Komek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 prepicka :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 opa, idemo, najzad se nešto dešava! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 A ja baš htedoh da kažem kako je epizoda mogla da stane u 5-10 minuta. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 pa jeste, tih poslednjih 10 minuta :D poslednjih par epizoda baš nisu zadovoljile, haj nek ovo bude neki gamechanger. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Moram spojler! Mene je najviše smorilo zašto bi ipak bilo ok da umre Mojra, mislim, wtf. I dobar momenat je što mu je ovaj sabio nogu. Sve ostalo je klasično premotavanje! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 pa ja sam nekako skontao da kad je krenula da bude fina i da ispravlja krive drine kroz epizodu da će skiknuti u nekom trenutku, samo nisam očekivao baš u ovoj epizodi da će se to desiti. Pa mi je to ok, doduše da je malo više gritty serija, lepo okine Teu metkom, ne Mojru, pa onda da buduće epizode budu totalna depra, a ovako je nekako očekivano i TV frendli jebiga. I to sa nogom je solidna kocka ali mislim da će već u sledećoj epizodi da trči, skače n shiet. Ovo ostalo je smaranje, mada su uradili jednu stvar koju je trebalo i kako je trebalo, a to je što od starta nisam uspeo da kupim to kako je Slejd odjednom odlepio i postao ultramanijak, prosto mi nije pasovalo i delovao mi je previše lucidno. E sad kad se isto desilo sa ovim Rojem, pa smo malo bolje videli kako to prsnjavanje izgleda, malo mi je poboljšan imidž Slejda i koliko je prsao. Mislim da bi trebalo malo više da se koncentrišu kod njega na to koliko je lud u stvari, interesantiji bi lik bio. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Misio sam da čitam GoT topic i pročitao spojlere tri puta a nisam odgledao poslednju epizodu Arrow-a... /facepalm 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 aahahahahah, odlično, eo ti plus. Dana na RUR-u gori vatra, vatra u srcima forumaša! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 mnogo se razvlače ovih par epizoda unazad, baš thewalkingdeaduju u poslednje vreme. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 pa ono.... meni su ovih par epizoda pred kraj delovale sve nabacano i natrpano, ova zadnja pogotovo. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 ova epizoda je tipican CW-style laying pipe za sledeću sezonu...svaka im čast za nekoliko koreografija i ubacivanje dodatnih flair karaktera i nije lose overall, ali ipak nije najbolji momenat u toku sezone...sto bi finale kao trebalo da bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 definitvno nije najbolji deo sezone. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Iskulirali su se da ne ubiju nekoga još, meni su Thea naročito i Roy pomalo izgledali da će da geknu na pola epizode. Onda sam se setio da Roy ne može, tek je dobio masku, bilo bi ultistupid, a Thea isto ne može, tek je majku izgubio. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 kontam da je ovo bio najbolji deo epizode za one koji su gledali na teveu tj. reklame https://www.youtube.com/watch?v=rnXsnR-2AvU Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Dobra je bre epizoda, nije vrhunska, ali je dobra! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 extended trejler za flasha je mnogo bolji... na zalost, cw je pozicionirao flasha ne isto vece iza ili ispred arrowa nego u utorak u 8 sto je novi slot za shield....imace mnogo lower rating od arrowa =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Šteta jer Flash > Green Arrow :/ Mada možda bude car pa ga zavole kao što i treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 (edited) http://instagram.com/p/mJRNHXPXhs/ lik koji glumi dedshota okacio sliku sa snimanja s2e16, gde se vidi lice harley quinn (mada ne mora da znaci da ce ta devojka da glumi harley ako je ikada pokazu u samoj seriji =o)) Edited May 29, 2014 by Kole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 treća sezona počinje sa snimanjem za mesec dana, a evo Amela kako vežba freerunning. http://www.newsarama.com/21285-stephen-amell-s-arrow-workout-will-make-you-believe-he-s-a-superhero.html Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts