bolkonski Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Pravo da vam kažem nisam očekivao da će napraviti smislene zaplete ni za ostrvo ni za Starling siti, ali su uspeli i ja sam vrlo zadovoljan. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 bogami, zanimljivo, ali i dalje ostajem pri svome da ako krenu da rastežu kao smallville, bataliću posle druge sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 woo hoo, arrow dobra serija i posle kraja sezone! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Dobar kraj, neočekivano dobar. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 (edited) što bole kaže (piše, kuca, srcem srbskim!). Ja sam zadovoljan, pogotov što nema kao neki zaključak ili tako nešto već je samo presek nad tragedijom i vidimo se sledeće sezone. Edited May 17, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Da, neobičan je kraj sezone, sve vreme dok sam gledao epizodu bio sam na fazon "ok, sad idu oni poznati klišei", međutim, dogodi se više od očekivanog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Ja sam baš čekao da neko visi sa litice, ali to se nije dogodilo. Vrlo kul odista. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 E da, pitanje: Što je Malkom bio na fazon "Oh no!" kad je otkrio ko je Arrow u pretposlednjoj epizodi? U narednoj nešto nema neke "konekcije" sa tim, a delovao mi je skroz iznenađeno, tipa, kao da je sklopio pakt sa Oliverovim ćaletom da Oliver mora biti živ i zdrav zanavijek a ovaj pak to prihvatio kao jednu obavezu prema Kvinovima, ili tako nešto. Naredna epizoda i dešavanja idu bukvalno kao tipični protivnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Pa smorio se čovek :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Moram reći da sam prijatno iznenađen celokupnim utiskom nakon odgledane sezone. Da, bilo je par baš dno epizoda. Da, bilo je dečijih bolesti. Da, gluma ume da bude loša. Ali, izvukli su se u poslednjih 6-7 epizoda baš onako fino. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 trejler za drugu sezonu Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 AHA - City of Heroes, eto para NC Softu! :)) Inače osim ovog "level 2" fazona sa napredovanjem "likova" ništa novo ne bi ovde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Prenapeto!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Summer Glau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Svi smo mi omatorili jbg :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 meni je ona antipatična do jaja, ne bih znao da kažem tačno zašto. U istom mi je košu kao ona Moon Bloodgood samo mlađa verzija koja lošije glumi, iritira me kad je vidim negde, a realno opet ne bih znao da kažem zašto. Gledao sam je The Cape-u poslednji put, bila je... pa iritantna. Mada to nije dobar izraz, više neugodna. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 jesam ali mi ni tamo nije pila vodu. Još je glumila retarda! Antipatija na max! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 postala je genije tek u filmu, u seriji je bila retard uglavnom :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 LO MA ČA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 KR MA ČA! Ali stvarno, riba mi je antipatična. Ja sam u Ff ljublju Mala, Šeperda, Zoi i Koba, ovi ostali mogu da crknu!! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 a od druge sezone, eto nama i Flešilice, a onda i kao odvojene serije omg - http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/flash-series-arrow-producers-works-595486 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 (edited) Pocela da se emituje i druga sezona, ako neko planira da prati. :) Edited October 12, 2013 by Man of mayhem Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Ova advokatica ladno promenila zube... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 malo mi je bilo smešno kad je ispalio strelu i odbetmenovao u vazduh ali ovo ostalo sve standardno kul. Lepo je što su nekako zaključili prvu sezonu gde god je trebalo i sad idu nove avanture u jeku posledica starih epizoda. Lepo je videti neku seriju koja prosto ide napred, a ne vrti se u krug oko "fazon" zapleta, nekih misterija, under the domeova, revolucija, fastforwarda i ostalih tih džejdžej abramsovanja/lindelofovanja. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts