Elvis J. Kurtovic Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Мај брејн хртс:) Сад сам збуњен, зато што знам да имам чококурац у глави одавно, али имам и љешњак курцолино исто:) Шта то значи, да је љешњак чоколино некад био чокољешњак, па су променили име? Или су то две франшизе? Сад се не сећам паковања, јебем ли га, било је гомила ''линоа'', са оним медведом Лином горе у углу, фрутолино, медолино и те форе. И чоколино као бред енд батр. И - љешњак чоколино или чокољешњак?:) едит: чоколешник је рипоф љешњак чоколина? Увек је био и Чоколино и Чоколешник, два различита производа од две различите фирме. :) За ову другу је била нека реклама типа "ммм, као да једем млечну чоколаду са љешњацима". :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 meni nije jasno da rapsravljate o hrvatskim proizvodima kao da su dobri, a onda se ljuite sto vojvodina oce da se odcepi? Jer ne vidite slicnost samo me zanima? Јао ај не драми, чоколино ми је нешто ко опстанак или мастерси, сад ћу да газим по јајима и да будем авернес мастер за све у свемиру, јес луд сам... инб4 није чоколино све у свемиру, он ти је закло брата од стрица А јел смем рецимо да расправљам о, не знам, њемачким тенковима с Дулетом?:) едит: ''одцепи'', ''јер'', ајв бин тролд, y u do dis fotsy Увек је био и Чоколино и Чоколешник, два различита производа од две различите фирме. :) За ову другу је била нека реклама типа "ммм, као да једем млечну чоколаду са љешњацима". :) Сад и мени нешто познато, ово крвацко је имало међеда, а ово друго је имало онај велики лешник, фазон двајс сантима зумирани лешник?:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 (edited) ubio link :) Edited November 14, 2012 by Sa1Nt slika ti prijavljuje malware Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Јао ај не драми, чоколино ми је нешто ко опстанак или мастерси, сад ћу да газим по јајима и да будем авернес мастер за све у свемиру, јес луд сам... инб4 није чоколино све у свемиру, он ти је закло брата од стрица А јел смем рецимо да расправљам о, не знам, њемачким тенковима с Дулетом?:) едит: ''одцепи'', ''јер'', ајв бин тролд, y u do dis fotsy hahaha igor 1 : 0 dulio its peanut butter jelly time,mmmm kao da jedem veliku čokoladu sa lješnjacima You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 to je to cale mi poslao friend request na facebook-u deactivate http://www.southparkstudios.com/clips/269228/so-im-not-your-friend-then :)) "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 jbte ja sam ubedjen da sam procita drale ne cale i jos gledam koj qrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) sve je malo bolje my brain is full of fuck Edited November 14, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 sve je malo bolje my brain is full of fuck Sta si konzumirao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 nisam nista brate, nisam kukavica, lud sam i bez toga bate "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Kuler mi zvekeće, mislim da pokušava nešto da mi saopšti. Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Da ugasis komp na 3-4 dana da se o'ladi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Vrlo moguće, ima i on dušu. Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) Zapravo je implicitno pokusao da ti saopsti da iskuliras forum na 3-4 dana. Edited November 14, 2012 by PrimeAbuse Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Žao mi je ali to se neće desiti Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 free, zar nisi ti rekao da ti je zao sto si uopste poceo da postujes? :o Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Kuler izgleda hoce da se otcepi i postane nezavistan hardver tvog kompjutera. Iako bez njegovog hladjenja kompjuter ne bi radio, on dobija samo 7% tvoje paznje. KUCISTE KULERIMA ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) free, zar nisi ti rekao da ti je zao sto si uopste poceo da postujes? :o E zapravo jeste :) Detaljno obrazloženje na "Retard profili sa fejsa" topiku, vidimo se maso, uživajte. Poz Edited November 14, 2012 by free! Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Ne razumem te fore "vidimo se maso uzivajte poz". Ko se ikad javljao ljudima kad odlazi u wc, skolu, posao, itd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Dobro je, ovo se ne odnosi na mene, ja sam sad suva definicija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2012&mm=11&nav_id=659961 Trolovi - monstrumi na internetu Mene je dr Duljo izlečio! (Daki, 14. novembar 2012 12:35) # Link komentara Preporučujem (+9) Ne preporučujem (-1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 ахаха, дао сам плус Дакију, тј. себи! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 kakve sam spagete napravio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Jel zna neko koji je Intesin IBAN? Googlo sam malo ali bez uspeha, sad cu googlam jos "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 56: Intermediary: SWIFT: BCITITMM Intesa Sanpaolo spa Milan Italy 57: Account With Institution: SWIFT: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd Republic of Serbia Ибан ваљда садржи твој број рачуна, па зато нисам копирао, јер у документу који имам иде уз моје име и презиме и адресу. :) Ваљда сам ти помогао. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts