Guest Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 trpy brat po znanju o semaforima o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 ма има тај семафор, да би се омогућило аутобусима да окрену улево преко три траке да се укључе на аутопут. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 e, da, i sedamnaestica ne ide tuda već deset godina, šumaheri :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Drugovi, 2:19 je, i dalje utorak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 imam stalkerku , nisam znao da ovo postoji i u rl, jezivo je Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Exile's diary: Entry 245. Tuesday came today and is still here. I feel weak and exhausted from my fight to make it go away. I don't know if I can keep it up any longer. Time passes but all too slow. Fare thee well, remember me for good, only. Entry 246. Braaaiiiiiiiiiiiiiiiinsssss, braiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinssssssssssssssssssssssss imam stalkerku , nisam znao da ovo postoji i u rl, jezivo je Ja sam jednom zamalo dobio zivu sodu u lice, a i uperivali su pistolj u mene jer sam "silovao" devojku. I tako..... da, scary. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 previše dobro prcaš tebreks -_- pa da, to sam i zeleo da dokazem ! Ja sam jednom zamalo dobio zivu sodu u lice, a i uperivali su pistolj u mene jer sam "silovao" devojku. I tako..... da, scary. sada mi je bolje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 http://www.blic.rs/m...esackog-prelaza nebitno za petru, dal ce u tvorza ili ne, nisam zato okacio...nego me zanima da li to znaci da ako vozis 5km brze nego sto je dozvoljeno i neko ti nocu izleti van pesackog prelaza i ne vidis ga ti si kriv...zajebano je to, ponekad pomislim jebes kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 ok, a jel oko svakog pesackog ogranicenje 30kmh ili samo na nekim tipa oko skola i tako...i kolika je ta "zona" pesackog u kojoj je ogranicenje 30km/h, tipa 30m pre i posle prelaza? moracu da skinem neki pravilnik o saobracaju, sve sam zaboravio:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 ok, a jel oko svakog pesackog ogranicenje 30kmh ili samo na nekim tipa oko skola i tako...i kolika je ta "zona" pesackog u kojoj je ogranicenje 30km/h, tipa 30m pre i posle prelaza? moracu da srknem neki pravilnik o saobracaju, sve sam zaboravio:) da uzas You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 ne valja vam što ste zaboravili propise toliko, drugovi. skinite pandurske testove sa neta, pa malo na podsećanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 evo bas gledam na onom sajtu, i kapiram da je ovo kljucna recenica koja se primenjuje i van pesackog vozač je dužan da prilagodi brzinu vozila tako da u svakoj situaciji može bezbedno da zaustavi vozilo ispred pešačkog prelaza i propusti pešaka koji je već stupio ili stupa na pešački prelaz ili pokazuje nameru da će stupiti na pešački prelaz. btw, duvaj ga igore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 naravno da pravilo ne vazi ako nema obicnih smrtnika u obliku pesaka u blizini tog pesackog prelaza o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Buda_ Posted October 16, 2012 Popular Post Report Share Posted October 16, 2012 ocistio godinu tako je budo care brate 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 jebote,saobracajca sto uredjuje saobracaj kod Skadarlije niko ne jebe 2 %...I pored semafora pesaci opusteno na crveno prelaze ..Semafor radi normalno a on i pored toga uredjuje saobracaj i ne reaguje na prekrsaje... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 bravo budo sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Ljudi jel overio neko ovo http://www.intergalacticdiner.com Zanima me kakva je hrana? :) overio ja pre koji dan. hrana je kul, ali su porcije male. ne znam kakve su L, ali M porciju sam pojeo u par zalogaja. inače ne jedem mnogo, ali kapiram da bih L pojeo ladno. mada, posle pola sata nisam osetio nikakvu glad i držalo me par sati. uz burger, ili šta već naručiš, dobiješ i pomfrit, i dva koluta onion ringova. ringovi su kul, pa možeš opušteno da naručiš i porciju toga. ni pomfrita nema nešto mnogo (recimo malo manje od srenje porcije u meku). uz to dobiješ i majonez i kečap. deluje ti kao da će biti malo, ali ima sasvim dovoljno. šejk od čokolade je do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Neverovatna stvar se desila pre vise od pola sata.Nebo je bilo tako zuto da je cela oblast oko grada bila zuta.Kao da gledas kroz naocare kroz koje se sve vidi u sepia fazonu.Sve ooje su se,da kazem,izoblicile,odnosno sve su dobile nijansu zute.Ceo grad izasao,gleda i cudi se. 1 The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Somebody call Corey!!!! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Sipali su vam drogu u vodovod Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 "Uoci utakmice Makedonija-Srbija od strane albanskih huligana povredjena dva Crnogorca. Balkan... Kako ovo objasniti prosecnom Englezu, Ameru... :)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 lol nego je l' depilira neko jaja i dole sve i cime to radite lol? je l' koristio neko one veet trake kreme??!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 тражи од жене да те обрије. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 gj za sprcanje u najavi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 sta ce ti kreme... nasapunjas jajca i ziletom lagano nema cega da se bojis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts