Doolio Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 komsija iznad je resio da unisti ceo stan busilicama najrazlicitijim, cause it's fun Па ти живиш испод мене! едит субота је, дисригард дет brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 volim vas sve opet si?? Ako neko danas dolazi u Delta City izmedju 12 i 20h, neka svrati do C&A, nacrtacu mu spajdermena preko celog lica! :) ja najverovatnije svraćam da uzmem ženi neku krpu, mislio sam samo do zare al doći ću i u taj c&a iako miriše kao kineski tržni centar :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 sem ako nije krpa za pranje sudova, onda nemoj da zaboravis papuce o o/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 (edited) likovi preko puta mene pravili svadbu, trubaci me probudili pre pola sata, da bi onda neki tip izvadio utoku i krenuo da ubija nebo, jelte. ispalio je ~10 komada u dve serije, da bi se panduri kroz 2 sekunde stvorili i crashovali svadbu. i neka su. jedan od pandura je onako bas nadrkan, krenuo da im otvara prtljaznike, trazi pistolj i jebe mu se sto je svadba. a tip koji se lozio da je gengsta i pucao, sad nosi srpsku zastavu i mase k'o da je na nekoj tekmi. pandur mu kaze "momak, stvarno nema potrebe za tim", haha. sve u svemu, probudili su me, ko im jebe mater! let the carnage begin! Edited November 3, 2012 by digrejzö Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Meni se danas nista specijalno nije desilo od kad sam ustao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Ja spreman! Za dom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 meni se otkad sam ustao desilo premnogo toga! ustao u 6, nasao super sir na pijaci, isao u nabavku posle, gde ima somat na akciji, pa sam isao u ribarnicu, pa sam pravio rucak, a potom sam i par kopanja slina prosao! heee-yaaa You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Novosadzani, ako ste veceras u mogucnosti svnite u Compressor, vrtim ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 (edited) ! Imam 80+ pluseva.... gadite mi se svi koji ih dajete, a gadim se sam sebi isto zato sto ih primam! hehe primam ! Danas sam prcao RL po svim parametrima. Edited November 3, 2012 by Pesma-mrtve-dece 4 9 Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 ko Hristo Stoickov Nemce devedes cetvrte na mundijalu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Pink.Floyd-Discovery.(16CD-14.Albums.Box.Set.EMI.Music.Japan).2011.FLAC.CUE.Lossless oh yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Zna neko kad krecu nocne 29ke od studentskog trga? Pre je bilo 1/2/3:20, jel i dalje tako il su menjali nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
šljaki_ Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Evo Emile ja sam ti dao minus, da ti se ne gadim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 teško je sad nekako, iako sam celo popodne preblejao kao car leško, bio sam u delti ali nisam uspeo da te nađem, a i pobegao sam jako brzo ne kupivši ništa, ona gužva je roflkopter Zna neko kad krecu nocne 29ke od studentskog trga? Pre je bilo 1/2/3:20, jel i dalje tako il su menjali nesto? https://www.google.c...chrome&ie=UTF-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 opet si?? nope, popio sam /ignore :) ali sam opet otisao kuci jako srecan iz nekog razloga ... ucirkali se kao carevi sa nekim koreankama, na dance flooru me najbezobraznije izvatala najsisatija crnkinja ikada, i na kraju veceri pojeli pola kile holesterola u obliznjem dineru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Zna neko kad krecu nocne 29ke od studentskog trga? Pre je bilo 1/2/3:20, jel i dalje tako il su menjali nesto? http://gsp.rs/nocne_linije1.htm#29 Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 leško, bio sam u delti ali nisam uspeo da te nađem, a i pobegao sam jako brzo ne kupivši ništa, ona gužva je roflkopter Potpuno te kontam. Ja da nisam morao da budem tamo, sigurno ne bih izdrzao duze od 10 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 eh te crnkinje po densflorovima, a igi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Jel vama radi Facebook? Redirektuje me tu wtf http://www.adtech.com/Home/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 treba izdrzati laku noc sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Mozda je bilo na Muzickom topic. Lik sabija freestyle :D Jedan od tecnijih freestylova koje sam ikad cuo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 (edited) coko brate exile kume grobare sine rođače šta je ovo? Edited November 4, 2012 by alfy Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Gde se nalazis ? Inace Nidzo i Madjar, steta sto niste ostali jos, vrhunska zurka bila posle bukvalno 15 minuta posto ste otisli mada to je bas zato sto ste otisli AEHAEHEEE joj ubice me ovaj rejv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 (edited) Dobro jutroske drugari .. Bio sinoc u Tri Sesira u Skadarliji, bilo je fenomenalno, isao sam sa zenom i decom. Otisli posle do Malog Kalemegdana a posle toga smo otisli do Petrovaradinske Tvrdjave.. Dosli smo kuci nocas negde oko 2.. bilo NAM je jako lepo i srce mi puno :) A danaske idemo pravac Slankamen na Riblju Corbu... :) Edited November 4, 2012 by edit_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Каћу ја да дочекам димам жену и децу, јебему сису? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts