spo(ghost) Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 sto se pesme tice, previse mi je dosadan riff i tekst mi je bezveze ;) al sto se mene tice kaci jos pesama, kul mi je da cujem. a jebiga, jos uvek se trazi stil :) i meni se nije svidjalo, pa se naviknes, pa smislis nesto bolje. Za prvu godinu je pristojno inače, trenutno starke furaju fensi ribe kojima je neko rekao da je to ovog leta/jeseni kul. +1 ali da su isprljane teksturom Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 bolje i tako da se oblace nego u spicaste cipele sa metalnom kopcom. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 gotov s'poslom, zbogom! :* Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 A sta ako nose starke jer im se svidjaju? To ti nije palo na pamet? ne Kili da li si se snašao juče po Košutnjaku? na srecu sam ubo skretanje sa mosta za pozesku a sve ostalo pogodio o/ trebalo bi da te zaposle da vodis logistiku u saobracajnoj policiji i onda da mi nadjes posao preko veze da vozim pajera interventne na popravke i do garaze 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Trebao si da pitas Ghosta oko Kosutnjaka, ipak, 30 je 30 : ) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 ali da su isprljane teksturom šta ovo znači? Link to comment Share on other sites More sharing options...
šljaki_ Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 uf, jos jedan tezak dan na poslu, a nedelja tek pocela :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Rintaj vole kad nemaš škole 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Bio danas u Beogradu zavrsavao neke papire,otvorio racun za projekat,usput iznapusavao kurca bahate Komunalne Pandure jer su kretencine,kod konja u pekari kupio nekoj maleckoj devojcici burek i jogurt i kupio joj malu rudu salame i 2 hleba. Takodje danas mojoj zeni i meni 8 godina i 11 meseci pa sam za ovu priliku kupio njoj Samsung S5260 a ona za to nema pojma i da dodam da sam se jebeno ojeo,neke kineske bokserice me unistile :( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 I još navijaš za Lpool :::: gde ces bolje Inace koliko ce da me iskosta da posaljem za UK dvadesetak onih Milka jakobs kafica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doolio Posted October 22, 2012 Popular Post Report Share Posted October 22, 2012 Ајој људи, па наравно да гомила људи ''идеолошки'' или ''психолошки'' носи старке, али Кили по обичају има ФоВ 25, јер 99% одевних предмета људи носе из тог трипа, само што су можда старке проминентније манифестно, али опет ништа мање од осталих ''субкултурних патика''. Капирам да је бар једна ствар коју је Кили обукао кад је изашао пољена, обучена управо по том принципу, али му не упада у видно поље јер не осећа да је то тај трип него капира да је ''готиви естетски'' или да ''није субкултурно дефинисана'' или шта већ, јер наравно да ће мозак да ти каже да си се ти обукао онако како ти се свиђа:) Исто као што се и неком ескиму ''естетски свиђају'' крзнене чизме иако га ти одвлачиш од излога са трипом ''царе, то су женске зиљ чизмице'':) Да појасним пластичним примером који није паралела, али указује на поенту. А тај принцип функционише што на субкултурном (кад си млађи), што на Борис Бизетић трипу (кад си старији). 3 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Sad ce ti kili reci "ne". 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 20.00 Sinemanija Film: "Dolanov kadilak" :) olololol You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 :) olololol ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 gays pls šta ovo znači? Hvalila mi se jedna od gorepomenutih trend devojaka da je kupila starke koje izgledaju kao da su prljave... i to je in sad. I zaista imaju teksturu stroke. I ao sto je krenuo bum sa pocepanim lonama, gumenim cizmama, sad verovatno ulaze i strokave patike i na kraju ce prodavati dolce gabana umazane kombinezone, i to ce biti in. JAO SELJANKO ISFLEKALA SI SE! MA JOK, TAKAV JE MODEL XIXIXIXIXI! JAO, KOJA FORA XOXOXOXO! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Ono što mene zanima je, da li si morao da uložiš neki napor ili je sama naskočila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 reklo bi se da je u svakom slučaju uložio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
šljaki_ Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 gays pls Hvalila mi se jedna od gorepomenutih trend devojaka da je kupila starke koje izgledaju kao da su prljave... i to je in sad. I zaista imaju teksturu stroke. I ao sto je krenuo bum sa pocepanim lonama, gumenim cizmama, sad verovatno ulaze i strokave patike i na kraju ce prodavati dolce gabana umazane kombinezone, i to ce biti in. JAO SELJANKO ISFLEKALA SI SE! MA JOK, TAKAV JE MODEL XIXIXIXIXI! JAO, KOJA FORA XOXOXOXO! Moj najbolji drugar zivi vec godinu dana u Londonu i kaze da oni nose tamo pocepane i prljave patike (izmedju ostalog i starke) i to je kod njih jako popularno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 mozda medju pakistancima i turcima koji rade po pekarama You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
šljaki_ Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 sta fali ljudima koji rade u pekarama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Hvalila mi se jedna od gorepomenutih trend devojaka da je kupila starke koje izgledaju kao da su prljave... i to je in sad. I zaista imaju teksturu stroke. ne, ne, znam ja šta si ti hteo da kažeš, ali si rekao "ali da su isprljane teksturom"; ta rečenica nije bila na srpskom pa sam pitao šta znači mislim, nije mi namera da glumim gramar nacija ovde, ali jebem mu mater, je l pročitaš ti post pre nego što ga pošalješ? ali da, kapiram da neki modni guru negde u milanu/londonu/njujorku/tokiju gleda izveštaje sa ulica na svom video zidu i zadovoljno trlja ruke jer su uspeli kurvama da profuraju reciklirano smeće kao modu, ovaj put još bolje i još recikliranije nego prethodnih 200 puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 mislis, sljakaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 ipak starke sa štiklom se urežu u sećanje x( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 ne, ne, znam ja šta si ti hteo da kažeš, ali si rekao "ali da su isprljane teksturom"; ta rečenica nije bila na srpskom pa sam pitao šta znači mislim, nije mi namera da glumim gramar nacija ovde, ali jebem mu mater, je l pročitaš ti post pre nego što ga pošalješ? ali da, kapiram da neki modni guru negde u milanu/londonu/njujorku/tokiju gleda izveštaje sa ulica na svom video zidu i zadovoljno trlja ruke jer su uspeli kurvama da profuraju reciklirano smeće kao modu, ovaj put još bolje i još recikliranije nego prethodnih 200 puta. Nisam ziveo ovde neko vreme, Igor zna da sam pricao kao madjar kad me je upoznao, i onda umem da upotrebim takve reci kada ne mogu da se setim, zapravo, kad razmislim, ne znam ni koju bih rec upotrebio u ovom slucaju. Imaju saru prljavstine ili... ne znam... ipak starke sa štiklom se urežu u sećanje x( Kad je to islo? :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts