Trooper Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 ako cemo ozbiljno da krenemo u akciju sa ovim treba nam topic sa konkretnim taskovima koji moraju da se odrade i bez randomizovanja i glupiranja sa nebitnim post-ovima. eto tolko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 http://www.cbs-css.org/files/publikacije/krivicni_zakon_rs.pdf cisto da se nadje 1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 (edited) ako cemo ozbiljno da krenemo u akciju sa ovim treba nam topic sa konkretnim taskovima koji moraju da se odrade i bez randomizovanja i glupiranja sa nebitnim post-ovima. eto tolko. O tome ja pricam ali mi se cini da cu morati ja zainteresovane ljude koji su ozbiljni sto se tice ove price da pozovem na neko deseto mesto i da se dogovaramo bez ovih junk postova.. 20 strana a samo 5 efektivnih.. Ja molim svaki dan admina da brise sve nebitne postove ali dzaba. Necu da molim vise nikoga ! Edited February 11, 2013 by edit_ 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Ili do Zarkova prvo, pa ce Vica da te odbaci Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreator_vol56 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 O tome ja pricam ali mi se cini da cu morati ja zainteresovane ljude koji su ozbiljni sto se tice ove price da pozovem na neko deseto mesto i da se dogovaramo bez ovih junk postova.. 20 strana a samo 5 efektivnih.. Ja molim svaki dan admina da brise sve nebitne postove ali dzaba. Necu da molim vise nikoga ! Pa matori ne mozes ocekivati da ce bilo sta ozbiljnije ispasti od samo postovanja u temi i moljakanja admina da se brise spam. Pocni sam od kupovine stvari, cimaj ljude preko telefona / prajvat mesadza, organizuj okupljanje, lupaj recke sta je uradjeno a sta nije i sta fali itd. Ako mislis da ce se uraditi nesto time sto cete samo pisati u temi zamisli i ideje, bolje onda da se ne zanosis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 Ja sam ovo mogao sam da odradim bez igde ikoga ali vec radimo zajedno onda cemo i da trazimo zajedno stvari a ne da sve spadne na mene samog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Астора, брате, искулирај се. РУР је неозбиљна насеобина, прихвати да је то тако и не губи живце на глупостима. и брате, па знаш ваљда да је Ћела већ неко време класа А трола, истроловао је у неколико наврата елдере, који су креатори Хејтотрона, шта налећеш као мулац... :) 2 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 а и ћела је радовац, дакле пичка је у старту тако да нећеш имати проблема ако испадне неко срање! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Да, веома озбиљно је слање хело кити лутке у свемир! Шта фали онда ракији/опанку/комплетаји? Била би добра фора и не једна од многих споредних и/или пропуштених вести. Па ето и сама та вест...дванаестогодишња девојчица... није него, ћале одрадио и исконтактирао профи фирму. али лепше звучи кад су дете и лутка у питању. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Астора, брате, искулирај се. РУР је неозбиљна насеобина, прихвати да је то тако и не губи живце на глупостима. и брате, па знаш ваљда да је Ћела већ неко време класа А трола, истроловао је у неколико наврата елдере, који су креатори Хејтотрона, шта налећеш као мулац... :) Steta sto ce zbog toga biti perma banovan dva meseca i smarati svaki dan da se vrati, sve dok se ne vrati. A onda po povratku ce za svaku sitnicu biti banovan, sve dok ne prestane da bude trol ili prestane biti banovan! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 Neka mi pusti poruku u inbox svako ko je zainteresovan za projekat pa cemo se dogovoriti gde mozemo da finaliziramo i odradimo projekat. Sa ovim topikom sam zavrsio. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted February 11, 2013 Popular Post Report Share Posted February 11, 2013 кухиња је дефинитивно добила новог члана! 4 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreator_vol56 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Ja sam ovo mogao sam da odradim bez igde ikoga ali vec radimo zajedno onda cemo i da trazimo zajedno stvari a ne da sve spadne na mene samog... Jeste, ali si ti inicijator projekta, a ako vec vidis da ljude boli uvo da se pokrenu dalje, ili probaj ti da ih pokrenes ili cuti i nemoj da kukas na spamovanje teme vec batali stvar. Najlakse je da sedimo i vajnujemo sto nesto ne moze da uspe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 nije, lakše je vajnovati kako te ceo forum mrzi. 2 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Ма глуп човек. Ево, 20 страна и најбитније да тема живи. Колико сам разумео, ових пар месеци и јесте пауза и чека се пролеће. Још се људи пријавило итд итд. Али не, мора да буде све апотекарски чисто, с тим што је та апотека по мерилима из његове главе. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Sa ovim topikom sam zavrsio. зима је, нема пожара, наши ватрогасци су на ивици живаца... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Realno, ja barem iz iskustva znam da se svaki trol sankcionise, ako ne, barem warnuje i bilo bi ok i da se maliciozni spameri regulisu i na ovom topiku. Moja dva franka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 са тим што ти својим тролом идеш свима на курац, а највише црнцима (ЈОЈ ОВОЈ ФОРИ НЕМА КРАЈА!!1) а ћела само астори :D 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Zato sto je moj trol univerzalan, bezlican i ultimativan, a njegov je maliciozan da namerno omalovazava lika. Neki bi rekli supak ili pedercina, al' necu ja da mu sudim! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 УУУУУУУУУУ ЋЕЛО ШТА ТИ РЕКО ДАКИ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 ja za moje trolove dobijam pluseve i nagrade, de je tebi trol godine nagrada, a picko ? 2 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Остала му на Рамзесу хјохохо Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Treba nekom plus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 (edited) ja za moje trolove dobijam pluseve i nagrade, de je tebi trol godine nagrada, a picko ? Dobro, nije da ni ja sad ne dobijam pluseve. A nagrade su nezvanicne. Остала му на Рамзесу хјохохо A? Edited February 11, 2013 by ducky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 nije a nego molim Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts