Astora Posted October 14, 2012 Author Report Share Posted October 14, 2012 Astora, jesi li to imao gramaticku gresku pa si editovao post? grammar nazi: nije ne bitno, vec nebitno Ne nego sam ispizdeo od spam postova pa sam napisao bio nesto,posle editovao isti i mrzi me da ponovo editujem da bih ispravio svoju gramaticku gresu,znam da sam je napravio ali me ne zanima...Zanima me da li ce neko da se drzi teme i da sve svoje spam postove trpa negde drugde ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 pa ne, realno ovo je rur :) bice spama, al bice i rezultata! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 14, 2012 Author Report Share Posted October 14, 2012 pa ne, realno ovo je rur :) bice spama, al bice i rezultata! Ja sve to znam,ja ovo shvatam kao veoma ozbiljnu stvar i zaista me ne zanimaju spam postovi..Moze vrlo lako topic da se drzi cist od spam postova i da se zainteresovani drze teme a oni koji nisu zainteresovani da svoje izlive emocija izrazavaju na nekom drugom topicu.. I zaista zelim da se ovo shvati ozbiljno ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Ne nego sam ispizdeo od spam postova pa sam napisao bio nesto,posle editovao isti i mrzi me da ponovo editujem da bih ispravio svoju gramaticku gresu,znam da sam je napravio ali me ne zanima...Zanima me da li ce neko da se drzi teme i da sve svoje spam postove trpa negde drugde ?! Ma znam druze, zajebavam se. Kontam da si mu bio nesto odbrusio i posle kao "ma sta koji kurac da se raspravljam sa krekijem". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 14, 2012 Author Report Share Posted October 14, 2012 Ma znam druze, zajebavam se. Kontam da si mu bio nesto odbrusio i posle kao "ma sta koji kurac da se raspravljam sa krekijem". Da,bas to .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 kakva invazija losih altova :( bocu sa helijumom nasao, e gde si nasao helijum? meni treba za nesto unrelated, ali od mesta koja sam ja zvao sam dobio odgovor da je "trenutno nestasica helijuma" sta god to znacilo .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 14, 2012 Author Report Share Posted October 14, 2012 kakva invazija losih altova :( e gde si nasao helijum? meni treba za nesto unrelated, ali od mesta koja sam ja zvao sam dobio odgovor da je "trenutno nestasica helijuma" sta god to znacilo .. Nasao kolega,pojma nemam gde je nasao..treba da se vidim sa njim u toku sledece nedelje za detalje,trenutno je na godisnjem i na moru je pa nisam hteo da duzim pricu sa njim da se ne trosi bez potrebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 super projekat, podrzavam rur projekte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 ova dva alta su najgora u istoriji rura Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 banovani altovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Upiši mene za neke sitne pare da mogu da kažem da finansiram svemirski program! (Ne mora da bude osnovni budžet, učestvovaću i za roštilj meso, ćumur, benzin za jurcanje za balonom:)) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Ja cu da ucestvujem u finansiranju dopune mendzijeve gajbe, ako nemate nista protiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Upiši i mene i javi kad otvoriš račun u banci pošto ne znam da li ću moći da prisustvujem. Ali svakako želim da pomognem koliko god mogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Racunajte na nas! Tu sam i ja za svaki vid druzenja, pogotovo kad se ovako nesto kreativno i kul osmisli i organizuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 ostavite mendzijevu gajbu na miru, prvi sam je zapljunuo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 menzdi donosi gajbu piva na svoju gajbu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 ne, nosi gajbu piva lekaru da mu piše bolovanje da bi mogao da ide na puštanje balona! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 da 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 15, 2012 Author Report Share Posted October 15, 2012 Pa meni ovo vise lici na projekat prva mendzijeva gajba piva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 niste vi ovce zajedno cuvali, momak!!!1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 mi smo cuvali kulu na bot lane-u zajedno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astroa Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Oduvek sam želeo da učestvujem u ovakvom ili sličnom projektu, svakako možeš računati na mene a možda i mog kolegu, ima vremena do proleća ja inače živim u Norveškoj al ću dolaziti baš na proleće, taman lepo i korisno da spojimo da se družimo i da učinimo nešto korisno za ovu zajednicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Count me in. 1 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 lol alts! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts