s0mi Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Uzeo sam Motorolu Motoluxe pre 3-4 meseca, i veceras vadim telefon iz dzepa da se javim, a linije po ekranu, pukao dispelj. Sad dal' sam ga ja pritisnuo posto je bio u pantalonama nisam siguran, ali opet ne znam ni da moze da pukne sam od sebe. Da li ulazi u garanciju, posto nema nikakva "spoljasnja" ostecenja. Inace uzeo sam ga na pretplatu u mts-u. Hvala drugari Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 veliki pozdrav za motorola mobilni 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Nosi, reklamiraj obavezno. Realno nema logike da si ga ti sjebao, osim ako nisi nešto padao na njega, verovatno je neki kvar. U svakom slučaju bolje i da pokušaš da dobiješ garanciju, nego ni da ne pokušaš. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Veliki pozdrav i od mene, iskreno krivo mi je i sto sam uzeo, ali jebiga. I ja mislim da nema logike, ali bas linije kao da sam ga otresao od pod, a opet nikakva spoljasnja ostecenja nema. Odnecu ga u svakom slucaju, nasao sam displej 50e na netu, tako da jebem im seme ako ne ulazi u garanciju. :) Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 ako si ga nosio u dzepu nisi skakao po njemu :)) reklamiraj to... 90% vremena mob nosim u dzepu i ni jedan se od toga nije pokvario (zapravo svi su funkcionalni i dalje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 Nasao sam nekog caletovog drugara koji je sefic neki u mts-u u Sapcu, i kaze covek da odma racunaju kao mehanicki kvar, plus oni nemaju nikakav uticaj posto sad motorolin servis pregleda telefone. Nakon toga sam otisao do servisa pa jos i ispade da nije tako strasno 40 evra sa rukama. Sve u svemu poslacu koliko danas pa cemo videti sta ce biti. Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 zasto 40e ako je pod garancijom? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 Zato sto kao ne spada u garanciju, kao mehanicki kvar. Videcu svejedno sta ce biti, nosim ujutru kad mi jave podelicu sa vama. :) Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 i kad budeš menjao telefon, opet uzmi motorolu, ipak te je samo 40e izašao kvar Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Ali ako nema oštećenja sa spoljašnje strane, ima linije koje su očigledno neki defekt "iznutra" ne bi trebalo da ti to ne podleže pod garanciju. Sve nešto mislim da će neko da uzme tih 40e i stavi u džep, a da ti garancija nastavlja da važi, jer bi je oni poništili da je stvarno kvar kojeg si ti uzrokovao. Pa javi kako si prošao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Мојој сестри је отказао Самсунг после 2 недеље коришћења исто без икаквог механичког оштећења споља и нису јој уважили гаранцију.... Теленор је у питању :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Ne verujem da to ima veze sa Telenorom, to je najverovatnije Samsung ovlašćeni servis što su oni carevi tamo na početku zemuna, sad zaboravih kako se konkretno zovu. Imao sam sličan problem, čak sam možda i pisao, Galaxy S, nikakva oštećenja spolja, poništili garanciju jer je "otpao deo čipa" unutra. Zamena u tom trenutku bila 22.000 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Ahaha, otpao deo čipa Koji mamlazi :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 policijsko kolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Bio sam neverovatno blizu tog scenarija, posebno što je telefon "radio" u 80% slučajeva, bagovao je sa USB konekcijom nešto i nekada sa traženjem mreže itd, u tom smislu ne postoji način da se pokaže da nije takav bio i out of the box. Zvao sam razne ove za zaštitu potrošača i baš se bio "naoštrio", međutim onda je, kako to obično biva kod nas, putem veze problem rešen. Nešto sam duže čekao, ali su na kraju odradili zamenu toga što je trebalo. Ali tražiti 22.000 u trenutku kada Galaxy S po oglasima nov košta 250e je zaista suludo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts