Pesma-mrtve-dece Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Alo zemljace,Lepo ti quote sa blica kaze "I SA JEBENIM SECIVOM OD 3 CM MOZE IZVRSITI UBISTVO" i samim potezanjem ,ubadanjem je pokusaj ubistva sta bre ti lupetas .... Nemoj ti meni kralju,niti te poznajem i na k raju krajeva i ne zelim da poznajem osobu poput tebe..U slucaju koje odbrane,krenem rukama na tebe ti vadis noz ? ma bodu samo picke a takvima kao sto si ti je mesto kod psihijatra,decko na cemu si ti ozbiljno ? EDIT ..da dodam :Imam 32 godine,prosao sam kroz neke situacije koje ti ne mozes ni da zamislis i nikada u svom zivotu nisam ni pomisljao da potezem bilo sta ,na kraju krajeva nikada u svom zivotu nisam nosio nesto sto moze da ugrozi neciji zivot...A ti decko kao da je ratno stanje ,kao da si ne znam ni ja gde pa na odredjenu frku vadis noz i bodes.. Ma bodu samo picketine ! Sad zamisljam situaciju... hipoteticki.... Sebe, koji imam 190cm, i oko 90kg... da na mene krene neki lik od na primer.. 215cm sa jedno 140 kg.... rukama. Mislim da imam noz kod sebe ili bilo koju vrstu oruzija, da bih ga rasporio, razvalio lobanju ciglom, upucao u jaja... pa brze nego sto bi trepnuo. I realno me zabole kurac za kodeks chasti... Mislim, koja mi je opcija tu? Ako na primer ne mogu da pobegnem... jel da se bijem na fer s njim da ne ispadnem picka? MA LOL BRE. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Sad zamisljam situaciju... hipoteticki.... Sebe, koji imam 190cm, i oko 90kg... da na mene krene neki lik od na primer.. 215cm sa jedno 140 kg.... rukama. Mislim da imam noz kod sebe ili bilo koju vrstu oruzija, da bih ga rasporio, razvalio lobanju ciglom, upucao u jaja... pa brze nego sto bi trepnuo. I realno me zabole kurac za kodeks chasti... Mislim, koja mi je opcija tu? Ako na primer ne mogu da pobegnem... jel da se bijem na fer s njim da ne ispadnem picka? MA LOL BRE. Zar zaista mislis da je velicina bitna ? Batice, u maloj boci se otrov drzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Naravno da je veličina bitna, ko misli drugačije taj mora da ima mali kurac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) @Astora Ja ne verujem da si napisao to, hahhahaha, mislim... smesno mi je, a na stranu to sto je imbecilan argument u ovoj raspravi. Edited September 13, 2012 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 @Astora Ja ne verujem da si napisao to, hahhahaha, mislim... smesno mi je, a na stranu to sto je imbecilan argument u ovoj raspravi. Ti si stvarno jedan nastran drugar,sta ti pada na pamet :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 to je to, rev priznao da mu je bitna veličina kurca koji će da ga kara, može lock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) Ne, nego sam implicirao da Astora mora da ima mali kurac čim kaže da veličina nije bitna! U šali naravno, da se čovek ne naljuti! A ti Nikola imaš crnu kitu za avatar, da te obavestim ako nisi primetio :))) Edited September 13, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Ko o cemu dare o kitama! Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 ma jebi dareta, on je sve ovo započeo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Ne, nego sam implicirao da Astora mora da ima mali kurac čim kaže da veličina nije bitna! U šali naravno, da se čovek ne naljuti! A ti Nikola imaš crnu kitu za avatar, da te obavestim ako nisi primetio :))) Ma gde cu se ljutiti,nisam ja takav covek da se naljutim tek tako lako ... hahaha,meni je ovo sve isuvise smesno pa let it go :).. O kitama ne diskutujem hahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 A ti Nikola imaš crnu kitu za avatar, da te obavestim ako nisi primetio :))) nije ovo crna kita već kiklop mikimaus, a to što se tebi svuda priviđaju kurčevi, to me ne čudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 To što je tebe neki komšija romske nacionalnosti slagao kad si bio mali da je to miki maus je tvoj problem. Miki maus je ovo, da znaš za ubuduće, da te neko opet ne prevari: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 i dalje si glup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 (edited) loša fora, cigo, zamolio bih te da napustiš moj topik, hvala edit: (očekivao sam više od tebe) Edited September 13, 2012 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Priznajem, fora kao fora jeste loša naravno, ali to je univerzalna "anti-darko" fora, koja ima svoju istoriju, što je čini posebnom! :) ok, napuštam, možete da nastavite da pričate o ubadanju (što noževima, što kurčevima. poz za darka još jednom) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Poz nidžo, ne zaboravi da cokiš mikija pred spavanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Zna i ovaj dare da ubode ponekad Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Poz nidžo, ne zaboravi da cokiš mikija pred spavanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 zato sto nema sanse da ces dokazati da si bio zivotno ugrozen zbog toga sto je neko krenuo na tebe golim rukama. Zasto se i napad golim rukama ne moze okarakterisati kao zivotna ugrozenost? Za ubistvo ti ne trebaju samo oruzja, i udarcima ti mozes nekome da prospes glavu i ubijes ga na licu mesta (sutiranje, pesnicenje itd.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Зато што, ако неко крене да те набоде, неће добити кривичну за покушај убиства, а ако је наоружан, шансе за то постају веће. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) Zasto se i napad golim rukama ne moze okarakterisati kao zivotna ugrozenost? Za ubistvo ti ne trebaju samo oruzja, i udarcima ti mozes nekome da prospes glavu i ubijes ga na licu mesta (sutiranje, pesnicenje itd.) Situacija u kojoj bi se napadacu koji nasrce golim rukama sudilo za pokusaj ubistva bila bi, recimo, da krmak od 30 godina i 100+ kg zategne dedicu od 70 godina i ovaj se prospe po betonu, sto se u praksi i desavalo, ali je, priznaces, ekstreman slucaj. U krivicnoj praksi su izradjeni leveli i stepenovanja, a polazi se pri tom od osnovnog koncepta gde se za srednju vrednost uzima prosecan covek, ni heroj, ni kukavica. U situaciji gde prosecan covek krece da se fizicki obracuna, bez oruzja, sa drugim prosecnim covekom (a racunam da je to situacija o kojoj smo ovde pricali) nema govora o zivotnoj opasnosti. Edited September 13, 2012 by PrimeAbuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Ајој. Код нас је под један то претерано на другу страну, а овде се расправља о убадању људи у самоодбрани, мислим, тотално је то некако депласирано кад се погледа наш закон о прекорачењима нужних одбрана и прекомерним силама и тим срањима. Они који причају о самоодбрани морају да схвате да рецимо ако ја дођем са ножем да те кољем, ти се измакнеш а ја те посечем по рамену, а ти одреагујеш тако што ме упуцаш у вугла (својим регованим пиштољем) док радиш Нео ескиважу, постоји могућност да најебеш опако јер си одговорио зајебаније него што сам те ја напао. Глупо? Да. Али тотално небитно да ли је глупо или није. Шаљиво речено, смеш да ме убијеш малтене једино ако ја тебе убијем првог:) Тако да приче о угрожавањима, вештачењима о намери нападача и тим срањима, не пију воду баш најбоље. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Naravno da je velicina napadaca bitna, mislim realno ko moze da odvali takvu glupost...? Oces da te upoznam sa likom sa Tasha, profi vaterpolistom, koji bi te bez ikakve sumnje ubio sa par udaraca u glavu? Nemoj da zavaravas sebe da su likovi koji bodu picke, jer upravo je suprotno - likovi koji krecu pesnicama su picke. Zasto? Zato sto oni uvek prvo procene, sto znaci da skoro nikada i ne napadaju jace od sebe. Sta sad, ja se sa ribom vracam iz kluba, ti na ulici sa ortacima krenes da prozivas bez potrebe, ja vratim na prozivku, ti sa ortacima krenes pesnajom, i ocekujes da ja ispratim "tvoja pravila igre"...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 kolko smo otisli u kurac ffs Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts