Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

dragance, sto se vredjas odmah, znas da nisam tako mislio:*...samo kad se setim da sam prosli put uzaludno dva dana pokusavao da namestim to i da je na kraju morao reinstal popizdim

:*

treba da promeni dns jer je dragan nubina :D

wat :D

[roflmao]

:)

Jebi ga, jako lose stojim sa matematikom + sam se sa faktorijalom susreo tek pre 2 dana, nije mi odma palo napamet da to primenim. Necu da se vadim, ispao sam glup.

Edited by Ivan~

"This is your life and it's ending one minute at a time."

Cetvrta :c

Trebalo bi da se uci u trecoj, ali posto je ovo ogledni smer matematika je skracena, te ovo ucimo tek u cetvrtoj. Kontam da gimnazijalci ovo znaju. Al' opet kazem, ja nisam najbolji primer jer sam duduk za matematiku.

"This is your life and it's ending one minute at a time."

Moze Jack! Dobro ti je poceo rodjendan. Srecan isti btw! :)

U drugim vestima, od sutra, pa do nedelje sam u NS-u, radimo neke kretenske stvari za C&A i Takko fashion, valjda se otvara neki trzni centar, ili tako nesto. U svakom slucaju, glup posao, ali ce se bar fino zaraditi, plus cu svaki dan da jedem punjenu piletinu u Index House-u. o/

Ajde javi gde, nećemo doći da trolujemo, časna reč

Dodjite i trolujte, taman da mi bude malo zanimljivije. :)

Ako bi dosao da se javis i to, dodji naravno, nismo se videli 100 godina. A ako bi dosao da vidis kao "kako to izgleda kad Lesko radi sa decom", onda nemoj, jer ovo nema veze sa tim, bukvalno cemo ceo dan da sedimo sa klincima i pravimo razna neka sranja od kartona, papira, traka...

Evo sad nadjoh na netu, trzni centar se zove "BIG CEE", adresa je Milutina Milankovića 11b/III (valjda). Bicu tamo od cetvrtka do nedelje (12-20h), i to C&A prodavnica.

E da, ako vec hoces da se vidimo, mozemo i uvece negde da izadjemo, taman cu povesti drugarice iz Cigre... mislim, ako ti ne smetaju? :))))))))

Edited by LESkOpoz

2ch4bup.jpg

c&a smrdi :::))))

bukvalno, i CA i daichmann (il kako već) smrde na kineski tržni centar, jeftin lepak i plastiku, taj neki fazon

inače, bio sam sinoć po gradu sa nekim amerima, i ono je tuga kako nema gde da se izađe. na kraju smo ih otpratili do stefan brauna, nek bar gledaju guzice, sve ostalo je ili zatvoreno ili si jedini gost. tuga, tuga

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...