Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Хвала Астора, али нема потребе за тим. Битна ствар је и напуштање Београда, шетање Нови Садом, обилажење њихових издавача и антикварница, успостављање контаката.

Okej,razumem te..Nista onda najavi kada budes hteo da ides,imas besplatan prevoz vozom od mene od Bgd-a do Ns i nazad

Edited by Astora

Sestra mi sad prica kako je juce drzala cas maturantima (u grafickoj skoli), fazon retusima i tri neke ribe sede u krug, smeju se i smetaju. I ona ih opomene jednom, dvaput jer ono, puce se i slikaju, kikocu i to i sestra popizdi i kaze im "e vas tri stvarno niste normalne", kad one iz topa "stvarno nismo normalne, cke beogradse". lolololo

Inace u drugim vestima, sto se kaze, dobio sam pravo na kastom titulu i sasvim sam zadovoljan svojom!

Inace, jedno pitanje za admine, je l' moze umesto Members ispod slike da mi pise RUR ?

На почетку Бранковог моста где Бус плус врши контролу стоје кола хитне помоћи и полиција која узима изјаве :) Ко ли је добио батине :))

Нема  будућности без истине.

4 six-packa Peja piva je kupio pomenuti domaćin kada je bio na Kosovu kod familje, preko ''onih'' kanala, za neku apsolutno bagatelnu cenu, ispalo je tipa 25-30 centi po 0,5 limenci, a uzeo je i taj Bredni. Tu trgovinu inače obavljaju one strukture koje su ovih dana kontroverza, reče nam da je tu živa smejurija šta se sve trguje na obe strane.

taj brendi jel to skenderbeg ? ako jeste vaistinu dobro pice, i nije sitparsko vec albansko, i postoji milion godina :P

jedini problem je sto je govno pored prosecne srpske sljivovice :D

fallout_table.gif

E jeste Skenderbeg, jako pitak bredni :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...