Vlada_ Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Gigatron iscarevao sto se tice toga, imali su 2 komada ovog sto je meni trebao, za razliku od, otprilike, svih ostalih koji su prodavali price razne "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Da, dva komada za firmu velicine gigatrona je bas veliki lager. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 a i to te je usralo, da si tražio neki drugi model, verovatno ne bi imali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Sretoh nekoga kod KFC-a(preko puta tacnije, kod vip-a) u camo pejb majici ali nisam mogao da skontam ko je, pa ako je i on mene video neka se javi da znam sledeci put :) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 ako je totalno DRUGACIJI!!1 od svih ostalih ljudi koje si video, onda je to sigurno LaG 2 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Ne znam gde da okacim.. POKAZI DA SI SRBIN http://www.srpskisat.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 pih, kasno videh, vec sam okacio na zanimljivim slikama. Ali ne moze da skodi kad je ovakav dragulj interneta u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Svejedno gj sto te nije mrzelo da izvlacis slike za sve koje ce mrzeti da otvore sajt! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 arsla je bog "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Желим да знам једну ствар. Да ли је већина вас уписала одређени факултет из интересовања према истом и жељи да научи нешто ново о томе или му је на уму био сам профит и будуће добро запос(ш)љење? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 kontam da je, bar na ovom forumu, vecina u ovoj prvoj grupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Ko je taj Daki? Dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 teško jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 (edited) Verovatno pitam glupo pitanje pošto se ne razumem u mreže, jel postoje neki najobičniji jeftini mrežni svičeri za dva kompa? U osnovi mi treba nešto čime bi od jednog mrežnog ulaza napravio dva. Da pojasnim, došao mi je cimer početkom meseca u sobu, i sada moramo da delimo internet. Internet priključak je u samom zidu sobe, u njega se direktno stavlja lan kabal, pa nama treba nešto (jefitno) čime ćemo od tog ulaza da napravimo dva :) Po netu sam video uglavnom neke za mreže od po minimum 5-10 kompjutera što nisu bez 15 evra najbedniji, a meni treba nešto malo za dva kompa i jeftino :) Edited September 27, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 http://www.itsvet.com/proizvod/tp-link-tl-sf1005d-10-100-5-ports/comp_comp_switch/317/86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 zavisno od topologije mreže, pitanje je i da li ti treba samo "svičer" ili ti zapravo treba router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 zavisno od topologije mreže, pitanje je i da li ti treba samo "svičer" ili ti zapravo treba router. S obzirom na ovo što je opisao, običan switch će im sasvim dobro poslužiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 zavisno od topologije mreže, pitanje je i da li ti treba samo "svičer" ili ti zapravo treba router. Internet je takav da dolazi iz jednog centra ka ostalim sobama, ceo dom (pošto je Rifat relativno mali dom) deli jedan pristup internetu. Svaka soba u zidu ima jedan mrežni ulaz gde samo priključiš lan kabal i automatski si konektovan na internet. Ne znam da li su ove informacije pomogle :D Vudu, to je nešto najjeftinije, izgleda da niko ne pravi samo za dva kompa :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Što bi nekom trebao takav switch uopšte, a i ovako mogu da ti dođu ortaći s kompovima i laptopovima pa da igrate lan parti umesto dučite o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 svičer :) chabke posto si kralj, sacekaj dan dva, daci ti ja jedan You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 ali svičer 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 nisi svestan koliko ljudi govori svicer :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Divan sam. Jeb'o me konj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Leško friendzoner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 @svičer Jebem li ga, tako sam pokupio, i tako mi ostalo za sva sranjca koja od jednog ulaza/izlaza prave više ulaza/izlaza, ili jednu vrstu ulaza/izlaza menjaju za drugi ulaz/izlaz. Hvala Igore, izbacujem pivo! Nije žurba, i ja sam u pregužvi nekoj. Vratiću ti ga čim se budem iselio iz doma :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts