[BMF]Psycho Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 ovaj bionic polako ali sigurno postaje dži :D Prihvaticu to kao kompliment Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Auh kolko dobra igra, jos nisam na polovimi prvog dela a vec sam nahajpovan kako ce ga unaprediti u drugom. Ne secam se poslednji put kad sam bio ovoliko uvucen u igru. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Ja igram samo pvp 2 puta sam presao SL 125 sam igra je super mada jedina stvar koja mi smeta je tezina igre, mnogo laksa u odnosu na Demon Souls nadam se da nece jos vise olaksati drugi deo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 E ljudi ja sam ovo igrao kad je izashlo ali je port bio uzhasan, kontrole ochaj itd. Da li se to u medjuvremenu sredilo? tj da li su patchovali, vidim da svi hvala igru a meni je bila nekako bezveze zbog tog Xbox porta. Totalno neigriva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) Pa, evo, ja sam skinuo neku Fairlight-ovu verziju, nisam nikakve dodatke stavljao, samo sam ubo džojped, provalio kontrole, i igram, sve je ok. Samo malo nervira rotiranje kamere desnim anlognim stikom, jer je miš za te stvari ipak mama. Nemoj se zajebavati sa kontrolama na tastaturi, previše je komplikovano, kao i za novi Devil May Cry E, sad, težina je nešto savim drugo :-) Edited July 16, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peregrine Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Oni nisu nista patchovali ali imas community patch za grafiku i misa, linkovi na prethodnoj strani. Ta dva ce dovesti igru u igrivo stanje. :) Quote "There is no such thing as innocence, only degrees of guilt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Pc port je jako lose ispao zato sto ga je uradila neka leva firma za 30.000$ dolara, jbg valjda koliko para toliko muzike, ma da uz ove community patcheve igra je ok koliko sam video ja sam doduse igrao samo na PS3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Jebiga Joypad i fix za rezoluciu i opusteno. Dark Souls 2 definitivno kupujem osim ako bas ne naprave casual igru Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 I ja se nadam da nece usrati dvojku i napraviti neki casual bullshit, jedna od boljih strana je upravo tezina sama i taj neki osecaj izolacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Ta neka živina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 uh igram vec 59 sati, stigao sam do final bossa skoro ga prebio na perfekt i ostavio da me ubije da jos istrazim jedan deo mape koji nisam. Odma planiram da krenem ispocekta sa pyro/dex buildom. Sad sam igrao bandita i furao str/vit/end build cisto nubovski da se uzivim. Furao sam Black Knight Sword vecinu igre, sad se malo igram sa Black Knight Greatswordom zato sto je prelep osecaj kad zamahnem. Od svih bosova najvise me je jebao Manus, a najmanje Gaping Dragon i Four Kings. Pinwheela ne racunam , on je kao malo jaci creep. Jedva cekam drugi deo, prva igra u zadnjih X godina da me je ovako privukla, osecam se kao da cepam Diablo 2 ispocetka. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Полако али сигурно ме навлачите на игру :) Обзиром да је порт, да ли је неко пробао да игра конторлером? Јбг, развијана је за контролер. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Ja ga tako igram. Jos mi nesto nije kako treba. Invertovan mi je analog stik za kameru i jos neke stvari su malo drugacije, dok je kod mog ortaka normalno. Al navikao sam se tako da opusteno :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 (edited) Nema shanse ovo da se igra na tastaturi/mishu. Stvarno sam hteo da igram ali dzabe. Sad cu skinem Final Fantasy 7, zajebi ti ovo Edited July 20, 2013 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 (edited) Zar nisu izasli neki fixovi za kameru/tastaturu ili su sranje pa nista ne menjaju ? Inace poceo sam bio dark souls pre par meseci ali sam pauzirao bas zbog lose kontrole. Edited July 20, 2013 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 A ja sam nashao ovo ali mi nije neshto pomoglo: http://gaming.stackexchange.com/questions/81897/what-are-the-equivalent-pc-keyboard-keys-and-mouse-buttons-of-the-xbox-360-game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peregrine Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Zar nisu izasli neki fixovi za kameru/tastaturu ili su sranje pa nista ne menjaju ? Dsmousefix resava probleme sa kontrolama. Quote "There is no such thing as innocence, only degrees of guilt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 (edited) To ovi tvoj ilinkovi sa prve strane, jos su "zivi"? @ zr.ninja probaj ove sto je Folca okacio na prvoj strani topica, mozda ce ti bolje sluziti. Edited July 20, 2013 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Imas na DARK SOULS Nexus,svi modovi su tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 To ovi tvoj ilinkovi sa prve strane, jos su "zivi"? @ zr.ninja probaj ove sto je Folca okacio na prvoj strani topica, mozda ce ti bolje sluziti. Stavio sam te fixeve, ali stvarno igra je kriminal. Dao sam joj 2 shanse, 3. nece dobiti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peregrine Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Ta dva viteza su me ubila vise puta nego svi bossesvi zajedno. Quote "There is no such thing as innocence, only degrees of guilt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Ja sam sam iz drugog puta, ali vise su me smarali oni gargojlovi pre njih. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Ok, može li mala pomoć - rešio sam da opet ovo opikam, tj da probam... Imam Prepare to Die Edition, šta treba da instaliram da dobjem grafiku normlane rezolucije i mogućnost da doteram kontorle na džojpedu kako treba? Thanks! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts