markotod91 Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 evo ti minus heee 3 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 btw, ranije je kad otvoris neki topik odmah prebacivao na prvi unread post, sad to ne radi, zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 meni to radi kad kliknem na naslov, rur light tema. a trebalo bi da radi na svakoj kad klikneš na onu ikonicu levo od naslova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 I meni radi isto kad kliknem na one kruzice pored naziva topika :) rur light 3 :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 rur light tema Jebo te Mac :D Penisom u vaginu :::DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 svidja mi se sto mogu i obicni clanovi da daju minus/plus, svaka cast za to :) Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post markotod91 Posted August 13, 2012 Popular Post Report Share Posted August 13, 2012 al' ne mogu adminima 4 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Dajte još ovih pluseva da lajkujem Trupsija druga :* (gejevi stop) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Znaci jedan gej je u redu? : D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 A kakvi su ovo warning points-i, i odakle meni jedan warning poent? Jel ima tu neki limit tipa 5wp=ban ili slicno? Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 verovatno će biti 10 poena = permaban, i uvešćemo brisanje poena posle određenog vremena. recimo taj tvoj iz februara 2011. bi mogao da bude obrisan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Ej i ja imam gomilu poena iz 2011.! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 zurka zurka :) Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Ja vucem 3 iz 2009 :c Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Može se reći da si u pretplati! U stvari, sad sam pogledao, imam 1 iz 2011. i 7 iz 2012. :( Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 verovatno će biti 10 poena = permaban, i uvešćemo brisanje poena posle određenog vremena. recimo taj tvoj iz februara 2011. bi mogao da bude obrisan :) Daj onda obrisi i ovaj moj iz 2008 zbog nepoznatog razloga od Chemerboya :D Obozavam nepoznate razloge, samo pokazuje koliko neko ima veliki pishu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 12-March 08 07-August 08 23-January 09 24-January 09 14-December 10 14-December 10 24-May 11 24-May 11 30-May 11 22-June 11 Sta kazete o vorninzima :D 1 2 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 jel ima još neko problem sa logovanjem kada ode na http://forum.klanrur.rs/ i klikne gore desno za login? Meni i juče i danas, danas pogotovo, ne reaguje uopšte kad kliknem, nego sam malo prošvrljao kroz neke podforume neulogovan, pa kliknuo opet i kao proradio. Kroz najnoviji Chrome sam probao. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 oko ovoga da vam za warning reason piše "other", to ne znači da moderator nije upisao razlog. prikaz razloga u toj tabeli je uveden u novoj verziji foruma, a sva upozorenja dodeljena pre apgrejda su zavedena pod "other". ako imate "more details" stavku u tabeli, tu možete da vidite šta je moderator upisao kao razlog warn-a. Daj onda obrisi i ovaj moj iz 2008 zbog nepoznatog razloga od Chemerboya :D Obozavam nepoznate razloge, samo pokazuje koliko neko ima veliki pishu :D ne mogu sad da idem redom i brišem svima warn-ove, nisam robot :) to koliko je star warn i koliko se određeni član u međuvremenu promenio će svakako biti uzimano u obzir prilikom bilo kakvog eventualnog kažnjavanja, i sigurno nećeš popiti ban jer si tri puta postovao spam za 10 godina :) warn služi da moderatori i admini znaju kad neko pravi sranja sistematski, bilo u roku od par dana kao luka86 ili konstantno kao daki i kreki, a vi koji imate po 1-2 poena od pre x godina nemate šta da brinete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 daki i kreki Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 ugasih onaj image popup svaki put kad se klikne na embedovanu sliku, mnogo smara :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 hvala ti dragane, zaista. ta opcija me je uvek nervirala kao teska debilizacija naroda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 (edited) Ja imam 3 wp od pre 6 jebenih godina, iz 2006. datih u roku od mesec dana, sve mi ih je Hajli dao, mora da me nešto uhvatio bio na zub tamo na wc3 forumu :D U zadnjih 5-6 godina imam samo jedno ''verbalno upozorenje'' od Ivana u aprilu ove godine :) Edited August 14, 2012 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 nije verbalno upozorenje nego sam ti skinuo warn jer si bio dobar, al opet, nova verzija foruma to nije baš najbolje importovala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Salim se malo ja, znam da ces vremenom sve stici :D Ajd' da pohvalim i ja upgrade, meni radi brze i nemam bagovanje vise preklapanje strana... mada kapiram da je to mozda bilo do chrome-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts