edd.freak Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Trebalo bi ovih dana da počnem da pohađam časove, pa me zanima koje otprilike kriterijume da gledam prilikom traženja auto škole, osim cene. I ako neko ima neku konkretnu preporuku za auto školu u okolini Žarkova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Po meni su ti najbolji kriterijumi zapravo instruktori - a tu ti je jedino realno preporuka. I otprilike da nemaju baš neka raspala kola, ali mi deluje da su sad manje-više svi ok što se toga tiče. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 realno gledaj da ti cena bude glavni kriterijum, instruktori posle toga. ja mislim da ne postoji osoba koja je naučila da vozi na časovima, zako mislim da je cena glavna a instruktor samo da ne bude neki baš mamlaz (tipa mene je moj "oterao" sa časa kada drugi, treći put nisam uspeo lepo da krenem na prvom času :D) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 a kad dobiješ dozvolu, gledaj da sedneš s nekim ko ima 10+ godina iskustva (a nije ti ćale iz očiglednih razloga) da bi naučio da voziš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Ja bih jurio one što dođu po tebe kolima ispred kuće, posebno ako je auto škola dalje. I eventulano vidi na kojem poligonu rade, da se ne vozaš previše. Sve drugo ti je isto manje više kod svih, imaju ako ne juga i keca onda pola i nekog pežoa i svi će te isto "odraditi" tih 40 časova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Cena na prvom mestu,instruktori su manje vise svi isti..Samo nemoj da biras neku nadrkanu isntruktorku koja vise otkriva nego sto pokriva (Milf brutalno dobro izgleda)..Jebi ga,ja sam prvi put imao jednu i napravio sam sranje ne u saobracaju nego na poligonu,drugi put sam insistirao da to bude instruktor.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Skroz zajebana situacija, morali bi malo računa da povedu o takvim stvarima. Zamisli da ste izašli na put ... napravite nesreću... Dobro pa si bio pribran da tražiš prvu zamenu... Da druze..vidis,skroz si u pravu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts