Dule_smor Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 btw, japan sabio spaniju u fudbalu, IDEMO BANZAI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 znao sam da ti je neka arijevka omiljena, dule :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 27, 2012 Author Report Share Posted July 27, 2012 sta je tacno napisala ako se zna? mrzi me da citam ceo clanak ili da googlam Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 grcko govedo,kao i svi zitelji te drzave Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 sta je tacno napisala ako se zna? mrzi me da citam ceo clanak ili da googlam Commenting on the widely reported appearance of Nile-virus-carrying mosquitoes in Athens, Papachristou wrote: "With so many Africans in Greece, the West Nile mosquitoes will be getting home food!!!". Her tweet prompted thousands of negative comments that snowballed Wednesday. Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Bolje da pošalju Amere na doping testove umesto što čitaju tvitove. Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 relano, white power! :D btw, jeste paraskevi malo preterala i ranije je nesto podrzavala zlatnu zoru (ona grcka neonaci stranka koja je usla u parlament)...al jebem mu misha, zbog saljivog usranog twita se ne izbacuje neko sa olimpijade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 kinezi su ocevi... ocekivao sam spektakl, ali ovi englezi su zreli za potapanje celog ostrva... kakvo djubre od otvaranja... jebeni epp za mobilni telefon... garbage... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 ATP stavio sliku nasih na celu sa Novakom kako nosi zastavu za cover na fejsu, veoma zanimljivo :) http://www.facebook.com/ATPWorldTour Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Ahah, dedu pukla nostalgija... "Isto kao '36-e u Berlinu, šmrc" Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Deda car. Ove odbojkasice se raspadaju. Mrtva kina ih sabija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 dal ima negde boks uzivo online ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 jel ima negde snimak otvaranja oi ? ako je bilo zanimljivo uopste bilo bi lepo da neko ko ima vremena na kraju dana pise sve rezultate nasih sportista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 28, 2012 Author Report Share Posted July 28, 2012 Zlatic car \o/ Kolko je bilo napeto :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 jel ima negde snimak otvaranja oi ? ako je bilo zanimljivo uopste bilo bi lepo da neko ko ima vremena na kraju dana pise sve rezultate nasih sportista iskreno... ako si gledao peking, ovo zaboravi... nesto najbednije sto sam ikada video... toliko sam se razocarao da nemam reci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Simpatično je bilo otvaranje ali se zaista vidi da su išli više na to da poznate face ubacuju i tako stvore taj wow efekat nego na konto nekih specijalnih efekata i čega god. ovog dedu nemca nisam izvalio :))Tipsa i Ana dobili inače, to sam nešto i gledao malo, Troickog i Janković nisam mogao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iySCiDaaldw ovo je bilo zagrevanje u pekingu... ocena kvaliteta 11/10... jebeni bulls eye... evo i kratki pregled cistog seksa... ona skupa reklama za mobilne telefone od juce deluje kao seminarski rad koji je zreo da se vrati na doradu... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 (edited) Edited July 28, 2012 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 peking i london se ne mogu porediti sto se otvaranja tice. meni je sinocna ceremonija bila fantasticna Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 ukusi su razliciti, thx god for dat... ja prihvatam cinjenicu da se ljudi loze na mr been-a npr... kao sto se loze i na medu brundu... ali sve i da je del boy uvaljao bojsiju olimpijsku baklju za 200 funti, za mene licno to je daleko od bilo kakvih standarda vezanih za ceremoniju otvaranja olimpijskih igara... bekam vozi gliser WOOOOAH... ne znam... nisam pametan... juce sam imao neopisivu zelju da ostrvo nestane sa lica zemlje... skoti i irci bi bili colateral dmg... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 29, 2012 Author Report Share Posted July 29, 2012 Sad gledam RTS 2 programsku semu. Ladno klosari ne prenose USA - Francuska kosarku. Umesto toga ce da pustaju neki mrtvi boks... Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 sad će ćela da te napuca ili neće ako je došao u japankama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 apropo matorog nemca guglo sam malo o njemu on je 1972. godine bio direktor olimpijskog sela u minhenu i tada pregovarao sa teroristima kako bi oslobodili neke izraelske kosarkase,tako da,to njegovo salutiranje je samo epik fejl,a ne nacisticki pozdrav(koji se i salutira desnom rukom :)) Tako da nam cela prica pada u vodu :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Tim Srbije na OI - Dan 2 – 29.07.2012. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts