Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

On 9/2/2012 at 7:08 AM, Ivan_ said:

ja se spremam bajsem do bataje :)

Do jaja, ja prelazim sad na voznju rikse sa imperatorom :D

Inace, trcanje car...jbm ti uboga kolena koja me izdadose u cvetu mladosti :(

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

On 9/2/2012 at 10:18 AM, grb1tj said:

grujsone izdominiraj danaske

samo nek su bogovi flipa uz mene :>

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Jebote koja neorganizacija saobracaja kod aeromitinga, 100k ljudi izlazi sa aerodroma i ceka ih 10 autobusa. Jebenih 60 stepeni u onim krsevima, vukli su se sat vremena do batajnice, kapiram da bih peske stigao pre... A da, kod aerodroma 5 pandura na 100k ljudi koji ne mogu da sklone ljude sa puta, a u batajnici na svakih 500 metara pezo sa po dvojicom koji citaju novine, fu.

On 9/2/2012 at 2:25 PM, Grgile said:

Jebote koja neorganizacija saobracaja kod aeromitinga, 100k ljudi izlazi sa aerodroma i ceka ih 10 autobusa. Jebenih 60 stepeni u onim krsevima, vukli su se sat vremena do batajnice, kapiram da bih peske stigao pre... A da, kod aerodroma 5 pandura na 100k ljudi koji ne mogu da sklone ljude sa puta, a u batajnici na svakih 500 metara pezo sa po dvojicom koji citaju novine, fu.

Takoreći isto ko i prethodnih 10+ godina.

On 8/31/2012 at 11:21 PM, Савовски said:

Prosipala mi se ključala voda po stopalima večeras, satima sam se prekidao od bolova, hitna pomoć me odvela u gaćama i bosog bez ličnih stvari, da bi mi posle rekli da ne vraćaju oni nazad kući, u centru za opekotine su mi rekli da oni ne daju ništa za bolove i previli me samo, tako da da sam u srcestajućim bolovima, u gaćama i stopalima umotanim kao u nekog klošara ponižen se smucao po prevozima nazad do rifata. Jebem ti i zdravstveni sistem i moj život retardirani i nepravednu karmu koja mi stalno piša po glavi i smeje se.

a da zamolis da ti neko da fiksni/mobilni i nazoves taksi, pa te onda taksi saceka ispred doma dok spustis pare? ili nazoves ortaka koji ima kola? ... hodanje do i od javnog prevoza sa opekotinama na stopalima bi bila neka 596-a stvar na spisku onih koje bih probao ...

Edited by trooper

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...