Slađan Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 a inaaaačeeee... sutra (subota) okol 14h ili kasnije postoji mogućnost da će biti nekog u redakciji neko vreme pa ako želite da svratite po majice tada, čekirajte telefonom na 060/ 55-26-787 dal ima nekoga. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 ja cu samo reci da rur diskriminise mlade mrsave pancevce,podvaljivali su mi L iako je Ivan usao u isti!Sramota!A M bio samo samo rejv i ruromobil,nisam mogao da uzmem mozaik ni deal with it :c Ali barem sam video Boleta,pa sam o njemu razmisljao do kraja dana! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ko ima želje za nekim majicama u nekim veličinama koje više nema, mogao je da ostavi (a može i ovde) šta hoće konkretno, pa ćemo u slučaju doštampavanja uraditi baš te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ivan~ zupcanik - M Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Meni sad stigose majice.Svidjau mi se.Ali i meni deluju da malo uze.Ja sam visok momak a tanak,a majice su mi knap,sto se sirine tice. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Nije nikog bilo danas u redakciji ? Zvao sam oko 11 i 14h ali se niko nije javljao :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 pa rekao sam da postoji "mogućnost" i da s' toga zovete i proverite. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 E jbg, na kraju ce se sve rasprodati dok se meni kolege vrate sa odmora :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 ladno je poštar bio juče dok sam kuntao, a nije ostavio ceduljicu nigde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 doći će i danas u ponedeljak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 nadam se. ako me ispali, jel mogu samo sa brojem pošiljke i ličnom da dignem paket ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 čekiraj sa podacima koje sam ti dao dal je uopšte stiglo u tvoju poštu. A post ekspres subotom radi do nekih 14h ako se ne varam. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 čekirao sam. piše da je uručenje urađeno u 5 do 11 juče (a juče to nije pisalo :)))) i da je ostavljen izveštaj koji nije ostavljen. sad se nalazi u nemam pojma kojoj pošti, ali nije u mojoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 ništa, ili će ti stići u ponedeljak ili ih zovi http://www.postexpress.rs/kontakt.asp Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 okej. hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Možeš da odeš u poštu i bez dostavnice, sa ličnom kartom i onom šifrom pošiljke, to je dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 mislim da čak ne mora ni broj pošiljke, samo može sa LK. Ali kao što rekoh, mislim da ne rade dalje od 14h subotom. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Jel ima neko de je up u ponedeljak oko 1-2 da odemo do offica xD da vidimo sta ima i uzemo neku majcu? Crno mi da idem sam skroz dole.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Nije nikog bilo danas u redakciji ? Zvao sam oko 11 i 14h ali se niko nije javljao :/ Došli smo u redakciju posle 3 i evo i sad smo tu, nisi imao sreće :( :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 @Velicine Majice u sustini nisu nista posebno vece, imam trip da su majice samo produzene, tako da sam ja sve 3 poslao na skracivanje...ovako mi skroz odgovaraju, samo su, kao sto rekoh, dugacke Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 zvao sam call centar post ekspresa, tamo mi se javila operaterka koja je broj moje pošiljke ukucala u onaj u trackandtrace, rekla mi da ne zna koja je to pošta i uputila me na službu za reklamacije gde se niko ne javlja. posle sam svratio do moje pošte i odatle me uputili na poštu na limanu, i tamo sam ih pronašao ! \o/ majice su kul, sviđa mi se što su duže, jedino je ssi malo kraća, ali i to je kul. deluje mi kao najbolji kvalitet do sada. i nisu uske oko vrata što je ogroman plus. samo što nisam dobio ruromobil maju. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 zvao sam call centar post ekspresa, tamo mi se javila operaterka koja je broj moje pošiljke ukucala u onaj u trackandtrace, rekla mi da ne zna koja je to pošta i uputila me na službu za reklamacije gde se niko ne javlja. posle sam svratio do moje pošte i odatle me uputili na poštu na limanu, i tamo sam ih pronašao ! \o/ majice su kul, sviđa mi se što su duže, jedino je ssi malo kraća, ali i to je kul. deluje mi kao najbolji kvalitet do sada. i nisu uske oko vrata što je ogroman plus. samo što nisam dobio ruromobil maju. :/ S obzirom na nasu drzavu mozda ta majca (paket) jos nije ni krenuo iz BG-a ili je vozac PostExpressa napokon nasao finu majcu svog broja... xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 stigle su majice cisot da javim!! samo se meni kroj ne svidja :l tj za mene je mozda previse slim, preko ramena je uzano, rukavi preuski i kraci a jos i nemam nabildovane ruke jbg stampa deluje odlicno sa druge strane... verujem da ce se malo rasiriti, tj vise nego sto ce se skupiti posle pranja :D e da i materijal deluje odlicno tj prijatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 pa to je i fora !:D da steze bidzu iako ne vezbas :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 a jos i nemam nabildovane ruke jbg Radi sklekove, džabe su, problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts