manager Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 miric je igrao poslednjih 20min, ne znam o kome pricas ti.. verovatno mislis na mladenovica? necu da se ponavljam, samo cu pomenuti atmosferu na tribinama koju ne pamtim da je bila bolja u poslednjih par godina... zaista odlicno izdanje i neverovatan jebeni aplauz na kraju tekme... verujem da im je bas prijao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Ne znam da li smo gledali istu utakmicu, dve trećine napada je išlo po levom boku, ostatak kroz sredinu. Ne sećam se da je jedna šansa stvorena sa strane na kojoj su bili Vešović i Mirić. Vešović dobije loptu i ne zna šta će sa njom, treba mu 15 sekundi da odreaguje... A Milovanovića nemamo, verovatno je mislio na Mladenovića. Jbt kolko prezimena na M, a sva slična... Pa gledam prvo poluvreme kada je Vesovic i igrao fino,posle je on izasao,cini mi se vec u 60om,probijao je dosta vala :) a Mladenovic je krpa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Mislio sam na Mladenovica, umoran sam ne znam sta kucam. +1 za atmosferu na stadionu, stvarno je bilo odlicno. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Vešo "zna proć". Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 zadovoljan sam rezultatom i igrom sto kaze gruja, ovaaj bordo je bullja, ocekivao sam vise od njih, ili im je pucao kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 I ja mislim da će nas proći opušteno. Kapiram da su se naši sinoć naložili na domaći teren a i realno su igrali povučenije, bez napadača. Onaj Asamoa je noga, igrao je protiv Rada skoro celu tekmu, ne znam da li je uspeo dva puta da primi loptu. Jebi ga, noge su, ali su sinoć igrali požrtvovano što je rezultiralo time da su jedva stajali na nogama pred kraj tekme. Navijanje je bilo odlično, AL' TO JE ZATO ŠTO VIŠE NEMA KIMIJA DA DOMINIRA ŠIPKOM! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Мени се чини да се Мирић увек усере на Маракани и некако стегнуто игра. Ја и даље мислим да је он сјајан играч, али никако да пусти ногу... Што се тиче Вешовића, он је за мене увек био курац и биће, јер, као што неко рече, треба му 15ак секунди да види шта ће са лоптом. Лазовић јебе, дефанзивна линија солидна, Милуновић преслаб и преспор. Ја бих убацио Асамоу. Види се да дечко може да им парира у физичком смислу, иако видим да није баш неки техничар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 (edited) miric je igrao 20 min i covek ima neverovatan pregled igre, ono sto sam video u ranijim tekmama, ali nema kontinuitet u igri, sto ga koci. i jankovic ga je sinoc stavio na krilo, a on je klasicni centralni vezni. vesovic je dobar samo u ofanzivi, dosta je brz i ima taj prvi dribling gde moze da pretrci igraca, za ofanzivu je go kurac i ne treba ga stavljati na beka definitivno. odusevio me je juce mali mijailovic (valjda je to on, zadnji vezni br.4) covek je presekao 70posto napada bordoa, uklizavao, borio se.. imao je par gresaka u dodavanju, sto definitivno mora da popravi. takodje me je iznenadio mali pederko, luka, nije se lose snasao u napadu iako to nije njegova pozicija. brz je, okretan... da je imao bolje pasove mozda bi nesto i uradio... sve u svemu bice jako tesko u bordou, ovaj rezultat i igra nam uliva nadu, samo da ne poletimo i ne pomislimo da mozemo da ih dobijemo, vec strpljivom igrom, na rezultat. e da, jel oce neko mozda u francusku na gostovanje? :) Edited August 24, 2012 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 imao je par gresaka u dodavanju, sto definitivno mora da popravi. 5-6 puta im je dodao direktno u noge, sreca sto su oni tolike bulje pa nisu napravili neku ozbiljniju sansu iz tih gresaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 (edited) Mirić je desno krilo, uvek bio. Isto se slažem za Asamou i sa docom i sa protosom, iako su rekli dve različite stvari :) On nije tip igrača koji protiv bunker ekipe može da napravi nešto jer mu treba prostor, ali protiv Bordoa čija odbrana stoji visoko i gde ima prostora za kontre mislim da nam fali brz igrač u špicu koji može da isprati Lazovića. A Mijailović je unsung hero, neverovatno je kolko taj dečko sabija na vrlo škakljivoj poziciji sa samo 18 godina. Mislim zamislite sebe u toj situaciji, normalno je tu i tamo napraviti po neku grešku, a greške u predaji lopte su retko kad greška samo onog koji dodaje već i onih koji bi trebali da se otvore. Kao što sam rekao, po meni on i Maksimović imaju potencijala da budu nosioci igre reprezentacije u narednih 10 godina. Lazović isto sabija, kad god protivnici ne povuku svih 11 na svoju polovinu dečko odigra kako treba, samo što imam utisak da će on relativno brzo iz Zvezde, a trenutno je on jedini koji može da napravi nešto u ofanzivi. Edited August 24, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 AL' TO JE ZATO ŠTO VIŠE NEMA KIMIJA DA DOMINIRA ŠIPKOM! koji kompleksi ju e neverujem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 shto se mene tice mijailovic, maksimovic i lazovic su najbolje shto zvezda ima ako prodamo maksimovica, bash sada kada konacno imamo dobru shtopersku liniju onda smo stvarno smeshni i ja mislim da imamo neke minimalne shanse protiv bordo-a, ako im uvaljamo nekako gol, mozemo valjda da ne primimo dva.. mada teshko, bash teshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 vidim, pratish .. jovanovic i maksimovic su za 3 klase iznad ostalih shtopera u nashoj ligi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 tada nije igrao jovanovic stijo, aj u francusku :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Koje prozivanje preko medija.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/219410/Promene-u-Zvezdi-po-ubrzanom-principu-Stefanovic-Lukic-i-Vesic-prvi-odlaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Том Блицу не верујем ама баш ништа. Говно од медија! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 ljudi,nemojte da se zavaravamo,Darko Lazovic je teska noga,a jos je i prljava grobarcina...decka velicaju ko da je Maradona,a koliko je kvalitetan govori i podatak da nismo mogli da ga prodamo ovog leta za vise od 3 milke,i to raspalom Salcburgu koji je ispao od Dudelanza...Darko Lazovic mu zapravo dodje jelen superligaski Krasic,ne znam kako bih ga drugacije opisao.. Maksimovic je kiksara,ali da ima prostora da napreduje,ima,to se slazem.Mijailovic isto,nedostaje mu hrabrosti i odlucnosti u ofanzivi,mozda i tehnike,ali u defanzivi je sjajan.. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 ljudi,nemojte da se zavaravamo,Darko Lazovic je teska noga,a jos je i prljava grobarcina...decka velicaju ko da je Maradona,a koliko je kvalitetan govori i podatak da nismo mogli da ga prodamo ovog leta za vise od 3 milke,i to raspalom Salcburgu koji je ispao od Dudelanza...Darko Lazovic mu zapravo dodje jelen superligaski Krasic,ne znam kako bih ga drugacije opisao.. Maksimovic je kiksara,ali da ima prostora da napreduje,ima,to se slazem.Mijailovic isto,nedostaje mu hrabrosti i odlucnosti u ofanzivi,mozda i tehnike,ali u defanzivi je sjajan.. One big LOL. Дарко Лазовић је можда једини играч који иоле вреди у Звезди тренутно. А и то, те форе, Гробарчина, Циганштура, то везе нема с мозгом кад људи помињу. Да л ти мислиш да њега боли курац за кога он сам навија? Ако му је Звезда прилика да напредује, он ће играти најбоље што може, иако је Гробар. Исто тако и са Мустафом. То оно што се он клео у Звезду као нешто најсветије је само био маркетинг и промоција личне популарности, али није рачунао да у будућности може доћи у ситуацију да заигра за Партизан. Да је то знао, сигурно не би то причао. И њега исто боли курац и за Партизан и за Звезду као клубове. Циљ му је да заради паре и да побегне одавде, ако је могуће, као и свима осталима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Meni isto taj Lazovic deluje ko noga, ali u moru onako losih igraca i on odskoci. Naravno pored bilo kog krstenog igraca bi izgledao kao potpuni invalid, ali i to je pokazatelj kakav se fudbal igra danas ovde. Nista bolji nije ni Lazar Markovic iz partizana isto nogica ali opet "brz je, ume da istrci kontru", kao da je to neka prednost u normalnim okolnostima. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 (edited) Nije on neka omg igračina, mislim Bole Janković je bio triput veći car od njega, ali za naše uslove je i više nego dobar. Uostalom jedini igrač trenutno u Zvezdi koji ume da trči u pravcu protivničkog gola. A B92 javlja da je Janković (Sale, ne Bole) vratio Perovića u tim, tako da ćemo možda imati dva ubuduće :) Edited August 25, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Само ми кажите ко се од тих повратника у Звезду показао као добар потез у последњих неколико година? Ковачевић, Миловановић, Перовић... Нема од тога ништа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Da, stvarno, bolje je rešenje da nastavimo da ga plaćamo a da on ne igra, ionako imamo pun kurac ofanzivnih igrača, počeće da se sudaraju u protivničkom šesnaestercu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Realno za perovica ne mozes jos doneti ocenu, jer nije ni igrao, dosao povredio se i onda ga vratili sa priprema, ali kapiram da ce biti jedan od boljih ako se ispostavi tacno ovo sto je rev napisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 ljudi,nemojte da se zavaravamo,Darko Lazovic je teska noga,a jos je i prljava grobarcina...decka velicaju ko da je Maradona,a koliko je kvalitetan govori i podatak da nismo mogli da ga prodamo ovog leta za vise od 3 milke,i to raspalom Salcburgu koji je ispao od Dudelanza...Darko Lazovic mu zapravo dodje jelen superligaski Krasic,ne znam kako bih ga drugacije opisao.. Maksimovic je kiksara,ali da ima prostora da napreduje,ima,to se slazem.Mijailovic isto,nedostaje mu hrabrosti i odlucnosti u ofanzivi,mozda i tehnike,ali u defanzivi je sjajan.. Koji njegov kiks si video grujo? Ja nisam video ni jedan njegov kiks koji je stvorio nekakvu priliku protivnicima,pricamo za ovu sezonu,Micko je kao car odigrao sve sto je do sad igrao,pa ne znam koji igrac igra kao car svaku tekmu svih 90 minuta,nemoj preterivati brate... :s Nije tolika nogetina,solidan igrac skroz,nista preterano ali da je noga nije bas,naravno pricam svoje misljenje nhf grujo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts