f4ts0 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Dakle proverio sam u mesarama, na google mapsu, ali nisam nasao zadovoljavajuci odgovor O cemu se radi : Imam gomilu odece (par pantalona, dukseva, majica, dzempera, trenerku) za koju niti znam otkud mi niti kada sam to kupio, ili mi je neodogovarajuce. Sto je najbolje vecina tih stvari je prakticno ko nova. A posto sam prebacio 50 posto zivota, sada zelim da cinim bogougodna djela kako bih lakse dobio oprost. Tako da sam odluci da ovu skroz kul (po ocuvanosti, dizajn nije lep) odecu poklonim nekom kome treba. Do sada sam to vec jednom uradio kod lokalne kontinjere, romi cigani su to brzo i sa stilom odneli. Ali nesto gledam, zasto ja to ne bih dao nekim ljudima kojima stvarno to treba, plus nesto mi idu na zivce cigani. Ima li negde neka organizacija koja bi ovo primila? Crveni krst koliko sam razumeo NE prima staru odecu vec samo novu?? Ili se to neko surovo nasalio sa mnom. Ima li pri crkvi neka organizacija koja bi primila odecu, a da ne traze 50 maraka za to? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Domovi za decu bez roditelja, ima giliptera od 16-17 godina tvoje visine, verovatno bi im taman leglo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 plus nesto mi idu na zivce cigani. verovatno zato što su pokrali sve šahtove iz kraja bukvalno nijednog nema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 Domovi za decu bez roditelja, ima giliptera od 16-17 godina tvoje visine, verovatno bi im taman leglo. vrlo suptilna uvreda moje visine! Vise bi mi znacilo da dobijem neki kontakt ili adress Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 ima u zvečanskoj dom za nezbrinutu decu, al u dve odvojene zgrade, i u jednoj od njih su tinejdžeri do 18 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 ...ili das meni da stavim na Limundo.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Mi smo u srednjoj davali omanjalu odecu u lokalni Crveni Krst. Mada izgleda da je taj vas Beogradski CK suvise cool i fensi da ne prima odecu bez etikete Raspitaj se jos malo za CK, morali bi da prima tako nesto, ako ne uzimaju onda su idioti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 vrlo suptilna uvreda moje visine! Vise bi mi znacilo da dobijem neki kontakt ili adress Planplus, "dom za decu i omladinu" u search Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Ima li negde neka organizacija koja bi ovo primila? Crveni krst koliko sam razumeo NE prima staru odecu vec samo novu?? Ili se to neko surovo nasalio sa mnom. To se provlači priča od ranije kada su članovi CK oblačili familiju od donacija, sada se to normalizovalo. Crveni Krst prima svaku vrstu odeće, samo da je čista (ne mora hemijsko). Kada mi je baka umrla predali smo njenu odeću u prostorijama kod kružnog toka kod Opštine (ako se dobro sećam u stambenoj zgradi su tačno iza foto kioska, ali proveri na netu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 u crkvi/crvenom krstu traze potvrdu sa hemijskog ciscenja da je odeca cista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 To se provlači priča od ranije kada su članovi CK oblačili familiju od donacija, sada se to normalizovalo. Crveni Krst prima svaku vrstu odeće, samo da je čista (ne mora hemijsko). Kada mi je baka umrla predali smo njenu odeću u prostorijama kod kružnog toka kod Opštine (ako se dobro sećam u stambenoj zgradi su tačno iza foto kioska, ali proveri na netu). evo ga dobar info, hvala kali Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Odneo sam ja dva džaka Mihajlovih stvari u Zvečansku pre 3 nedelje. Pitali su me samo za ime, i to je to. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Svratiste za decu ulice http://www.cim.org.rs/ Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Prima sigurno Crveni Krst, neko te je zezn'o ... ne treba nikakva potvrda sa hemijskog, makar nije trebala da ja znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 posto vidim da ima i vise resenja,ako ih na kraju budes smatrao nezadovoljavajucim,javi se,pa moze moja keva da da podeli nekoj deci u skoli ciji roditelji nisu u finansijski zavidnim polozajima... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 al samo ako je osnovna zbog visine :) elem nosim u ck na nbgd sto rece kali, dogovorio sam se Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 a jesi im rekao da tu odeću smeju da poklone svima sem pripadnicima romske nacionalnosti? :D šalu na stranu, svaka čast za Igora midle-age humanog humana, bog će ti dati oprost grijeha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Imao sam u kraju pre par godina jednu jako siromašnu porodicu, uvek mi je žao bilo te dece jer su bila fina i lepo vaspitana, a bez ičega. I za jednu novu godinu sam prikupio vazdan neke moje stare odeće i igračaka (očuvanih) i napravio par paketića sa ceduljicama ''od deda mraza, zato što ste bili dobri ovde godine'', pa sam na dan nove godine stavio pred vrata od njihove kuće i pobegao. Posle sam gledao te klince kako su srećni i veseli i baš mi puno srce bilo Edited July 4, 2012 by Савовски 2 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Ovaj cabke mnogo dobar covek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Svaka cast,za respect !! Probaj u Socijalnim Sluzbama ili u Crvenom Krstu..Siguran sam da uzimaju odecu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 Imao sam u kraju pre par godina jednu jako siromašnu porodicu, uvek mi je žao bilo te dece jer su bila fina i lepo vaspitana, a bez ičega. I za jednu novu godinu sam prikupio vazdan neke moje stare odeće i igračaka (očuvanih) i napravio par paketića sa ceduljicama ''od deda mraza, zato što ste bili dobri ovde godine'', pa sam na dan nove godine stavio pred vrata od njihove kuće i pobegao. Posle sam gledao te klince kako su srećni i veseli i baš mi puno srce bilo :) nista, ajmo rur akcija da ispred studenjaka ostavimo flasu rakije i gajbu piva za novu, sa porukom "od deda duleta zato sto si ove godine bio dobar" 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Niko ne bi verovao da je Dule ostavio punu flašu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Jer misliš da treba? OH YOU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 možeš i u kolo srpskih sestara. oni se bave pomaganjem dece bez roditelja, izbeglim licima i slično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Чавке човек лебац! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts