Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Могу и они, правили су бруталне писаће машине, још већи ристекпа.

Читам историјат компаније, нисам знао да су најпознатији по производњи оружја, нот кул, ал опет и Немци су нот кул, хвала богу нема у игри руских производа, они су најгори! :tf2:

Edited by Corey

МАДАФАКИН БРАУН [:0] размишљао сам ових дана да узмем тример, дефинитивно ће бити Браунов!

nemoj, ja sam uzeo braunov brijač i govno je. za trimere moser i još jedna marka koja mi sad izmiče, u onoj radnji kod dušanovačke pijace.

Али ово није чак ни то, пошто је порекло слике ко зна одакле заправо, једна слика може да се појави и да буде тагована на тријес сајтова одједном фазон и онда на разним ''занимљивим сликама'' да се растури на још иљаду и онда одеш негде и наиђеш на ту слику рандом таговану и поделиш са другарима...

Али још јачи ми је трип ''блејиш на 9гагу'' - ''није, није, не блејим!'' :) Труперу брате, немој дисклејмовати такве ствари, буди цар:) То ми ко оно ''не сери да слушаш Цецу'' - ''ма... то је швецина плејлиста, саћу склоним'':) Да се разумемо, не мислим на трип да није швецина плејлиста, него да је небитно да ли је швецина плејлиста:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ма знам ја то него си ми дао шлагворт:)

Кали:

Немам ништа сад, мораћеш да замислиш да сам ти ретортовао виспреном опаском!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...