Sting Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Igra izgleda UZASNO! Sa tolikim timom ljudi koji rade na grafickom delu igra je veliko razocarenje za mene. Vidi se da pokushavaju da udju u foru CIV-a, jer se nadaju da ce privuci kupce iz tog dela trzizshta. Igracka industrija je odavno otishla u kurac, ali govna koja se podmecu u poslednje vreme su besmislena. Nadam se da ce gejmplej biti mnogo bolji od izgleda. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 po meni je najbolji TW bio Medieval 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 @ Bahamut: Cool su slichke, a i ova dva teksta, upravo ih ischitah :) nemam pojma, shto veci info daju to mi igra deluje sve vishe i vishe obecavajuce fantastichno dobro :D chim naletim na sledecu ok informaciju kachim :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 ne znam, mene je Shogun 2 smorio zbog prevelikog obima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 ne znam, mene je Shogun 2 smorio zbog prevelikog obima Obima čega? Shogun 2 je posle keca igra sa najmanje sadržaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Evo i prve fotke falange: Valjda ce sutra biti jos infoa, ostatak novih fotki ima ovde da se vidi, pri kraju: Galerija Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Eo jos malo gameplaya sa komentarom Host malo(mnogo) iritira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 znam, gledao jutros oko pola 2 je bilo :) medjutim ovo je naravno jedno X puta bolja slika :) btw taman sam se ulogovao da okachim ovo xD Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 znam, gledao jutros oko pola 2 je bilo :) medjutim ovo je naravno jedno X puta bolja slika :) btw taman sam se ulogovao da okachim ovo xD Ja jedva cekam da pokazem prljavim Rimljanima moc numidijske konjice! Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 e vidish, shto se vishe blizi ovo, to sam vishe u fazonu sa kime cu igrati prvu kampanju, na kraju se izbor sveo na Kartaginu ili neku od Grchkih drzavica :) sa Rimljanima nemam toliko preteranu zelju da igram :) samo se nadam da falanga nece failovati :) u svakom sluchaju planiram da kachim ss-ove ovde na forum u skladu sa time kako se kampanjica razvija :) ako krenem sa Grcima, a ti o mudri Hanibale krenesh sa Punima, nadam se da cesh se setiti da stavih ovde i ti par ss-ova :) kako kucam ovo tako mi se priigra Europa Barbarorum mod, poznat po chuvenoj frazi "Quisque est barbarus alio" :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Hehe morace da nam naprave novi podforum, ja sam takodje mislio da ispamujem topic maksimalno sa screenshotovima i opisima tesnih bitki kao i ukupnim tokom kampanje! Mada kako smo krenuli, vidim da cemo samo nas dvojica uopste da citamo to Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Реците ми да сам панк тинејџер ал оно, кад сам видео оно са приордером и длцом сва досадашња љубав и сви досадашњи километарски вотови и извештаји и сећања на исте су се претворили у презир! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Jbga, ja samo pogledam Steam i vidim da ispod Shoguna 2 (kojeg nesto i ne gotivim previse) pise Playtime 500 hrs =) Nekako dati 3000 din u pocetku + jos tokom godine oko 2000 din na DLC sranjca za preko 500 sati zabave je meni ok. Ionako godisnje kupim jednu do dve originalne igre. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Не, па то је океј скроз, реално, човек са нормалним примањима, може за игру на коју је прилично напржен да да и петсто евра и да му се исплати (када се подели на сате, када се узме у обзир колико је играо итд итд итд), ја тотално подржавам такво размишљање, али нисам на то циљао, јелте:) У овом примеру је мени нпр. потпуно свеједно дал је цена један динар или сто евра, то ми не игра никакву улогу, више ми је принципијелни трип - зато и кажем да сам панк тинејџер. Оно, ко што не бих играо игру која је нпр. симулација Јасеновца, па нек је најбоља игра на свету и нек је џабе:) Значи, просто принцип - а тинејџ ми је зато што обично немам тај трип ''аха издавач је геј, сад нећу да играм''. Али ово ми је баш било ко да ме неко звекно у главу ногом. Издати длц је довољно геј, а ставити најпопуларнију фракцију у длц је, оно, не знам ни како да опишем тај потез. Баш сам био у фазону да су корпорације прешле на некст левел гејости. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 slazem se, delimichno :) meni je recimo trulo shto i Grci, bez obzira shto cu ih dobiti u preorderu, a i Ponti nisu u startu u samoj igri, malo je stvarno ghaaay (prethodna rech je izmenjena da zbog poteza ljudi iz sege/ca ne bih uvredio one bradonje koji se drze za ruke itd..).. mislim realno od svih Grka da u startu samo Makedonci budu igrivi.. trulo je.. uber trulo.. ali ajde, Spartanci ce osvojiti Rim :) e sada jbga.. to shto je prva igra koju sam kupio na tamo nekom uber matorom pentiumu bio Shogun Total War, pa ko mi je kriv, shto od tada igram sve TW-e..^^ btw Shogun 2.. totalno meeeeeeeh.. ali ajde, dobio sam ga u originalu (dodushe preko steama) na nagradnoj igri Gigatrona, pa sam ga izigrao po 2. put samo tako (prvi put kada je izashla narodna verzija).. ^^ Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 e vidish, shto se vishe blizi ovo, to sam vishe u fazonu sa kime cu igrati prvu kampanju, na kraju se izbor sveo na Kartaginu ili neku od Grchkih drzavica :) sa Rimljanima nemam toliko preteranu zelju da igram :) samo se nadam da falanga nece failovati :) u svakom sluchaju planiram da kachim ss-ove ovde na forum u skladu sa time kako se kampanjica razvija :) ako krenem sa Grcima, a ti o mudri Hanibale krenesh sa Punima, nadam se da cesh se setiti da stavih ovde i ti par ss-ova :) kako kucam ovo tako mi se priigra Europa Barbarorum mod, poznat po chuvenoj frazi "Quisque est barbarus alio" :) Ofc, ceo svet mora videti kako se radi pravi i prvi double-pincer manevar! Jedva cekam :))))) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Novi gameplay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 videh, zapravo su samo pokazali malo proshireno onaj deo koji se nazirao na prethodnom demou :) mada je sama bitka Ptolomeja i Cezara drugachija, jer je ovde lik izgubio dobar deo flote, dok je u onom prethodnom (e3!) on razbio Rimljane u tom aspektu :) videcemo, jedva chekam :) @ Barcas: igrao sam par dana sa Punima Europu Barbarorum, razbio rimljane i rekao, ok dosta mi je :) sada cu ako nadjem vremena da krenem da igram neku normalnu kampanju sa Ptolomejima :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 videh, zapravo su samo pokazali malo proshireno onaj deo koji se nazirao na prethodnom demou :) mada je sama bitka Ptolomeja i Cezara drugachija, jer je ovde lik izgubio dobar deo flote, dok je u onom prethodnom (e3!) on razbio Rimljane u tom aspektu :) videcemo, jedva chekam :) @ Barcas: igrao sam par dana sa Punima Europu Barbarorum, razbio rimljane i rekao, ok dosta mi je :) sada cu ako nadjem vremena da krenem da igram neku normalnu kampanju sa Ptolomejima :) Samo da nije postajala aristokratska stranka Hanona Velikog i sad bismo svi nosili fenicanski purpur! :D Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 OS: XP/ Vista / Windows 7 / Windows 8 Processor:2 GHz Intel Dual Core processor / 2.6 GHz Intel Single Core processor Memory: 2GB RAM Graphics:512 MB DirectX 9.0c compatible card (shader model 3, vertex texture fetch support). DirectX®:9.0c Hard Drive: 35 GB HD space Screen Resolution: 1024×768 OS: Windows 7 / Windows 8 Processor:2nd Generation Intel Core i5 processor (or greater) Memory: 4GB RAM Graphics:1024 MB DirectX 11 compatible graphics card. DirectX®:11 Hard Drive:35 GB HD space Screen Resolution: 1920×1080 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Ovi requirmenti se nisu menjali od medievala dvojke, samo je zato potreban space narastao sa 15g do 35g :)) Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 pa rekoshe da ce pokushati da ostvare isti low koji je bio za Shoguna 2 :) dodushe slichan njemu je bio i za prethodne TW-e, u pravu si :) prostor potreban za instalaciju je naravno porastao jer se CA shiri :P elem, videh slichku pre dan-dva, beshe mi ok, verovatno zbog iskrcavanja vojnika iz flote na bojno polje : 1 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) ok ljudi, da vas obradujem - MAPA (cela, najzad) : http://maps.totalwar.com/rome2map :D uzivajte :D edit: btw zaboravih da napishem, ako predjete mishem iznad bilo koje teritorije videcete onda sa desne strane opis iste (glavni grad, jedinice za regrutovanje, kome pripada, shto se frakcija tiche videcete info o njima, tj. sa kime su u ratu itd.) :) Edited July 12, 2013 by tzarinho 1 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 inache nemam obichaj da kachim epizode Rally Pointa, ali ajde sad - ovde imate mali prikaz kako ce za sada izgledati pochetak kampanje sa Suebima (Shvabe), tj. njihova pochetna pozicija sastav vojske i okruzenje :) naravno, obzirom da vas nece mozda nishta drugo osim toga zanimati, predlazem da pustite video negde od 1:50 :) takodje ne nadajte se da cete videti neshto preterano posebno, ali je video ok da se isprati :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts