Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

pa mislim da su nam sanse 50-50 %, Tromso je izbacio Olimpiju i Metalurh iz Donjcka... plus im je sto igraju na jebenom Severnom polu i sto su u sred prvenstva (mada nisu dobri ove sezone)

dobro za Partizan je to sto su vecina igraca Norvezani, a ostali su uglavno Skandinavci, sto znaci da nema agresivnih i jakih crnja, pa Ilic i Babovic mogu da budu upotrebljivi koliko - toliko

sve u svemu (ZACIN CE JOJOJOJ), bice tesko posto smo prejadni, ali bilo bi lepo da odemo u tu LE najvise zbog koeficijenta (ne zbog para, posto ce pare da odu svuda, samo ne tamo gde treba) i zbog ljudi koji i dalje prate i loze se na nas fudbal... naravno, i zbog cigana, JEBI CIGANE JEBI JEEEBII

osvajamo, relano!

• Upvote (+1) 1

Um caruje, Dundo Maroje!

dobro za Partizan je to sto su vecina igraca Norvezani, a ostali su uglavno Skandinavci, sto znaci da nema agresivnih i jakih crnja, pa Ilic i Babovic mogu da budu upotrebljivi koliko - toliko

Zato će Kara da im uvali karu.

Dobar je Tromse skroz, imaju kompaktnu i dobro izbalansiranu ekipu, po meni su favoriti protiv ovakvog Partizana. Mogao je Partizan i dosta bolje da prođe...

Osvojio sam tri šampionata Norveške sa Tromsom u FMu, što me čini najkompetentnijim na ovom topicu da o njima govorim!

jel morten alst bio prvi strelac,a ćorima?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Osvojio sam tri šampionata Norveške sa Tromsom u FMu, što me čini najkompetentnijim na ovom topicu da o njima govorim!

BRAVO REVE!!!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi