Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

922812_10200352783155721_556631712_n.jpg

o/

добра је фора са мајицама Доби

то што си ти хејтер свега и свачега, а притом и глупи циган, је друга прича :D

• Upvote (+1) 1

Um caruje, Dundo Maroje!

brate keep calm fora je kul,ali fora je KEEP CALM AND

a ne

KEEP CALM WE ARE THE KINGS

kakav je to mangulicki engleski

• Upvote (+1) 1

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Што се тиче суђења, моје мишљење је да је било грешака на обе стране и да свакако није утицало на резултат. Једноставно, синоћ је боља екипа победила.

А ако већ причате о техничким, може да се говори и о не свирању истих за оно реаговање после судијских одлука јако бацање лопте од паркет, то је све техничка а играчи Звезде су то радили 2-3 пута.

Звезди је главни играч Рашко Катић, ту је крај приче и главни разлог пораза синоћ и генерално лоше игре Звезде у последње време.

@Груја

Нисам баш упућен, али колико сам скапирао, то је неки меме који иде на ту фору, нека ми појасни неко мало боље ако зна :)

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

KEEP

CALM

AND

JEBI

GLUPI FMP

edit: 

sta god, Dule ima ogromna muda sto je krenuo u ovu sezonu sa ovoliko mladim timom

takodje, ispostavilo se da je forsiranje Bogdanovica umesto Andjusica jos i ispao dobar potez

Covic i co nikako da skapiraju da ne moze sve preko noci, i svake sezone krene lozenje, a na kraju se debeli smeska

Edited by leisure
  • Upvote (+1) 1

KEEP

CALM

AND

JEBI

GLUPI FMP

edit: 

sta god, Dule ima ogromna muda sto je krenuo u ovu sezonu sa ovoliko mladim timom

takodje, ispostavilo se da je forsiranje Bogdanovica umesto Andjusica jos i ispao dobar potez

Covic i co nikako da skapiraju da ne moze sve preko noci, i svake sezone krene lozenje, a na kraju se debeli smeska

sačekaj prvo kraj sezone, pa da vidimo da li će stvarno biti tako

4 mesto u regularnom delu ABA lige, finale kupa i osvajanje ABA, plasman u EL, naspram drugog mesta u ABA, kupa, EL i finala ABA, nije baš da ste ne znam ni ja koliko mnogo uspešniji do sad, normalno je da je ABA vrednija od kupa, ali za sad je to da kažemo 55-45% i ostaje naše prvenstvo koje će pokazati ko je imao bolju sezonu. Da dodam još da su vas u EL prestigli Bamberg (0-14) i Bešiktaš (2-12) što su dva najgora skora ove sezone, uz Fener

da, majice su retardirane jer meme ne ide tako. Takođe, ako stvarno postoje te naše "prvi put je najslađe, 2013", onda smo mi još retardiraniji sa porukom

I da, suđenje je bilo loše u 3/4, 10 faulova i tehnička za 9 minuta. Kasnije smo mi u četvrtoj zaslužili tehničku za bacanje lopte o parket, ali je takođe i Dule zaslužio na kraju prvog poluvremena, tako da to i nije neki minus

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Iskreno da vam kažem, vi morate oterati Vuka Radivojevića pod hitno, dečko je imbecil i mogao vas je koštati trijumfa u polufinalu a kamoli da analiziramo njegove učinke.

KARAJ NE ODMARAJ! :D

Kamo srece da moramo samo njega :) Igor svaku tekmu ima 5+ prodatih lopti, a citaj najiskusniji igrac. Simonovic doveden kao izuzetan suter, na svakoj tekmi procenat 10%... Ali kakve to veze ima sa ovim :)

.to agroživ

Ili, još bolje, ti idi tamo na FMP-ov topic, pa zajedno sa drugarima tuguj i maštaj o tome kako ste pokradeni. :D

Jbg, ja ne navijam za FMP iako sam iz Zeleznika, to sto ste vi umislili u svojim glavama, vas problem :D I nemam ja sta da mastam o kradji, kada je to bilo vidljivo, e sada koliko je uticalo na rezultat to je pitanje, ali nekim delom jeste.

ali agroziv je fora na nivou 10ogodisnjaka [roflmao]

Glupi grobari :tf:  :*

Ajmo realno da pricamo oko sudjenja. Prvo poluvreme nisam gledao sve do 5sec pred kraj i tu je Dule trebao da dobije prvu tehnicku kada je na sekund pred kraj prvo usao 3m u teren, a posle otisao za zapisnicki sto i jebao im uzu i siru familiju ukljucujuci i sudije. Onda 3/4 morate priznati da smo pokradeni. U poslednjoj mi samo nije jasno koja je fora bila kada je Lucic po 100ti put u derbiju udario nekog igraca Zvezde, u ovom slucaju nosonju Katica, a svirana obostrana licna, kada se jasno videlo da niko od nasih nije ucestvovao, a sudije bile na pola metra i sve gledale. Nelsonova tehnicka apsolutno zasluzena. Imala je jos jedna mozda i kljucna situacija koja je prelomila tekmu, a to je bila na nekih 7 minuta do kraja kada je Bertans imao loptu preko ramena na 4 razlike valjda i iz tog napada ubo trojku. Jos jednom kazem da to ne umanjuje vasu pobedu, pre svega zbog nase katastrofalne igre.

ja bih dao tehnicku katicu zato sto je pao kao picka, a ovaj ga jedva i pipnuo. Inace ne navijam ni za jedne ni za druge, posto mi je iovako muka da ih gledam kako igraju, ali moram da priznam da sto se bar drugog poluvremena tice (kolko sam gledao) sudjenje je bilo katastrofalno na stetu obe strane. Pobedio je onaj ko je manje jadno igrao

edit: i da, majce su presmesne

Edited by Shoocky

ma, prolećni deo prevenstva je smešan, koliko se namešta za Zvezdu ja ne verujem..

• Upvote (+1) 1

Kao neko ko se ne prima toliko na ceo ovaj trip derbija i to sve, moram reći da je fora sa majicama glupa jer je promašen fazon kako treba da promeniš i primeniš keep calm stos. Kao ono kad neko uzme "me gusta" facu i dole napiše "fuuuuu".

Evo pre nekoliko minuta , na zvanicnoj stranici FK Novi Pazar na fb postavljena slika navijaca Partizana sa krvavom glavom i ispod komentar tipa , nek se zna da ne moze niko da se opusti ovde.... kao sto rece neko gore , da zivimo u normalnoj drzavi ovom klubu bi oduzeo 10 boda i zabranio navijace ( cast izuzecima ) eee kad ih vidim u majicama fenera muka mi je.....

Edited by m4rcko

sačekaj prvo kraj sezone, pa da vidimo da li će stvarno biti tako

4 mesto u regularnom delu ABA lige, finale kupa i osvajanje ABA, plasman u EL, naspram drugog mesta u ABA, kupa, EL i finala ABA, nije baš da ste ne znam ni ja koliko mnogo uspešniji do sad, normalno je da je ABA vrednija od kupa, ali za sad je to da kažemo 55-45% i ostaje naše prvenstvo koje će pokazati ko je imao bolju sezonu. Da dodam još da su vas u EL prestigli Bamberg (0-14) i Bešiktaš (2-12) što su dva najgora skora ove sezone, uz Fener

Звезда је ЕЛ добила за столом, дакле скроз незаслужено Звезда иде у ЕЛ следеће године, тако да је много већа разлика у процентима. Када се на то дода (не)вредност наше лиге (нажалост) и колико је новца уложено у обе екипе, Партизан има далееееееко успешнију сезону већ.

Ово за ЕЛ си у праву тотално. Али исто тако морам да кажем да је ово млада екипа која иде узлазном путањом и којој је требало дуго времена да се "ушеми" (поготово она 1-3-1 зона) и сад се већ виде резултати. Сетите се само колико је кошева Партизан примао на почетку сезоне, а колико сада. А играће још боље и биће појачани на кризним позицијама убеђен сам, а и рекао је Дуле сам то.

А морам и поновити, да је ово најмлађа екипа у ИСТОРИЈИ ЕЛ и онакве игре против Барсе и ЦСКА обећавају, сад да ли ће искористити тај таленат или шта већ, видећемо.

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

Звезда је ЕЛ добила за столом, дакле скроз незаслужено Звезда иде у ЕЛ следеће године, тако да је много већа разлика у процентима. Када се на то дода (не)вредност наше лиге (нажалост) и колико је новца уложено у обе екипе, Партизан има далееееееко успешнију сезону већ.

Ово за ЕЛ си у праву тотално. Али исто тако морам да кажем да је ово млада екипа која иде узлазном путањом и којој је требало дуго времена да се "ушеми" (поготово она 1-3-1 зона) и сад се већ виде резултати. Сетите се само колико је кошева Партизан примао на почетку сезоне, а колико сада. А играће још боље и биће појачани на кризним позицијама убеђен сам, а и рекао је Дуле сам то.

А морам и поновити, да је ово најмлађа екипа у ИСТОРИЈИ ЕЛ и онакве игре против Барсе и ЦСКА обећавају, сад да ли ће искористити тај таленат или шта већ, видећемо.

znači, sad samo vi u EL idete zasluženo? zanimljivo..

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Да.

Партизан и Игокеа треба да иду у ЕЛ, Звезда квалификације.

Тј. освајач лигашког дела и освајач АБА лиге, тако је било по првобитном договору и Игокеа је незаслужено испушила.

• Upvote (+1) 3
  • Downvote (-1) 3

Um caruje, Dundo Maroje!

ako si sve to pricao i pre ovakvog ishoda onda se sve slazem i izvinjavam... zaista se ne secam te price dok ste se grcevito borili za playoff, a zvezda za prvo mesto... da li bi zvezda pobedila u laktasima??? da li bi partizan izgubio u skoplju??? da li bi zvezda dobila buducnost???  cak cu biti dovoljno hrabar da kazem da ni finale ne bi bilo onakvo kakvo je bilo (i ne... naravno da ne kazem da bi zvezda pobedila, posto se to granici sa idiotizmom)... ali, sumanuta lova (za kradju ofc) > prestiz...

ceo sistem takmicenja u kojoj jedna pobeda odlucuje da li ce 3i i 4i ici u EL i tako se posrati na dve prvoplasirane ekipe koje 9 meseci u kontinuitetu dokazuju da su najbolje je SRANJE... da se igra na 3 ili 4 dobijene to bih mogao da shvatim, ali ova smehotresna kup postavka jeste LOL...

e sada... ovde pricamo o zasluzi, ne o propisanim pravilima koja su idiotska i pre i posle promena... tako da cu iskoristiti priliku da se ne slozim... ako pricamo o zaslugama onda ce u meni preovladati duliovska crta... da li je zasluzeno (pravedno) da ekipa koja ima (sa zavrsnim turnirom) skor 18-10 bude ispred ekipe koja ima 19-9... dok je u medjusobnim susretima 2-1 za zvezdu...

pravila, po meni, jesu narusena i sramno je sto igokea ne ide direktno u EL, ali to nema nikakve veze sa zaslugom partizana i pravdom...

Edited by Sarma