Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

Kako tim koji postoji nepunu godinu moze da bude ikona kosarke , jos mnogo ce utakmica ovaj tvoj klub pobedi moj i to je ok , to je sport , frustriras me ti zato sto napinjes i ne razumes me da ti pricam da ta tvoja Zvezda za koju pricas da je bila ikona kosarke NE POSTOJI .....

realno, vi se još prepucavate sa ovim čmarackom

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Kao prvo , ja se ne prepucavam ni sa kim , nego pricam o cinjenicama , to sto imas 17 k postova ne daje ti nikakvo pravo da vredjas nekog , mogu ja tebe da iznapusim sad , al to nije poenta , ako imas nesto pametno da napises , napisi , ako ne , ne smrdi....

Edited by m4rcko

Kao prvo , ja se ne prepucavam ni sa kim , nego pricam o cinjenicama , to sto imas 17 k postova ne daje ti nikakvo pravo da vredjas nekog , mogu ja tebe da iznapusim sad , al to nije poenta , ako imas nesto pametno da napises , napisi , ako ne , ne smrdi....

pricas cinjenice a jos ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da ste izgubili u finalu od fmpa :DDDD

aj i ovde

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana prekinuta je u 23. minutu pri rezultatu 43:43. Evo šta bi se desilo da je meč nastavljen.

25. minut – Igor Rakočević već dva minuta tapka loptu bez prestanka i tvituje o prekidu u Kragujevcu. Sudije pokušavaju da mu oduzmu loptu, ali on ih dribla.

26. minut – Duško Vujošević dobija tehničku grešku jer je uleteo na teren da prebije Rakočevića

27. minut – Duško Vujošević ulazi u klinč sa Nebojšom Čovićem kojem je rekao da je „p*čka veprovska ćorava“. Čović se smeje i odgovara mu da će da završi kao Đinđić.

28. minut – Dragan Milosavljević je konačno ukrao loptu Rakočeviću i zatrčao se na pogrešan obruč. Međutim, promašio je zicer. Cela hala mu se smeje, a on pokušava da pronađe novi upaljač koji će da zafrljači na tribinu gde su Zvezdini navijači. Milosavljević pita jel može da se rezultat na semaforu promeni na „+20“ u korist Partizana, jer „tada ne maši“.

29. minut – Raško Katić pita „Gde su Dušan Kecman i Petar Božić“.

30. minut – Nebojša Ilić sklanja Vladu Vukoičića sa trenerske pozicije i prepušta je Milanu Guroviću. Gurović skida sako i uzima tajmaut. Na tabli crta autoportretskog čiča glišu i ubacuje sebe u igru. Počinje da plače.

31. minut – Miroslav Muta Nikolić baca petarde ispred Vujoševićevih nogu i kikoće se ispod klupe.

32. minut – Gordić pita Vujoševića zašto on ne igra kad je naučio levi dvokorak.

33. minut – „Crveni đavoli“ se bodu međusobno ispred dvorane kako bi okrivili „grobare“ ili „delije“ da su ih napali i izboli, kako bi konačno dobili medijski publicitet.

34. minut – Rakočević na Tviteru traži da ga ubuduće svi zovu „Specijalni“.

35. minut – Raško Katić opet pita gde su Dušan Kecman i Petar Božić i zašto nema nikome da doda loptu.

36. minut – Gurović i dalje plače. Uzima tajmaut i izbacuje sebe iz igre. U igru ubacuje Nebojšu Ilića.

37. minut – Boris Savović pita sve oko sebe koje je nacionalnosti.

38. minut – Vladimir Lučić pita sve oko sebe jel istina da je on trenutno najbolji igrač Partizana. Leo Vesterman mu odgovara „Vi, vi. Vi, vi“

39. minut – Nebojša Ilić tera sudije u p*čku materinu što je promašio tri trojke za redom.

40. minut – Kraj. Utakmica je završena rezultatom 43:43. Muta Nikolić iskače ispod klupe, krade pehar i odlazi da slavi sa Ćapinom i Stivenom Markovićem. I Dinkićem.

41. minut - Čović zove Vučića da reaguje.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Гарагани заслужено добили на крају, нема шта...

Тужно је било гледати ону доделу трофеја, Човић нека цркне. Није му сметала она финална текма у Железнику прошле дине, а оно у недељу јесте, туга... Дуле и компанија јесу стока, али овај је убица јебене кошарке. Тензија је увек било, али ово што он ради је страшно, и на и ван терена.

Мислим да би Партизан добио у недељу. Звездине играче је некако стигао умор и то се примећивало, али су свакако квалитетнији, ако не квалитетнији доста искуснији, тим од Партизана ове сезоне.

Um caruje, Dundo Maroje!

аман бре људи, па Ћоки спасавањем Звезде купује себи још један дан на слободи. капирам да му је Вучко дао понуду која се не одбија. путер на глави, а јаја у кљештима. па видите га како је загризао, сублимисао све своје "квалитете" и политичара и човека из спорта и менаџера, па пуца сваки дан из свих топова.

данас видим прозива Дулета за слике. па није Дуле крао од избеглица са Косова да купи те слике. него, треба разумети Ћокија. у његовим годинама у затвору... како онда да слуша како

ЧОВИЋ ВЕСНА

ЈЕБЕ СЕ К'О БЕСНА!

не би издржао.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

mogu da pricaju za debelog koliko hoce, ali Covic je gori 10 puta

'11 godina niste smeli da pobedite Partizan' ili prebacivanje krivice na Partizan za prekid utakmice iako se jasno vidi da Covic zahteva da se utakmica prekine i da su Zvezdini navijaci uleteli u teren i aktivirali onaj protiv-pozarni aparat

teska psihodelija u glavama ljudi koji veruju u sva ta govna, a ima ih bas dosta

Све је било у реду док је на сцени био један чобан ака Дуле онда се појавио Човке и сада је то два чобана у кошарци где има места само за једног !:)

Нема  будућности без истине.

Човке није чобан. ради се о озбиљном криминалцу, врло вештом и талентованом, прорачунатом и опасном. поредити њега и Дулета није у реду према Дулету.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Dobro, činjenica je da je Čović veći kriminalac poprilično od cele čete u KK Partizan, verovatno i najveći kriminalac od svih figura u oba sportska društva, ali ja vas ne kapiram zašto to stalno potencirate? Ono, promenite temu, barem to na ovom forumu ne moramo da gledamo

Isto kao i te priče, e mi bi dobili u nedelju, a sad nismo, kurac palac i sl, jednostavno smarate sa teorijama zavere. Mi sa trojkom iz auta i gepekovanjem, vi sa ovim, daj da se bavimo košarkom i sportom

Meni je žao što je onako dobra utakmica prekinuta, i nadam se da ćemo gledati dobru novu tekmu u nedelju, bez glupiranja. Takođe se nadam da će jedini i drugi u EL, pa da imamo spektakl svake nedelje sledeće jeseni. Što se tiče Dodikovih, nadam se da će da ispuše za to mesto, jer mi je on odvratniji i od Ćokija, ali teško

• Upvote (+1) 2

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Nisu to teorije zavere Pero. Ne mogu da iskuliram ako se po svim medijima prica nesto suprotno od onoga sto smo svi videli svojim ocima. Niti mogu da dopustim da neko sere po uspesima 'zlog' KK Partizana u poslednjim godinama samo da bi se predstavio kao neko ko bi trebao biti 'moralni' pobednik.

Nisu to teorije zavere Pero. Ne mogu da iskuliram ako se po svim medijima prica nesto suprotno od onoga sto smo svi videli svojim ocima. Niti mogu da dopustim da neko sere po uspesima 'zlog' KK Partizana u poslednjim godinama samo da bi se predstavio kao neko ko bi trebao biti 'moralni' pobednik.

Čović je isto radio i dok je FMP bio u Železniku, a sada kad ga je preselio u centar i dobio navijače bez identiteta, samo je još gori. ;)

• Upvote (+1) 2

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Dobro, činjenica je da je Čović veći kriminalac poprilično od cele čete u KK Partizan, verovatno i najveći kriminalac od svih figura u oba sportska društva, ali ja vas ne kapiram zašto to stalno potencirate? Ono, promenite temu, barem to na ovom forumu ne moramo da gledamo

Isto kao i te priče, e mi bi dobili u nedelju, a sad nismo, kurac palac i sl, jednostavno smarate sa teorijama zavere. Mi sa trojkom iz auta i gepekovanjem, vi sa ovim, daj da se bavimo košarkom i sportom

Meni je žao što je onako dobra utakmica prekinuta, i nadam se da ćemo gledati dobru novu tekmu u nedelju, bez glupiranja. Takođe se nadam da će jedini i drugi u EL, pa da imamo spektakl svake nedelje sledeće jeseni. Što se tiče Dodikovih, nadam se da će da ispuše za to mesto, jer mi je on odvratniji i od Ćokija, ali teško

+ 1

Edited by pirun