LaG Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 e pa drugari, izashla mi prva traka na plochi, i to 7" clear vinyl :) http://www.juno.co.uk/ppps/products/447874-01.htm http://www.youtube.com/watch?v=myMK7KUjnQY Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 браво Малени! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 kog sve nece danas staviti na vinil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 gz m8! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 A što nema tebe na slikama nego je tu ova hipsterka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 bravo laže! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 svaka čast. sviđa mi se traka, iako mi je većina tvojih stvari eksperimentisanje radi eksperimentisanja :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 gz o/ Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 i meni se svidja traka. Bravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 hvala drugari :) svaka čast. sviđa mi se traka, iako mi je većina tvojih stvari eksperimentisanje radi eksperimentisanja :) ne slushash dobro onda. vecina mojih traka pravi haos u klubu, ali nije za slushati kuci :) ovo je mozhda prva koja je za da se pusti i kuci i u klubu. =) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Meni je ovo skroz opušteno za slušati sa nekim otvorenim sluškama (na ovim poklopcima koje imam ubiju basevi u mozak) i komotno sam radio 15ak minuta sa ovime na loop, tako da ono, kako bre pravi haos u klubu ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 to i ja htedoh da pitam, mada se setih da je ovaj usporeni tehno na dopu skroz totalno moderan danas gz za release u svakom slučaju! fino leži traka za slušanje dok se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Meni je vise za klub nego za slusanje kod kuce. (: Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 Meni je ovo skroz opušteno za slušati sa nekim otvorenim sluškama (na ovim poklopcima koje imam ubiju basevi u mozak) i komotno sam radio 15ak minuta sa ovime na loop, tako da ono, kako bre pravi haos u klubu ? neshvacen sam! chovek je rekao neshto za moje ostale trake i ja sam u njihovu odbranu rekao da jebu u klubu. evo mozhesh ovde pochuti koji je rad ovu traku sam pravio jer volim original. zamolio sam grova da mi udeli semplove da uradim remix sam za sebe i da ga nikome ne dajem nego da ja sam slusham i eventualno tu i tamo pushtam. sluchajno je lik koji drzhi lejbl i koji je izdao original chuo traku i dovoljno mu se svidela da je metne prvo na kompilaciju (cd) a sada i na vinil. mada shto je najgore ovo moje chudo pushtaju planetary assault systems (luke slater), DVS1, Ben Klock, Rob Hall i sl, sve masa koja jeste sporija, ali nikako ne pushtaju blagu i nezhnu muziku :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 zabio si grovskopi nož u leđa, pičko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 on je srecan zbog mene. mi se ljubimo preko interneta Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 a zato se sa mnom više ne ljubiš preko interneta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 sjajno je ovo, bravo Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 big up lagani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ne slushash dobro onda. vecina mojih traka pravi haos u klubu, ali nije za slushati kuci :) ovo je mozhda prva koja je za da se pusti i kuci i u klubu. =) šta znam, nikad nisam razmišljao u tom smeru, al' evo sada kad razmislim, ben klock mi ne leži kad pustim na youtube al' je sad u februaru kad je bio u tube-u iskidao, šta znam. BRAVO LAŽE, OTVORIO SI MI OČI! gg za vinyl u svakom slučaju. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 bravo milose,zasluzio si konacno chmar od svrake i meni se svidja pesmica,ali ne i mojoj materi koja mi lupa o zid iz susedne sobe! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 šta znam, nikad nisam razmišljao u tom smeru, al' evo sada kad razmislim, ben klock mi ne leži kad pustim na youtube al' je sad u februaru kad je bio u tube-u iskidao, šta znam. BRAVO LAŽE, OTVORIO SI MI OČI! gg za vinyl u svakom slučaju. a vidish, klock je meni najjachi od tih novijih tehnasha, zajedno sa fenglerom i percom. subzero i napoleon hill su mi najveci hitovi u poslednjih dve or so godine hvala drugari :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 e supoer je podseca me na ono sto je kalicanin pustao 1996 na 3k petkom :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 (edited) ponekad zaboravim koliko je ovaj Igor zapravo mator bio napredno dete Edited June 27, 2012 by bogs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 neshvacen sam! chovek je rekao neshto za moje ostale trake i ja sam u njihovu odbranu rekao da jebu u klubu. evo mozhesh ovde pochuti koji je rad ovu traku sam pravio jer volim original. zamolio sam grova da mi udeli semplove da uradim remix sam za sebe i da ga nikome ne dajem nego da ja sam slusham i eventualno tu i tamo pushtam. sluchajno je lik koji drzhi lejbl i koji je izdao original chuo traku i dovoljno mu se svidela da je metne prvo na kompilaciju (cd) a sada i na vinil. mada shto je najgore ovo moje chudo pushtaju planetary assault systems (luke slater), DVS1, Ben Klock, Rob Hall i sl, sve masa koja jeste sporija, ali nikako ne pushtaju blagu i nezhnu muziku :) Oprosti moju neukost! Ovo linkovano je ubistveno Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts