SavKe Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Brate, ako ''jebem li ti dete mrtvo/krvavo u pičku'' nije najbolesnija psovka na svetu, onda ne znam šta je. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Sa cilindrima je slabiji osećaj dubine prostora čak i kad se navikneš, al nije da se baviš nekim sportom pa da će ti smetati vudu drug cilindara...bas se mislim ko nosi cilindre da ga pitam koliko mu je trebalo da se navikne...nadam se da mi nece smetati u voznji...al smorio sam se bas sto sam sjebao vid jos vise, ajd dioptrija, ali astigmatizam:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Ovi bendovi ceo dan drndaju gitare dole po uscu, a pijani/drogirani posetioci sede u parku ispod prozora i deru se ko manijaci celu noc. Uvece kad se vracas kolima, parking mesto je lutrija. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 vudu drug cilindara...bas se mislim ko nosi cilindre da ga pitam koliko mu je trebalo da se navikne...nadam se da mi nece smetati u voznji...al smorio sam se bas sto sam sjebao vid jos vise, ajd dioptrija, ali astigmatizam:( ja imam astigmatizam od rodjenja, isti qrc nece ti smetati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) @koncert na uscu ja kao da sam tamo, mnogo se jako cuje.. ali najgotivnija je masa, koja u transu urla posle svake pesme.. nije ovako kada je beer fest, ne cuje se ovako dobro, mora da je bina okrenuta ka novom beogradu, ne ka kalishu Edited June 28, 2012 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Ne znam gde je okrenuta bina, ali je mene pocelo da smara, sva ta okupljanja po uscu. Ne smetaju meni festivali ni muzika, ali narod je stoka, ne znam sta im je problem da se ponasaju normalno. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 alkohol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 ozzy fucking osbourne! \m/ da iskuckam izvestaj sa sastanka, pod tus pa u krevet.. u 6:30 ustajanje.. sutra poslovni rucak.. bah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 otišao nešto skoro pa neplanirano u NS popodne sa nekim ortacima, video neke novosadske drugare uključujući i Longleya (poz za buraza), skroz kul dan 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Sta je ovo gde se nalazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Opet sam poceo da menjam dan za noc, i raspadam se, a treba sto stvari uraditi... Mora ovo da se menja pod hitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Dani mi sve brze prolaze jbt ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 otišao nešto skoro pa neplanirano u NS popodne sa nekim ortacima, video neke novosadske drugare uključujući i Longleya (poz za buraza), skroz kul dan o/ El vam Vladica pokazao dobro vreme :D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 o/ El vam Vladica pokazao dobro vreme :D? Ma gde, bili na dva mesta, gledali tekmu i on posle kukao kako mu se spava, cava :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Kako se pravilno kaže u slučaju sledeće situacije (dolaze četiri deteta i daješ im sladoled): "Dao sam sladoled ________________ ____________________ (popuniti prazno pravilno, u smislu, četirima detetama, četiri decama...), neka poluopklada sa posla je u pitanju. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 četvoroma dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Cetvoro dece.. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 deci kojih je bilo cetvoro IDEMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Ma gde, bili na dva mesta, gledali tekmu i on posle kukao kako mu se spava, cava :) Koji belac. Holleruj kada dodjes sledeci put, mozemo u neku steu ici :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Dvoma, troma, cetvoroma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Koji belac. Holleruj kada dodjes sledeci put, mozemo u neku steu ici :) Pa to, od Vladice nema 'leba 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Vladica kao spava, do 5 ujutru visi na battle.netu igra starcraft 2 igricu. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 dao sam sladoled deci :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Uh, bio na plivanju, sad idemo nas petorica na rucak u neki restoran, a veceras Cirque de Soleil. Woohooooo \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts