trn Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 gledam ovog duska tosica prica o nekom vredjanju jk,zao mi decka dobar je mnogo ali je i mnogo mutav,doziveo sam transfer neprijatnosti :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Bitna je efektivnost, ne efikasnost! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 U srednjoj medicinskoj se ne uce fizika i optoelektronika. prilično sam siguran da se uči fizika. a i dvini je nije pitao kako radi taj laser, nego šta radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Па помаже, лепо му је одговорила Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 al' ste napravili diskusiju čoveče :)) mislim da je ok da ova zna makar neke osnove, kao zbog čega to pomaže tj. šta je tu kvaka, ali ništa dalje od toga. Lep dan danas, samo da ne padne kiša pre uveče, kada su je i najavili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 au sunce ti zar toga jos toliko ima,koji je to kraj grada? nije bg fazon je sto ja znam ko je ukrao, policija zna ko je ukrao, svi znaju ko je ukrao ali mu mozemo svi popusiti zajedno... nema dokaza, a i da ih nadju pare su odavno prokockane na ruletu... mali se vucara po popravnim domovima i sada moli boga da ga neko iznapucava da bi mogao da ga tuzi jer ga zastupa neka mentolcina koji je tu namirisao pare (posto ga biju 2x nedeljno zbog kradja) dobro jutro Srbijo na kurac te nabijem fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 ali ništa mi nije jasno, lik ti je ušao u kuću i ukrao dok si ti bio na terasi? a što nisi zaključao vrata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 http://www.pointerpointer.com/ heheeee The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 ja ništa nisam skapirao ovaj dvinijev sajt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 nečiji seminarski :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Pa i ja sam nesto tako radio u HTML-u :) Odvalio se od spavanja, lagano se napijem se od dva piva (treceg i cetvrtog) Dan super, vec vidim neki basket u najavi predvece ako ne bude kisa. Btw, koliko je kesa neko pristojno vadjenje umnjaka koji jos nije izrastao, a pravi je pain in the mouth? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 ja ništa nisam skapirao ovaj dvinijev sajt. tamo gde pomeris misa se pojavi kaziprst :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 namestio sam alarm na kompu da me budi za plivanje, ali mi je zvucnik bio do kraja stisan, tako da sam prespavao to. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Masan jogurt i ladan burek pheh Btw, koliko je kesa neko pristojno vadjenje umnjaka koji jos nije izrastao, a pravi je pain in the mouth? nadji u zablama topic, diskutovano je o tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 U cemu da nadjem topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=24 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Pa i ja sam nesto tako radio u HTML-u :) Odvalio se od spavanja, lagano se napijem se od dva piva (treceg i cetvrtog) Dan super, vec vidim neki basket u najavi predvece ako ne bude kisa. Btw, koliko je kesa neko pristojno vadjenje umnjaka koji jos nije izrastao, a pravi je pain in the mouth? ako nije izrastao, onda je oko 7-8k jer mora hirurski (ne mogu da ga uhvate kljestima), ako mogu da ga uhvate onda je 2-3k.. u ns The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Nije, nema mesta... Znaci odvaljivanje vilice i novcanika, kul :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) ako nema mesta izvadi ga da ti ne bi sabio ostale zube Edited June 12, 2012 by dvnitycker The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Ja mislim da sam jedini čovek koji po pravilu u junu pada u tešku depresiju. Velike vrućine, udaljenost od ljudi sa kojima bi hteo da budem, svakodnevno štrebanje bez nekog efekta (jer jun nikada nije bio moj rok) i loše spavanje dovedu me do teške depresije po pravilu. Edited June 12, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 ti shtrebash? rofl, nikad ne bih rek'o :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 ako nema mesta izvadi ga da ti ne bi sabio ostale zube Čitam topic s'kraja, pročitam ovo, rasplačem se od smeha Ova rečenica da stoji u rečniku pod "izvučeno iz konteksta" [:D] jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 ti shtrebash? rofl, nikad ne bih rek'o :) Pa krenuo sam sad kao, red je. Kako bi dogurao do četvrte godine da nisam učio, ovde kod mene bar mora da se uči, jer ima boga oca da se čita i čita i čita... :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 koji faks? osećam pravni! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Јок, повијест :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts