Slađan Posted October 4, 2013 Author Report Share Posted October 4, 2013 mrzelo me da tražim sada, mada i kontam da to još smišljaju ali baš me zanima šta će desiti sa tim igrama, i Steam i retail verzijama, koje koriste GFWL i kada se on ugasi? Da li će na Steamu promeniti verzije igre i šta će se desiti sa mučenim podacima, sejvovima iz GFWL klauda :( ... ali sam eto slučajno naleteo na delimičan odgovor - http://pcgamingwiki.com/wiki/The_Big_List_of_3rd_Party_DRM_on_Steam#Games_for_Windows_Live Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 i onda se pitaju što ljudi piratuju igre xD Je l sam pričao koja je jebada bila sa EA tehničkom podrškom da mi pošalju ključ za besplatne DLC-ove koji se dobijaju kupovinom Mass Effecta 2? Na kraju su me upućivali da zovem telefonom njihovu podršku u Rusiji pa će mi oni otključati ako utvrde da je sve OK, na šta sam im rekao da ću ipak da skinem kompletno pakovanje sa svim plaćenim DLC-ovima s torenta (sigurno su se potresli). Nikad više originale koji imaju bilo kakav DRM "teži" od Steama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 4, 2013 Author Report Share Posted October 4, 2013 lol, koji carevi, meni su rekli da zovem domaćeg EA distributera i tražim da mi oni reše problem, a inače sam imao sličan problem sa Mass Effect kecom i onim Bring Down the Sky DLCom koji sam mogao da skinem ali nisam mogao da dobijem key jer im je sajt bio izbagovao i nikome nije radilo. Onda sam cimao podršku i uredno mi ljudi poslali ključ. Inače mi skorije nisu priznali to da aktiviram na Originu i skidam ga odatle već opet moram posebno ali su ukinuli ključ za to, a opet skinem ja igru i ono ima i taj DLC. Ne znaju oni de teraju, svega mi. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 12, 2013 Author Report Share Posted October 12, 2013 meni ovo izgleda mega trapavo, pogotovo kad gledam kako nervozno ovaj pipka ove krugiće http://youtu.be/eeAjkbNq4xI Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 http://www.gamesrocket.it/download/Sleeping-Dogs-Limited-Edition.html Na italijanskoj stranici je verovatno price bug, na ostalim je regularna cena 23.50 evra. Key je za sve regione, aktivirao sam sebi jedan. Ima sve jezike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 FFS, nemam nista na kartici. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 hm, dosta im dugo onda stoji bag - ali nema veze, kupio ja upravo sada, šljaka i dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 a koliko je bilo posto je sad 24e na onom linku Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 oko 7 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Nije oko 7 nego ravno 1,49 evra :) Da je 7 ne verujem da bih kupio, koliki god popust da je bio, ali za 1,49 evra, to je već dobar dil :)) Objasnio sam tamo na drugom topicu da mi deluje da su za toliko hteli da poskupe igru (pošto se cifre slažu jer je igra bila 23,5e a sad je 24,95e) ali su se zeznuli pa su je zapravo pojeftinili na tu cifru (1,49e). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Onda sam ja slep, prilichno sam bio siguran da je ~7.5 bio. :v Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 nope, sad sam pogledao ponovo paypal račun za svaki slučaj, 1,49. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Ja uzeo 30 komada i sad mi traze sliku pasosha da im poshaljem. Pa da li su oni normalni :DDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 pa kad si (h)alav! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 daj jedan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zr.ninja Posted October 24, 2013 Popular Post Report Share Posted October 24, 2013 Napravicu giveaway ako prodje ovo ok, poslao sam im skenove, chekam odgovor od njih. Skinuli su mi pare sa paypal-a tako da bi trebalo da bude sve ok. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 ja sam zakasnio danas tj kartica mi ostala kod kuce, a video na poslu.. -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Now, we wait! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 I have just completed your order #459437. Unfortunately, we need to cancel your order #459766 since we cannot provide such amounts of key for one single purchase. We apologize for any inconvenience caused and hope for your understanding. Jbg ljudi nishta, nece pichke da mi daju jeftine igre :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Pa realno, preterao si sa cifrom. Dali bi ti oni naravno da si platio full cenu, nego sad gledaju kako da se vade iz bule :) Da si kupovao po 5 ili 10, možda bi ti i prošlo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 hm, izgleda od kada je na stimu postavljena nova verzija Arkham City-ja kojoj ne treba GWFL je igra postala dostupna za kupovinu i ovde, što pre nije bio slučaj. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 29, 2013 Author Report Share Posted October 29, 2013 Steam Halloween 2013 SALE - http://store.steampowered.com/sale/halloween2013 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 (edited) Ja sam narucio Left 4 dead 2 :) Ali mi se igrica jos uvek nije pojavila u library jel treba da sackeam da prodje taj halloween 2013 ili sta ? :D Edit: Pojavila se ipak :) Edited October 31, 2013 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 2, 2013 Author Report Share Posted November 2, 2013 hahahah, ovaj deo sa Volvoom mi je odličan - http://kotaku.com/valve-fans-rampage-after-game-doesnt-have-a-hallowee-1457409443 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Majmuni hoce opet golden baby roshana, evo vam kurchina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts