SavKe Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 (edited) Meni se javio u talogu od kafe Edited April 17, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 17, 2013 Author Report Share Posted April 17, 2013 nisam sreo rurovca ali sam video draškovo vozilo danas, sramota da neko ko radi u tako bitnoj državnoj instituciji ne plaća parking. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 video sam Grbica danas dok sam pio kafu, naravno, nisam mu se javio jer nisam bio siguran da je on! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 onda si pogresio topik! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Video sam Viću i Stiju sinoć. Javljali smo se jedni drugima neko vreme! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 ja sam video laga ispred beogradske arene i javio sam mu se al ja sam car koji se svima javi tako da to isto nije neočekivani događaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 ivan se jednom javio i meni 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Meni se nije javio trista godina, što jasno znači da me izbegava a ne da ja slabo izlazim igde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 e video sam sinoć i krekija ispred haseva kod arene al nisam skinuo kacigu da me ne prepozna :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 18, 2013 Author Report Share Posted April 18, 2013 Video sam celu i zvao ga, on poceo da bezi, na kraju se toliko ukenjao da je stao i morao da se vrati i javi. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 samo cu reci da je Doca posle naseg neocekivanog susreta napustio banjicku sumu na stakama, toliko o tome .... 1 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 neko laze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Пошто је Доца свакако на штакама, значи да Ћела не лаже. Ха. 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 sreao sam masu ljudi u poslednje vreme, jedini neocekivani je bio maha... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Video sam Kjoota. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted April 21, 2013 Popular Post Report Share Posted April 21, 2013 neocekivani dogadjaj desio se na danasnjem beogradskom maratonu! Posto sam bio tamo po zadatku,u jednom trenutku okrenula me neka bradata celava kreatura,nisam bio siguran da li je neki bradati cecen saboter,pa sam ga odmah iz refleksa aperkatirao da se ne ponovi Boston,a kad sam malo bolje pogledao,video sam da je to Cela,bog i batina rura! Zagrlili smo se kao pravi drugari,i ne samo to,nego smo divanili i sprdali se kao carevi!Usput smo crncima koji su prolazili kroz cilj vikali U U U U,oponašali majmune i navijali NAPRED RAD,NAPRED RAD,NAPRED RAD 16 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 hahahhaha kakav jebeni carski dan, grujo trebao si da ostanes, iscimala me ona picka u koznim elankama (necu :((( ) i imao sam 25 redbullova, zakuco sam 3kg onih cokoladica, davali smo crncima banane na silu da jedu,mogao si junacki da se ovajdis posle :D 2 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 pa 'de sam ja bio za to vreme, snimio sam samo neke retardirane trotinete što ih stiskaš nogama i gomilu kojekakvih koji trče za kojekakve dobrotvorne razloge. Ah da, i bili oni carevi iz Svibora ili šta god :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 prvo sam video zverka u v.ilica u subotu dok se vozio prema medaku! pa sam onda istog dana video ista kola na b.k. kod zgrada koje su iste boje kao i kola, mada je mala verovatnoca da je to to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted April 21, 2013 Author Popular Post Report Share Posted April 21, 2013 ćela jadničak prvi put sišao sa banjice u grad i pokupio sve proizvode koji su se delili jer misli da tako treba :( 4 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 ma jebi Docu ciganina koji ne moze ni sa kurca da sidje bez staka JE BI 1 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 pa sam onda istog dana video ista kola na b.k. kod zgrada koje su iste boje kao i kola wha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 isti dan, ista kola, bezanijska kosa kod narandzastih zgrada koje su iste boje kao auto :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 hahahhaha kakav jebeni carski dan, grujo trebao si da ostanes, iscimala me ona picka u koznim elankama (necu :((( ) i imao sam 25 redbullova, zakuco sam 3kg onih cokoladica, davali smo crncima banane na silu da jedu,mogao si junacki da se ovajdis posle :D bitno da vozac nije ispalio! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts