Lex Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Ima Nikvud vrhunsku ideju, koju zajedno usavršavamo, ali i dalje nemamo tzv. umetnika koji će to da pretoči na pamuk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 +1 za naci fazon ....odusevljen don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 28, 2012 Author Report Share Posted April 28, 2012 Ima Nikvud vrhunsku ideju, koju zajedno usavršavamo, ali i dalje nemamo tzv. umetnika koji će to da pretoči na pamuk! Pa nadam se da će vam neki forumaš koji nije toliko preokupiran antisemitizmom u svom dnevnom planu i rasporedu, a ume da dizajnira, da vam priskoči u pomoć. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Ja bih samo predložio da, ako ne bude drugih takmičara, automatski pobedim samo sa idejom, pa onda da Bole mora da je realizuje! U tom slučaju se odričem i novčane nagrade, a čak ću i majicu da kupim! A može i da se splituje ovaj duhoviti deo topica, pa da ostanu samo ozbiljni postovi. Samo čvrsta ruka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Ideja je da štampamo majicu sledeće sadržine: CAMO ТРОЛ Ta majica treba da ima stilizovanog trola koji nešto krišom radi, bočno posmatran sa leđa. Ne meme trol u prvom planu. Ili nekako, evo ideje, da pravi trol pravi meme trola. Eto :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Kejv trol treba da troluje po forumu i to obučen u kamuflažnu uniformu, kako bismo istrolovali ljude da je Camo camo, a ne camo. :OOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Ideja je da štampamo majicu sledeće sadržine: CAMO ТРОЛ Ta majica treba da ima stilizovanog trola koji nešto krišom radi, bočno posmatran sa leđa. Ne meme trol u prvom planu. Ili nekako, evo ideje, da pravi trol pravi meme trola. Eto :) rur me worshipuje \o/ "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Ali za tebe svi znaju da troluješ, pa onda nisi camo troll. Oo Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 makes no sense :O "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Adolf jeste pobedio, al' ko ce leti da nosi majicu dugih rukava...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Plavušani koji lako izgore :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 29, 2012 Author Report Share Posted April 29, 2012 Ja ću sada samo da podsetim da ovaj topik nije za glasanje, znači ovde podnosite radove, pa vas molim da se suzdržite od preterano nevezanih komentara za to. I takođe bi bilo lepo da još neko sabmituje svoj rad ili bar kao Leks da detaljno obrazloži dizajn. Pa da ponovim - dizajn slike na majici, plus boju iste - NE majice i njihov kroj. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 NE majice i njihov kroj. Realno kroj je bitan isto koliko i sama aplikacija na majici, ne znam kako je za druge ali po meni kroj je jedan od esencijalnih stavki, napravite onda topic bar da se glasa za kroj. Ja bih svakako uzeo vise komada ako mi se svidja kroj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 to stoji, ali stvar je u tome da ova tema nije namenjena za to. al' kad si spomenuo kroj, ja sam u fazonu da mi se ove godine prosledi nekako logo/slika/stagod a da ja to posle sam odradim, jedino resenje :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 29, 2012 Author Report Share Posted April 29, 2012 za kroj naravno da jeste bitan, ali će biti veoma sličan kao i prethodnih godina, nema tu nešto mnogo mozganja, dva rukava, otvor za glavu i po jedan na svakom rukavu za ruke, eventualno da izbaciš struk i noge u dnu majice. Čisto sumnjam da će biti dugih rukava ili nebuloze kao što je štampanje oko rukava. Nisu švabe glupe ako su lude, pa su to lepo napravili kao multifunkcionalnu maramu. Tako da - računajte na izgled da će biti T-Shirt najnormalniji, za sve detalje preko toga, nadam se da će Laki i Bole imati šta da vam kažu više povodom toga, pošto ja nemam pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Realno kroj je bitan isto koliko i sama aplikacija na majici, ne znam kako je za druge ali po meni kroj je jedan od esencijalnih stavki, napravite onda topic bar da se glasa za kroj. Ja bih svakako uzeo vise komada ako mi se svidja kroj. Već imaš taj topic, ne pratiš :) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234923053 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 (edited) ma niko ne govori o nekim fensi dodacima, vec o izgledu rukava npr, tacnije o njihovoj duzini i tome slicno edit: ulete lucky, a i nemam ideju kako mi je promakao ovaj topic sa anketom. ju Edited April 29, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 29, 2012 Author Report Share Posted April 29, 2012 preduhitrio me Laki :D a i kao što sam rekao, ovde se ne glasa trenutno, već podnose dizajnovi u principu vi dajte šta mislite da najbolje leži vašem dizajnu, pa ćemo o svemu tome u realnosti kad dođe vreme. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Ja samo mislim da bi Vintage majica morala da bude uža sa kratkim rukavima, da bi zaista bila vintage t-shirt. :) Kroj u službi umetnosti! I gde je ovaj Doolio nestao sad kad je najpotrebniji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Dobri su predlozi do sada, svi mi se svidjaju! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 U nadi da će još neko učestvovati, evo i zvanične prijave za konkurs! Naziv: RuR Vintage Model: uži, sa kraćim rukavima Boja pamuka/štampe: sepia/bela, bela/crna Gornji deo grudi - ispis: Klan Rur, ispod manjim slovima est 1998 Glavna grafika: vinska čaša i flaša - ne može više vintage od ovoga ručni sat - trenutno najpopularniji vintage element QII logo - za mene je ovo najvintage RuR igra (tj. sve drugare sam tako upoznao :)) Monkey Island logo - moja lična najvintage igra Air Max 90 - ne može bez šale, a i lepo će označiti period kad je majica štampana ;) UT logo - najuspešniji rur ogranak :P RUR slonče Pac-Man - najvintage lik iz igara Leđa: dogovorićemo se, kad vidimo šta će pisati na svim majčicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Depiliraj ruke, Spu! :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Kad ce biti gotove te majice, idem u budvu 15 pa bih hteo da se kurcim nekim belim SSI majicama :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 spu kralj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts