dvnityCker Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 slicno iskusenje sam i ja imao pre par nedelja kod kiroprakticara.. 2 sata, radni dan, sedim cekam red, i odgovaram na mailove preko telefona. ulazi tetka, seda na kauc blize sobi gde se radi terapija. pacijent izlazi, i tetka ustaje i ulazi pre mene. ja govorim gospodjo, ja sam sledeci, ona odgovara, ali ja imam zakazano u 2, ja kazem ja imam zakazano u 1.45 i jos uvek cekam red, dolazi doktor pusta nju prvu jer je "starija gospodja", ja nevera, i cujem tetku kako bitchuje iz ordinacije "kako taj mladi svet nema postovanja, sedi tamo dokon igra se s telefonom, ja sam izasla s posla".. posle sam doktoru objasnio da nisam od onog kova koji zenu pustaju prvu jer ima picku a ne kurac medju nogama The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 posle sam doktoru objasnio da nisam od onog kova koji zenu pustaju prvu jer ima picku a ne kurac medju nogama Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Ladno imam temperaturu ne mogu JE BE NO da verujem.., У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 ja sam jednom hteo da udarim jednu belu zenu, ali nije imala benzina da dodje HAR HAR HAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 A zamisli da sve na svetu, ili još gore, u univerzumu ima temperaturu! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 (edited) A zamisli neko u teretani radi masu, a ti mu kažeš da svaka materija ima masu Sutra mi proslava petogodišnjice kreće već od 12 u gimnaziji, valjda će da me prodje ovo sranje... Edited May 25, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 ja vec par dana kasljem ko magarac,pa imam temperaturu,pa nemam,pa mi curi nos,u kurcu sam totalnom... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Nemoguće da se Čabke razboleo, to sigurno nije od neredovnog spavanja, svakodnevnog šljokanja i jedenja đubreta Grujo, pij vitamin C od mićgra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 gruja mić vitamina C a čabke luče micubišija hehrhehrh Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Pijte oligovit, no droga, no alkohol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 ahaha, doca drug:) btw, dodje i taj vikend nekako, jos da ne moram da idem kod majstora/zubara/na snimanje/vozim kevu bilo bi do jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Danas su mamlazi iz Elektrovojvodine imali neke radove u blizini moje firme. Kad su zavrsili, povezali su trofaznu struju nekako "naopako", tako da su mi se posle njihovih radova testere okretale u suprotnom smeru od normalnog. Onda smo ih zvali da im javimo da su sjebali stvar, na sta su oni odgovorili: "bice sredjeno u ponedeljak". Pas mater svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Kad su zavrsili, povezali su trofaznu struju nekako "naopako", tako da su mi se posle njihovih radova testere okretale u suprotnom smeru od normalnog. prvi put čujem da ovako nešto može da se desi, nisam imao puno elektrotehnike na faksu al bih rekao da je nemoguće spojiti naizmeničnu struju "naopako" i time obrnuti smer okretanja elektromotora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Ja sam potpuni nub sto se tice struje, tako da ne znam sta su radili, al' ovo se desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 totalna nelogičnost, ali valjda ima onih koji uče OET da nam objasne! možda se nešto kod vas na instalacijama izbagovalo, ali opet, to ne može da utiče na okretanje testera oO :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 prvi put čujem da ovako nešto može da se desi, nisam imao puno elektrotehnike na faksu al bih rekao da je nemoguće spojiti naizmeničnu struju "naopako" i time obrnuti smer okretanja elektromotora. Naravno da je moguće, redosled faza određuje smer rotacije na potrošaču pošto je prikačen direktno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 zbiru kvadrata nad obe katete Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 :v Nije trofazna struja nikakav rocket science, ako povežeš faze u kontra smeru, fazna razlika biće negativna (tj. uglovi), oni sinusi i kosinusi u indukciji biće negativni, biće obrnut smer vektora i onda ide ono pravilo desne ruke (hheeee) koje kaže da će magnetno polje da gura na kontra stranu i poz voz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Ma deee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 (edited) e vudu samo da znas ja sam te razumeo, da znas to samo e ja to sve imam na mom pametnom fakultetu sto je pametan mnogo Edited May 25, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 IDEMO BRE! tuZue.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 :v Nije trofazna struja nikakav rocket science, ako povežeš faze u kontra smeru, fazna razlika biće negativna (tj. uglovi), oni sinusi i kosinusi u indukciji biće negativni, biće obrnut smer vektora i onda ide ono pravilo desne ruke (hheeee) koje kaže da će magnetno polje da gura na kontra stranu i poz voz evo i wikipedia kaže da ne laže ovaj ivan. Nisam znao da postoje motori koji rade na trofaznu struju, a još manje da ovako rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Danas su mamlazi iz Elektrovojvodine imali neke radove u blizini moje firme. Kad su zavrsili, povezali su trofaznu struju nekako "naopako", tako da su mi se posle njihovih radova testere okretale u suprotnom smeru od normalnog. pa brate to je strava, ako je sve obrnuto, znači da će oni tebi plaćati račun za struju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 + testere više ne seku drvo već ga stvaraju. pa gde ćeš bolje, jebo te! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts