SavKe Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Kakvo šugavo vreme napolju, nemam volje ni za šta, a treba da skoknem do SKCa da kod onog uličnog prodavca novina kupim novo avionče dok rulja ne razgrabi.. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Samo to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 koji primer glupog pokusaja fore. 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Aj' ne budi Vića. Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Pa ti posle ne budi Vića. jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Pa ti posle nemoj ne biti Vica. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) neki_od_vasih_avatara.jpg Edited May 22, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 minus Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 odvaljuje me rame na ove promene vremena.. :( The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 desno? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 vidi kreki, vratio se na forum hahahahahaahaah Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Ne znam dal' je bilo, ali pokojna mileva car! :D http://www.smedia.rs/zabava/vest/26813/Jelena-Karleusa-Prozivke-Baba-Pokojna-Mileva-Spustila-je-Zapusila-pevacici-usta-za-sva-vremena-Neverovatne-prozivke-ocrnile-Karleusu-FOTO.html Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) Umro legenda Robin Gibb danas , sad videh smorih se Edited May 22, 2012 by Jedikid I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Brate umro je preključe kolk'o sam ja informisan... :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Brate umro je preključe kolk'o sam ja informisan... da nisam lepo procitao I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 bio sam u kafani kosmaj i napio sam se , sutra idem na faks, i nikad ne bi zaspao da se nisam napio sad. I da sve u iste definitivno, makar bilo loše po mene ili po drugog, uvek - sve su iste! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) Savke, aj' ne budi Aca. Edited May 22, 2012 by Aleksandar. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Dobro jutro narode. Pada sad jedan jutarnji plivanjac, pa se danas radi u Svilajncu. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Gleda majka jutros jutarnji program, i prokomentarise za gosta emisije "koji je ovo retard", ja pogledam kad ono Istok Sabanovic :) In other news, nisam znao da je sredina oktobra, ovo vreme uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) Evo probudio sam se sad ko nov, malo zgibove da radim da se razmrdam, tuširanje, pa faks, još kad bi se sunce setilo da se pojavi... Edited May 23, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 lol ovo proleće je baš rešilo da me ne muči, videćemo kakvo će leto biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Nema sunca naredne 4 godine. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Pobedio Toma i u roku od 24 sata niču novi kiosci po gradu! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 lol ovo proleće je baš rešilo da me ne muči, videćemo kakvo će leto biti. to komšo, JE BI 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts