SavKe Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 mislim, dakle postojim У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ako one negde idu, negde ce i da dodju! I dalje mi je hladno iako je navodno napolju toplo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 probaj da se ugrejes hodanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ortak se verio pa zove na Adu, izbacuje gajbe piva i roštilj, a ja jedva stojim na noge... Al naravno da neću da odbijem У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 pa kada si vitez koji vise ne zeli da propusta prilike AE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ne propusti da startuješ neku kurvu i otvoriš joj se kao da ćeš da je ženiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 samo nemoj da joj nudiš duvanje, pandurka je ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 lol, u vranju na birackom mestu predsedniku DS-a neki likovi kenjali, on im nesto rekao i zavrsio u bolnici LOMI GAZI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 neka me muka vata ..... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ortak se verio pa zove na Adu, izbacuje gajbe piva i roštilj, a ja jedva stojim na noge... Al naravno da neću da odbijem fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Dobar rejv bio sinoc u basti Sava centra, ali mnogo trenerka stil batica. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 moar lajk Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 koko si eksera zguto "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 mislis ksera matore Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ortak se verio pa zove na Adu, izbacuje gajbe piva i roštilj, a ja jedva stojim na noge... Al naravno da neću da odbijem chavky pls gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ortak se verio pa zove na Adu, izbacuje gajbe piva i roštilj, a ja jedva stojim na noge... Al naravno da neću da odbijem [/img Zar ovako linkujes smajli?! Ja jedva stojim na noge od šoku! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 U bre 12 postova pre nego što me neko smarao za to, može rur to i bolje ;) Napio sam se kao ovan, a tej smo počeli rakiju da udaramo u domu :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Kako se ovan napije? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 alkoholom Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Upravo dosao iz Budve, mrtav sam, ali zadovoljan sjajnim provodom. Kako je bilo cudno bilo 6 dana bez neta, kao da preskacem jedan manji obrok, moze da se zivi bez njega, ali malo ostajem gladan. Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Kako se ovan napije? jebote da li će ti ikada dosaditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts