samir^b Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 posudim 1000 dinara da imam za kartu sutra i izadjem veceras potrosim vise nego sto sam trebao sad neam za kartu ehaehaheaheha jebi budo samog sebe u mozak je bi je bi "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Ode BanePrevoz? :((( Nooooo ... nadam se samo da je neko bekapovao sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 makar da si jebo neku od onih ziljavstina iz kube, e moj budo sto se ne javi ? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Ode BanePrevoz? :((( Nooooo ... nadam se samo da je neko bekapovao sve. na vom su linku. ne smem da ga napisem, cia je svuda You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 sto se ne javi ? :> koliko moram da se derem da bi me ti cuo :D? infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 verovatno ga nisi zvao na bosanskom, pa te nije razumeo Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 na vom su linku. ne smem da ga napisem, cia je svuda onda opušteno, proširiće se, to je ok. Inače, najedoh se, ali sam pre toga sušio tapete "ravnao ih" kod babe, strašne su one tapete, ja ne znam kako neko i dalje pored ovih finih boja za krečenje može da se loži na tapete, a da nije moja baba :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 cekam avion u hotelu blizu Nanta sutra ujutru za Pariz, pa posle toga Bg jako mi je dosadno, recite nesto smesno heeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 izblejkao sa sinisterom,odgledali vest hem-blekpul,i pricali kako je tesko pusa za mog garija gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 koliko moram da se derem da bi me ti cuo :D? :\ alfa :* FINALE IDEMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 smorcina When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 killy-: http://www.njuz.net/klajn-ubedili-ste-me-izjednacicemo-je-l-i-jer/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 nekontam po fejs statusima, jer celsi sad osvojio ligu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 nije , nego cuvaju pehar do sledece godine When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Laka noć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 (edited) probudila me tetka pre pola sata tako sto me "zvala" kroz prozor da joj otvorim vrata. teca se nesto nalozio covek da mi kenja zato sto je drug ostavio auto u dvoristu, kao "ni ja ga tu ne parkiram" i "evo, ako ga ne otera danas, menjacemo neke stvari". a tom drugu spalo staklo na vozacevim vratima, pa nije imao gde da ga parkira, a da mu ga neko ne digne (auto, ). i u onom stanju kada vam treba 10-15 minuta da iskulirate u krevetu, odlucih da im kazem za sve moje frustracije tokom ovih godinu i deset meseci koliko sam ovde, i da cu veoma verovatno da se iselim. sreca pa sam tu jos eventualno mesec dana, posle idem makar i na medak, kod kilija! o/ kakvi bilmezi jebote. od sada pa nadalje, od "rodbine" sto dalje. Edited May 20, 2012 by digrejzö Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ništa bolje od rodbinskog jebanja matere Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 killy-: http://www.njuz.net/klajn-ubedili-ste-me-izjednacicemo-je-l-i-jer/ fora je zvanicno i zavrsena :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Koliko volim kad se probudim i jos sam pijan od sinoc \o/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 'deste ljudi, lep dan danas, malo valja napuniti energiju pre nego što cela sledeća nedelja opet bude kišovita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 umreces u 40oj@capke Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Parafraziracu vudija - bolje 40 godina pijan, nego 120 trezan. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Misliš vudua? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts