Vlada_ Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 tuZue.png "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Opet sugavo vreme, a taman su se ribe razgolitile :) Jedva ustadoh jutros, kao da me neko maljem opalio po glavi. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Opet sugavo vreme, a taman su se ribe razgolitile :) Jedva ustadoh jutros, kao da me neko maljem opalio po glavi. mozda nije po glavi i mozda nije maljem QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Ja kao znao da će biti ladnije pa nisam ostavio otvoren prozor, već samo na luft, i opet sam morao jutros da ustanem i zatvorim ga. problemi! sad lepo jeo ... inače, pokazao babi na google earthu selo njeno, ona je negde uhvatila info da postoji google earth i kao "e da mi pokažeš na kompjuteru selo videla sam da može". I ja našao i pokazao joj sve, plus neke fotografije okačio neko itd. Skoro je nisam video tako zainteresovanu za nešto, neverovatno :) Skroz sam se oraspoložio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Sta bi tek bilo kad bi joj pokazao Topaz? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 sad lepo jeo ... inače, pokazao babi na google earthu selo njeno, ona je negde uhvatila info da postoji google earth i kao "e da mi pokažeš na kompjuteru selo videla sam da može". I ja našao i pokazao joj sve, plus neke fotografije okačio neko itd. Skoro je nisam video tako zainteresovanu za nešto, neverovatno :) Skroz sam se oraspoložio :) Ovo sam ja isto pokazao 85ogodišnjem dedi, njegovo selo je na KiM blizu Prizrena, takozvana sredačka župa. Jako je srećan bio, i sve je znao da mi objasni gde je šta i kako stoje stvari, baš sam video da mu naviru lepe uspomene :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Ja sam pokazao dedi njegovu staru gajbu u Sidneju u "streetview" modu. Je l' mogu gajbe vasih dedova da se vide u "street view" modu?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 mojih dedova gajbe moze u street viewu da vidi earthworm jim:c gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Mislim da ne može, nisam probao! Dovoljno je bilo iovako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Ja našao selo i pokazao ćaletu, vide se maline i sve, kadar nevera Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Ja sam pokazao dedi njegovu staru gajbu u Sidneju u "streetview" modu. Je l' mogu gajbe vasih dedova da se vide u "street view" modu?! Jebes dedu koji nije pesacio 15km do skole i na posao po snegu do kolena. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Mislio sam da je jucerasnji dan go kurac.... kad ono i danas ima ko da mi se posere na glavu ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Jebes dedu koji nije pesacio 15km do skole i na posao po snegu do kolena. U Vojvodini nije bilo potrebe pesaciti 15km do skole, a do posla pogotovu. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) Pa gde je taj Sidnej u Vojvodini? daki 1 skemba 0 Edited May 13, 2012 by lol kosmos "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Sta je bilo Ameri, Rusi, Nemci i Japanci!? :D http://www.redorbit.com/news/science/1112534053/photons-teleported-60-miles-by-chinese-researchers/ "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 my brain is full of fuck "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Dobro plivanje palo jutros. Sad neka kafica, muzika, posle faks, a predvece radim neki rodjis. Sve po malo. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Lesko maskota :) Probudila me sestricina od dve godine, skokala po meni sat dok nisam ustao, sad pakovanje i pravac u Bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Dobro jutro radni ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Mene je probudilo neko kuče koje je očigledno otkačilo lanac sa kojim su ga vezali za nešto, i onda trči po ulici i vuče lanac od tri metra metalni koji pravi zvuk kakav i pravi metal kad se vuče po asfaltu ... al' on valjda od sreće trči gore dole, ne prestaje ... a malo doduše ima tu neke asocijacije i sa nekim hororima tipa silent hill, kad čuješ ono kad se vuče metal :) Al' sam napisao post, svaka mi čast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 loše ti izgleda taj mafin, bolje da si kupio u starbaksu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ali gledam sinoc i razmisljam, ma kao dobija duda opusteno... covek je stvarno doktorirao dobijanje utakmica u tesnoj zavrsnici.. Dobro jutro radni ljudi QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Pokusavam da prestanem da pusim. Gej fore stop. Prvi put u zivotu da to zaista zelim jer me pocela drmati alergija na polen i to dvoje se nikako ne slazu i nikad mi nije bilo teze plucima! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 ja sam čuo obrnuto, da dim ubija sve u vazduhu i onda je lakše ljudima koji su alrgični na nešto. To je otprilike bio jedini upside pušenja na koji sam ikada naleteo. Osim što izgledate cool i prave ste face, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 ja sam čuo obrnuto, da dim ubija sve u vazduhu i onda je lakše ljudima koji su alrgični na nešto. To je otprilike bio jedini upside pušenja na koji sam ikada naleteo. Osim što izgledate cool i prave ste face, naravno. Problem je sto se meni ta alergija spusta na pluca i onda imam sezonski bronhitis. Smanji mi se kapacitet pluca dosta, jedva disem, kasljem i tako neki uzasi. Sa druge strane, pomaze kijavici i svrabu u nosu. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts