f4ts0 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 to nema veze sa realnim svetom :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 a ne misliš da je ovo recimo sad već nešto što nije baš aksiom, posebno u današnje vreme i posebno u industriji u kojoj si? mislim da su dobar deo posla tih "kreativnih industrija" u razbijanju tih stereotipa odradili muzičari, muzički producenti, glumci, scenaristi, game developeri što da ne i svi ti drugi "kreativci" koje ne možeš da "staviš u odelo". Slazem se. Osim kad su u pitanju neki vazni sastanci i slicno. Ja delimicno spadam u tu ekipu i svi mi dolazimo na posao kako nam se cefne, mada to delimicno bi trebalo da vazi i za sve profesije gde ti nemas kontakta sa nekim strankama, s tim sto, naravno sto si veci umetnik je nekako dozvoljeno da budes u vecoj meri ekstreman po pitanju imidza. Sa druge strane to se i ocekuje npr. ako si neki muzicar ciju subkulturu prati neki odredjeni fazon, hmmmm hocu reci ako sviras neku ekstremnu muziku ili ako slikas kao dali ocekuje se da ti je i takav neki otkaceni fazon, sto se opet moze smatrati dres kodom za sebe. Ja iako mogu da dodjem na posao kakva god hocu, opet mislim da je pametnije da dolazim u nekom manje-vise neutralnom fazonu, koji opet ne izlazi iz mojih okvira onoga sto ja licno volim da nosim. I iz principa ne nosim nikakve dekoltee, kratke suknje niti bilo sta slicno, jer zelim da me na poslu gledaju kroz moj rad a ne nesto drugo. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Дали господар позераја : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 dali nesudjeni shaddam IV Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 (edited) a ne misliš da je ovo recimo sad već nešto što nije baš aksiom, posebno u današnje vreme i posebno u industriji u kojoj si? mislim da su dobar deo posla tih "kreativnih industrija" u razbijanju tih stereotipa odradili muzičari, muzički producenti, glumci, scenaristi, game developeri što da ne i svi ti drugi "kreativci" koje ne možeš da "staviš u odelo". Naravno da ne nosim odelo i da nosim samo ono shto mi je udobno i svidja mi se. Ali ne mogu da odem na sastanak sa klijentom u majci sa slikom Darth Maula, nece me shvatiti ozbiljno :) Sve zavisi od toga kako chovek hoce da se pozicionira u drushtvu i okolnoj sredini - ako bih toliko vremena posvetio tome kako zelim da me ljudi vide kada pogledaju shta nosim, ne bih imao vremena za neke stvari koje su mi zaista bitne. Moja odeca sa aksesuarima treba da ima nekoliko upotrebnih vrednosti: - da bude udobna - da mi u njoj ne bude ni hladno ni vruce - da bude iz prirodnih tkanina - da ima svoj stil u kome ce me ljudi momentalno prepoznati kao mene, a ne kao "regularnog ofisnog moljca" Moj stav, moja volja i moj stil obracanja s ostatkom sveta je neshto shto ima svoju osnovu u stilu odevanja, gestikulaciji, govoru i mimici. Taj "obrazac" se menja sa vremenom, ali menja se tako da u bilo kom momentu vremena onaj ko me imalo zna moze da kaze "ovo je Srba". edit: I josh jedna stvar - postoje kreativci kao shto su Dali ili Vorhol sa jedne strane, explicitne, jarke lichnosti koje vole da privlache paznju u svakom mogucem momentu. Sa druge strane postoje "kreativci" koji su introvertni, koji vishe slushaju i pokushavaju da dodju do razumevanja unutrashnjeg sveta chovekove prirode. Edited April 16, 2012 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Ma sve je to ok, nego samo hoću da kažem da mi deluje da bi ok prošao i u kombinaciji farmerke + košulja + sako ili čak farmerke + majica + sako ... naravno da ne očekujem da ideš u šuškavoj trenerci na sastanke, mada bi to sigurno bio hit :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Ajde nam objasni shta su palanachki kompleksi? @Lucky - pa kombinacija i jeste farmeke + koshulja... Nema shanse da me zbudze u odelo (odelo sam nosio 3 puta u zivotu i to jedno te isto u kojem sam se i ozenio ) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ja hocu da pazarim ovo meni dojaja izgledaju plus gotivim kliperse Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ali šta ćeš ako te navataju navijači lejkersa?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ili ako te neko vidi na ulici? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 uzivo? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 са индексом у задњем џепу фармерица? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 @Lucky - pa kombinacija i jeste farmeke + koshulja... Nema shanse da me zbudze u odelo (odelo sam nosio 3 puta u zivotu i to jedno te isto u kojem sam se i ozenio ) onda je ok! :) a ove slušalice zapravo ne izgledaju loše, mada ih nikad ne bih nosio ... ne zbog boja koliko što su glomazne. video sam neke bluetooth slušalice kao bubice ali povezane međusobno, to deluje kao dobar izbor. Mislim da su ove: http://www.plantronics.com/us/product/backbeat-go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Meni smetaju takve koje mi skroz udju u uvo. A i rekao si valjda da su te najstetnije Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 (edited) zapravo, po onome što sam ja gledao, in-ear sluške su manje štetne po sluh od običnih bubica, iz prostog razloga što je izolacija od okoline vrlo dobra, pa nema potrebe da se pojačava volume na plejeru. znam i po sebi, vrlo retko pojačavam volume preko 50% sa in-ear sluškama bilo gde, dok sa običnim bubicama neretko znam i da pojačam preko 80%, pogotovo ako sam u busu ili negde gde je bučno - pa em ima gomila buke koja dopire do mene, em se mp3 nadjačava sa tom bukom. tako da, u takmičenju između običnih bubica i in-ear-ova, moj glas ide potonjim. za druge tipove sluški stvarno nemam pojma pa bolje da ne serem. a što se tiče ove sejntove priče o širenju zvuka, mislim da je taj mehanizam dolaska zvuka uz ušnu školjku bitan samo kada želiš da lociraš gde je nešto putem sluha, što nije slučaj kada slušaš ziku. ne znam kako bi imali drugačije dejstvo zvučni talasi sa velikih ili malih sluški na nečiji kohlearni sistem kada se već nađu unutra. in the end, sve se svodi na to kako se brineš o sebi, tiip sluški je tu sekundaran, imo. Edited April 19, 2012 by Mr. Nobody Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 mislio sam više na povezanost kablom, ne na in ear, ja ne volim in ear :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Sto? Jel zato sto kad ih izvadis budu zute od smole ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 ja to zovem medić i da, zbog toga. ali i zbog toga što te potpuno odseku od okruženja a to ne volim plus što se tripujem da instant kvare sluh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 ja to zovem medić hahahaha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 MEEEEEEEDIIIIIIIIIIIIIC Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Mogu u ovde da pitam kad se vec prica o slusalicama. Da li postoje neke slusalice i mp3 koje bih mogao da koristim dok plivam? Sad, da li su to bluetooth slusalice, pa mi je mp3 3m pored na suvom, ili ga vezem oko ruke, nije ni vazno. I ako znate da ima, mozda gde bih mogao to da nadjem, cenu i to. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 znam da to postoji jer sam video lika sa time na bazenu, al nemam pojma gde se kupuje itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 http://lmgtfy.com/?q=waterproof+OR+%22water+resistant%22+mp3+player Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 http://www.sk.co.rs/2008/11/sktd14.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 realno, lako je naći takve slušalice preko, treba naći kod nas, odgovaram coreyu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts