Jump to content

MP3 slušalice po gradu - velike ili bubice?

Recommended Posts

bubice nemaju nikakvu izolaciju, i veca je shansa da se sjebe sluh.. obichne slushke ftw.. plus shto beats nisu kabaste i mogu da se sklope da ih nosis u dzepu bukvalno :)

ma da,i kako ces onda ribinoj kevi na oci sa velikim slusalicama!!!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dolazimo dalje, zasto bi neko kolutao ocima na nekog neobicnog na ulici? Zivi i pusti ljude. Kad god odem preko malo na zapad, jedini retard koji se smeje matorcima u diskacima, hipsterima na ulici sam...ja. cemu to jebote?

E al vidi foru, ja tamo nisam takav retard. Odnosno tamo dok sam bio, nisam hejtovao ljude na ulici jer tamo SVAKO fura neki fazon. Tamo je takvo odsustvo pravih egzistencijalnih problema da ljudi prosto moraju da se bave nekim sviranjem kurcu da ne bi poludeli od dosade. Tamo svakodnevni regularni Džo može da se ponaša kako god hoće jer mu se može. I šta ja onda tamo ima kome da zameram bilo šta ako je takva situacija. Ovde nije takva situacija iz razloga koje je opisao Draganče na temi o Istoku.

Mene prosto nerviraju foliranti, jedino što je foliranje jako širok pojam mu ne vidimo granice istovetno.

Dolazimo dalje, zasto bi neko kolutao ocima na nekog neobicnog na ulici? Zivi i pusti ljude.

zato sto takav rezon vodi ka toleranciji a ona ka evropskoj uniji i homoseksualnim brakovima

Kad god odem preko malo na zapad, jedini retard koji se smeje matorcima u diskacima, hipsterima na ulici sam...ja.

to je upravo ona svest koji mi (ljudi odavde) imamo i zbog koje imamo MOGUCNOST da budemo sposobniji i snalazljiviji od tih tamo ljudi koji herp derpuju dok slusaju pop pesme na svojim velikim slusalicama

to je upravo ona svest koji mi (ljudi odavde) imamo i zbog koje imamo MOGUCNOST da budemo sposobniji i snalazljiviji od tih tamo ljudi koji herp derpuju dok slusaju pop pesme na svojim velikim slusalicama

E sad i ti kenjaš :)

Tamo velika većina nešto RADI (ne kažem da smo svi ovde lenčuge, nego ti tamo država ne potura klipove u točkove na svakom koraku i mož da radiš bilo šta u čemu misliš da ćeš se ostvariti i biti koristan, bio kasirka, inženjer ili konceptualni umetnik). E, ako već nešto RADIŠ, odnosno imaš zanimanje i doprinosiš društvu, onda u mojoj knjizi možeš da nosiš i ona tri kurca na glavi, samo udri, ti si svoju egzistenciju opravdao. Tu uključujem i studentariju koja stvarno studira, a ne kao fol.

U Srbiji sa ovakvom nezaposlenošću s jedne strane imaš ljude koji se odvaljuju od posla i to polako ostavlja traga na njihov prag tolerancije, s druge imaš one bez posla koji polako popuštaju sa živcima jer se kreću ka tome da neće imati za leba, i sa treće imaš šalabajzere koji prodaju maglu ili su na roditeljskim jaslama i četvrti put obnavljaju godinu al zato žive ko carevi. E te treće prezirem, a gle čuda, oni čine većinu tih fazoniranih u Srbiji.

Edited by voodoo_

jel ovde pričamo o inear ili bilo kojim bubicama?

Pošto ono ... ove "obične" slušalice ti nekako "uvuku" uvo u sebe, pošto ona postava ide oko uveta tako da ti je uvo jako blizu membrane ako ne i priljubljeno.

A kod bubica nikad ne možeš da nabiješ baš tako duboko (!), in ear su već druga stvar.

Vas znam uživo, u redu ste!

Де си, предрасудар [:D]

А сад озбиљно, сајколоџи фан тривија - блискост тригерује готивност, а не обрнуто (ништа није у камену, али у великом броју случајева процес иде овако). Такође, довољна је ''ситна количина блискости''. Значи, имаш комшију, за кога, је ли, не знаш да ли је серијски убица, заправо, не знаш ништа, једино што имаш је да је нормалан при ''здраво комшија''. Често је довољна чак и толика ''блискост'', па да на његове велике слушалице реагујеш са ''ма то је комшија Мика, он носи те слушалице'' и то је то. Наравно, осим ако лик није неки смарач, па ти те слушалице само дођу ко кец на десет да га још више направиш у ретарда у мозгу.

Дакле, не ради се о ''живим с тим ликом пет година па сам се навикао'', већ о краткотрајнијем и простијем механизму.

Зато ти то не ваља, просто ћеш погрешити у већини случајева (иако мислиш да је обрнуто). Ти у мозгу несвесно издодајеш милион ствари, поред две или три које, ето, можеш да додаш на основу културолошких трипова (не ти као ти, него свако, али је ствар у томе колико си свестан да то радиш и колико умеш да одбациш несвесне маштарије из утиска о некоме).

То су оне ситуације кад случајно заблејиш на одмору са ''оним дебилом'', па сте принуђени да комуницирате дваес минута и он испадне нормалан, и то не оно ''пренормалан'', него не знам, површно просечно нормалан и ти се ЗАБЕЗЕКНЕШ. Зашто? Зато што је неки човек нормалан? А и не знаш дал је нормалан, ниво нормалности који си ти код њега открио је 0.2%, па се опет забезекнеш и у фазону си ''јеботе, онај лик је нормалан'', јер си себе набифло да очекујеш ванземаљца.

Идемо даље, она поменута блискост ради чак и ако тај неко кога знаш не носи слушке јер воли, него баш из трипа позерства. Шта ће се десити? Па просто, зезаћеш га за тај сегмент, а остали сегменти њега ће ти ''остати нормални''. И то не мора да буде најбољи ортак, већ ето, неко кога знаш површно. Оно што је овде интересантно је, што би већина ликова са оваквим другаром, на питање ''јел бисте се дружили са ликом који носи слушке ради позирања'' одговорили са ''нема шансе лол, лик који има такав мозак је дебил блаблабла''. Све док их не подсетиш да имају таквог ортака. Чак и онда креће она прича ''а он, па он није такав СКРОЗ'' и тако ти радови.

Чру стори, вршене су анкете и ОПИТИ:)

Мислим, ово ти је чисто као ''храна за мозак'', ништа инвазивно са моје стране:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Slazem se sa Dooliom i F4tsom

E al vidi foru, ja tamo nisam takav retard. Odnosno tamo dok sam bio, nisam hejtovao ljude na ulici jer tamo SVAKO fura neki fazon. Tamo je takvo odsustvo pravih egzistencijalnih problema da ljudi prosto moraju da se bave nekim sviranjem kurcu da ne bi poludeli od dosade. Tamo svakodnevni regularni Džo može da se ponaša kako god hoće jer mu se može. I šta ja onda tamo ima kome da zameram bilo šta ako je takva situacija. Ovde nije takva situacija iz razloga koje je opisao Draganče na temi o Istoku.

Mene prosto nerviraju foliranti, jedino što je foliranje jako širok pojam mu ne vidimo granice istovetno.

I mene nerviraju foliranti.

Ali me jos vise nervira to sto ako se ne oblacis/sisas kao i svi ostali, gledaju te kao da si pao s Marsa. Izuzetno me nervira sto smo postali takva palanka i primitivni pa se zabezeknemo ili odmah stavljamo u neki kos nekoga zbog izgleda ovakvog ili onakvog.

I da znate, DOSADNO MI JE sto se svi oblace isto ili pokusavaju da budu neutralni.

Kladim se, kad ne bi brinuli o tome ko sta o vama misli, svi bi raznolikije imidze furali, a ne obrnuto.

Neka nosi ko sta hoce, a da li neko to stvarno voli ili pozerise, nosi zato sto misli da je kul, sud imam samo ako delimicno bar poznajem osobu i tek tada mogu da zakljucim tako nesto.

I da, ja licno hocu vise momaka na ulicama u koznim mantilima, pantalonama, martinkama, new rock cizmama i slicno. Meni je to sexy i ja to hocu da gledam.

Vudu i ostali - mozda mislite da ste sazreli time sto ste postali neutralni i necete da vide drugi sta slusate i ostalo. Ja mislim da niste, naprotiv - poceli ste da obracate paznju na to ko sta misli u ovoj selendri.

*mislim da sam slican wot vec pisala u vise navrata

oO

Svako ima svoje principe u oblachenju, koji su manje ili vishe fleksibilni.

Iako sam pre 10 godina nosio samo patike i dukseve/majce, trenutno nosim cipele i koshulje zato shto me ljudi jednostavno ne bi shvatali ozbiljno u poslu. Isto tako, ako dodjem negde sa plejerom i ogromnim slushalicama, gledace me chudno.

Postoji odredjen stil kojeg ljudi treba da se pridrzavaju ako zele da budu u odredjenoj statusnoj grupi. Ako hocesh da budesh u nekom svom fazonu i furash neki rebel stil, ljudi ce te tako i zamishljati kada te vide na ulici u koznoj jakni sa koznim pantalonama i martinkama. Ali onda ne mozesh da ochekujesh da cesh tako moci da odesh na poslovni sastanak, a da ne krenu da ti se smeju posle...

Kada skupish brdo love, onda mozesh vec da diktirash svoj stil, medjutim to opet nece moci svuda da prodje.

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

trenutno nosim cipele i koshulje zato shto me ljudi jednostavno ne bi shvatali ozbiljno u poslu.

a ne misliš da je ovo recimo sad već nešto što nije baš aksiom, posebno u današnje vreme i posebno u industriji u kojoj si?

mislim da su dobar deo posla tih "kreativnih industrija" u razbijanju tih stereotipa odradili muzičari, muzički producenti, glumci, scenaristi, game developeri što da ne i svi ti drugi "kreativci" koje ne možeš da "staviš u odelo".

Брате Србо, нико не прича да треба да идеш у треши на посо у банку или у бермудама и хавајци на свадбе и на пословне договоре. Вуду неће да иде са слушкама које су му до јаја кроз Кнез јер би подсећао на неку субкултурну групацију. И од тога смо кренули да кафенишемо.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

zato sto takav rezon vodi ka toleranciji a ona ka evropskoj uniji i homoseksualnim brakovima

kili, prso si. generalno ljudi preko su i ozbiljniji u poslu, i odgovorniji od nas. mi ljudi ovde nemamo baš neku svest o realnom svetu. mnogo smo manja zemlja nego što mislimo, i nismo toliko pametni koliko to mislimo.

da vidis kako radi i kako piše dokumentaciju jedan zapadnjak (slovenac omg!), koji u slobodno vreme nosi velike sluske i ima dugu kosu, ja sam tek tada ukapirao kakav sam nub....

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy