evgeniy Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 secam se da je Stomatoloski imao akciju da su pregledi i manje intervencije (?) besplatne za studente, ali drug je skoro bio pa su mu obicno brusenje naplatili 400 dinara. u poliklinici su pogubljeni i ne bih da zavrsim bez cele vilice, ali naravno, ako je neko imao dobra iskustva tamo, neka napise kod kog zubara =) dakle, besplatno vadjenje umnjaka za studente, gde? poz za mesaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Znam da ce ovo biti odgovor koji ne zelis da cujes ali brate plati, osim ako ne zelis da ti ceprkaju po zubima studenti stomatologije. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) Ja sam nešto čuo da je zubar u domu zdravlja besplatan za studente. Nisam siguran u to, tako da proveri. Edited April 12, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 12, 2012 Author Report Share Posted April 12, 2012 pa to, da imam para, snasao bih se vec. i ajde da prosirim vec topik, koliko se krecu takvi zahvati? znam da zavisi, ali ono, koja je cena otprilike? u pitanju je hirurski zahvat, posto jos nije nikao =/ kapiram ~3-4k? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Valjda bi trebalo da je zubar u domu zdravlja besplatan za sve ako imas zdravstveno? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Za sve nije sigurno, bila mi je majka skoro. (ima zdravstveno, platila je nesto malo) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Za sve nije sigurno, bila mi je majka skoro. (ima zdravstveno, platila je nesto malo) Participacija se plaća svuda, simboličnih 50 dinara. Možda je platila materijal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Verovatno. Nešto baš malo je platila, ali je platila, oko soma čini mi se, a to bi je kod privatnika izaslo nekoliko hiljada. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 kili zubar ! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 12, 2012 Author Report Share Posted April 12, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 To ume da bude zajeban zahvat, vadjenje je uglavnom oko 4k po privatnim ordinacijama, ja se ne bih nesto zezao sa tim, koliko kosta da kosta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 vadjenje klestima je 2-3k privatno, dok je hirursko vadjenje vise, 6-7 Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Ja sam izvadio sva 4 kod privatnika, svi su bili hirurske intervencije jer nisu nikli...100e jedan umnjak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 4 x 100 = 400, kupio patike od 13.500 din... gde ti beše živiš inferno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 al ak je kupio patike od 150e, moze puno toga Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Šteta što ne može sve da se kupi :( misliš na... ljubav? :( :DDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) . Edited April 12, 2012 by Inferno_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) Zdravstvena knjizica vise nema veze sa zubarima, zubari (stomatolozi) su se odvojili od zdravstva i sve naplacuju, rade na neki procenat od toga sto napalate ili uzmu sve nisam siguran bas, znam jednu zubarku koja je zaradjivala oko 100.000 mesecno jer je dobro radila posao i ljudi su stalno dolazili kod nje, dok su njene kolege koji nemaju pojma jurili pacijente po cekaonicama i uspavali da navataju one koji nisu tu prvi put, neznam koja je cena za vadjenje zuba raspitacu se sutra pa cu da javim, ovo govorim za dom zdravlja cisto da ne bude zabune :) Poz Edited April 12, 2012 by Invader Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 jebeni zubari, em imaju vece plate, em imaju vise dana odmora godisnje, em nista ne rade!:D btw, ne znam za vadjenje, al popravku mozes za dz da odradis na stomatoloskom, drugarica zavrsava faks (inb4 sprco, nisam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Pa jebote dule. Šta čekaš? Pali napolje je bo te. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 nije završio megatrend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 (edited) Skoro sam vadio 2 umnjaka. - Kod privatnika, oko 2,3,4 hiljade je vadjenje umnjaka koji je vec izrastao, znaci samo da ga ischupaju, to moze da uradi i obican stomatolog uglavnom. 100 do 150 eur je vadjenje impaktiranih umnjaka (jos su u mesu, rastu ukoso guraju zube, ili cak horizontalno, jedu govna itd), i to mora da vadi hirurg. - Na stomatoloskom faksu zaista mozes za dz da izvadis cini mi se, ako imas zdravstvenu knjizicu, najbolje da zoves i da pitas.... ja sam zvao pre par godina, i moglo je, ali tada mi je bas bilo frka da izvadim sutra posto me je bolelo, a tamo su uvek puni, i zakazuju fazon za 10 dana do 2 nedelje. edit: pre ova 2 umnjaka sam vadio jedan pre oko 3 godine, u domu zdravlja na vozdovcu, platio sam nesto malo posto nisam imao knjizicu u tom trenutku... mogu ti reci samo da.... bolje plati 100 eur kod privatnika. Ne bih da te plasim, ali sta sve tu moze da se desi, iskomplikuje itd... kad ljude koji ti rade boli kurac sta rade, daju ti 3/4 anestezije, nece da ti daju jos ako te boli itd. Edited April 13, 2012 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Kad sam video topik setih se da je tetka zubarka (privatni) te da je najbolje nju da pitam, ali nikako da se setim, pa elem sad sam se setio. Dakle kod nje je hirurško vađenje umnjaka koji je izrastao 7k din. 100 do 150 eur je vadjenje impaktiranih umnjaka (jos su u mesu, rastu ukoso guraju zube, ili cak horizontalno, jedu govna itd), i to mora da vadi hirurg. Ovo je otprilike to što se tiče ovih koji nisu nikli. U Domu zdravlja se plaća takođe, nije sigurna, ali misli 4-5k (nigde više što se stomatologa tiče nije bitno da li imaš knjižicu). Na Stomatološkom imaš nekoliko varijanti - da ti radi student 2.5k, da ti radi lekar na specijalizaciji 4k i da ti radi profesor 12k. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Та говна треба вадити ОДМАХ. Од како су ми израсли умњаци кренули су ми проблеми са осталим зубима. Повадио сам их на крају све, али касно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 hvala svima na informacijama, RUR do Tokija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts