fatboy Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Gledam na BRAUN sajtu njihove naj brijache elektricne.... Ima li ko kakva iskustva sa istima, hocu da uzmem nesto cime mogu da bradu od nedelju dana vratim na duzhinu od 3 dana, da se tako najjednostavnije izrazim, posto mrzim regularno brijanje do kozhe jer mi se upali faca cela svaki put kada se obrijam i generalno mrzim jako celu proceduru brijanja..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Ha, join the club. Ja se ujutru obrijem, uveče ko drvoseča, jebem ti i ko izmisli bradurinu Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 mislim da smo zaključili da se za skraćivanje brade prava stvar onaj trimer, i da to treba kupiti u radnji kod dušanovačke pijace. marka koju treba tražiti je neka koja se zove isto kao neki proizvođač bicikala (bianchi ili moser recimo), al ne mogu sad da se setim imena. ja imam braunov brijač i đubre je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 do sada imao iskustva sa philips i braun trimerom, taj philips je neki mator, ali opet je bio visestruko bolji od braunovog...a ja bas mislio da ce fensi braun da bude car, kad ono medjutim Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 imam i ja braun. drugi put ga ne bi uzeo nikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 imam braun koji je kurchina ziva.Mislim naravno da je car u smislu da ne moram da se brijem,ali za te pare je trajao ko kurcina najobicnija.Trazi Moser,kao sto ti je rekao Ivan,a ima jos jedna marka,preporucio mi je moj frizer,kaze i da je pouzdanija od Mosera,pitacu ga kad ga budem sreo:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 GRUJO LUDICE KOGA LAZES DA IMAS BRADU Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Realno, ivan je dao dobar "sažetak" onoga o čemu smo pričali na više topica, najskorije ovde: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234920248 Znači Moser ili Wahl u Ustaničkoj kod zgrade Beomedicine, najbolji način da obriješ bradu brzo i lako i da izgleda "uredno". Za ovo: cime mogu da bradu od nedelju dana vratim na duzhinu od 3 dana je jedino rešenje. Ja recimo koristim CruZer i dalje (Braun) ali on nije za ovo što tebi treba, više je da bradu od jednog dana dovedeš na bradu od "nula" dana (on može da ide do kraja, ali opet ne kao žilet). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 (edited) Ja sam u metrou uzeo Braun trimer za 1900 kinti, vec 2 godine sljaka ko csr bez ikakvih problema, cak i kosu sa njim lindarim kad mi zaraste. Samo baterije menjam (2 AA) Edited March 18, 2012 by lol kosmos Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Sta je daki udarila kriza pa kupujes u metrou :):) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Moji stalno kupuju hranu u Metrou pa dok sam ziveo u Srbiji sam cesto sa njima isao da "ubacim" u kolica sta meni treba. Naravno, sada da kupujem kupio bih zlatni braun sa nozem od platine sa baterijom od Samsung Note-a. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 niggeru, daću ti ja da probaš ako hoćeš Braun CruZer 3, pa ako ti je ok, nosi ga za neki sitan novac. Meni je njesra, dao sam 9k za njega, probao dvaput da se obrijem, i nije radilo, previše mi je gruba brada Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 KOLKO MARKE PERO ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 S obzirom da Pera kaze sitno, verovatno misli na 200 e :D Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 On je neki prodavao za 1k :) sad ne znam da li je to taj :) ili je to neko drugi prodavao :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Ko hoče da dođe i nosi za 3k, može :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 da da,peki ga je prodavao za 3k,nisam uspeo da ga zavaljam poznaniku jednom:)) @sini brate,bog me je kaznio najretardiranijom "bradom i brkovima" koji postoje non stop izgledam ko da sam musav,ridje je boje i zbog toga ne mogu da pustim brkove :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 E kad smo vec kod svega ovoga, je l' kupio neko u skorije vreme onu mashinicu za shisanje ? Svake druge nedelje moram da dajem 300 kinti da bi se oshishao na skoro celavo, pa reko da vidim da uzmem neki takav pa da se shisham sam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Imam ja mašinicu, doduše sranje je pošto nisam znao šta kupujem, ali recimo ima odličnih Philips mašina za kućno šišanje, koštaju oko 2 hiljade ili malo preko, ne treba ti skuplje. Uglavnom daj muškarcima da te šišaju kad je u pitanju obično lindranje, pošto žene (osim frizerki) nekako uspeju da fejluju i takvu jednostavnu operaciju pa štrče dlake po ivicama i prelazi ne ispadnu kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Ја мислим да је машиница за шишање готивна и за то враћање браде на фајв о клок варијанту. Тј. ја узмем машиницу и рокам се по бради и вугли симултано. Она генерално може да скраћује баш дугачке кудле, за то је и прављена. Једино што је њена нуларица већа од оне код машинице за бријање, али ако ош само да риврсујеш на дан или три дана, ја бих то препоручио. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Ali mi sve vreme pričamo o Moseru i Wahlu kao mašinicama za šišanje koje se koriste za bradu, 'de se ne kapiramo drugari? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Не капирамо се у делу где сам ја Готи Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Imam ja mašinicu, doduše sranje je pošto nisam znao šta kupujem, ali recimo ima odličnih Philips mašina za kućno šišanje, koštaju oko 2 hiljade ili malo preko, ne treba ti skuplje. Uglavnom daj muškarcima da te šišaju kad je u pitanju obično lindranje, pošto žene (osim frizerki) nekako uspeju da fejluju i takvu jednostavnu operaciju pa štrče dlake po ivicama i prelazi ne ispadnu kako treba. Je l' to fazon imaju one patrone ili kako bi ih vec nazvao, za sisanje na kec i dvojku i trojku i tako to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Чешљеве? Па контам да то има свака машиница за шишање. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Ima brate eksi ima. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts