Vlada_ Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 0-0 posle produzetka? :) hahahahahahah "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) Druzenje danas sa olimpijcima u Novom Sadu Antonija Nadj, kajakasica koja ce nas predstavljati u Londonu. Lepa je i slatka kao secer. Samo sto bi nas zgromila jednom rukom obojicu verovatno. :D I samo za Docu... Djole CIGRA i drugari CIGRE. P.S. Izvinjavam se za reklamu, zaboravio sam da nije dozvoljeno. Brisite ako treba... Edited May 24, 2012 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Lol, video sam u prolazu ovu levo sto stoji kako densuje uz neku latino-gej muziku. :D Sta radite vi uopste, mislim, koja vam je funkcija? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 leško, sine, gaziš li ti ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 ja sam krenuo u potragu za vazduhom o/ gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 ОДБРА ДОБРААААА А КАКО ЈОЈ САМО СТОЈЕ ОЦИЛА ЉУБИ ЈЕ ДЕБЕЛИ У НАБУЏЕНИ БИЦЕПС!!!!!!!!!101 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Ruke gore ko je počeo da prelazi mišem preko slike u potrazi za tagovima. o/ hahaha :D Lol, video sam u prolazu ovu levo sto stoji kako densuje uz neku latino-gej muziku. :D Sta radite vi uopste, mislim, koja vam je funkcija? :D hm, ta levo tesko da je densovala, jer ona taman moze da hoda ovako obucena. :D Pa, Olimpijski komitet Srbije je napravio projekat koji se zove "Olimpijski karavan, olimpijski cas", tako nesto. A mi prosto radimo realizaciju tog projekta po celoj Srbiji, a danas je bilo zatvaranje u NS-u. leško, sine, gaziš li ti ovo? ufff, ne. :[ ОДБРА ДОБРААААА А КАКО ЈОЈ САМО СТОЈЕ ОЦИЛА ЉУБИ ЈЕ ДЕБЕЛИ У НАБУЏЕНИ БИЦЕПС!!!!!!!!!101 Bas, bas je slatka. Nasmejana stalno, pozitivna, ma stvarno sve pohvale za nju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Ruke gore ko je počeo da prelazi mišem preko slike u potrazi za tagovima. o/ Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) ĐOLE ČIGRA MENTALITA ULTRAS! Hteo sam da pitam isto što i Ivan. Pa čime se baviš ti tamo ako ne voštiš ove drugarice? :( Edited May 24, 2012 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 pa decom valjda Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) Е знам ову четврту са лева (а и са десна) доле, Милица, много добар лик :) Edited May 24, 2012 by Elvis J. Kurtovic Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 jao monika jao monika Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Uzivo Elvise? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Кад-тад! Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Е знам ову четврту са лева (а и са десна) доле, Милица, много добар лик :) Milica volontira u Olimpijskom komitetu, tj. rade neki program "generation for peace", tako da nju slabije poznajem. :D jao monika jao monika FU :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Ovo nisi ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 to nisi ti gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 to nije on Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 kreki se vratio na forum iako je rekao da ga napusta FOREVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Kad-tad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Mendzi se napije od 2 piva! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Veljo druže, koji ti je, zašto ovde kačiš sliku random rumuna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Je li ovo rapid? ako jeste :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 budy pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts