Jump to content

zanimljive slike


Guest

Recommended Posts

mislim da ste malo strogi prema klincu. ima fazon 1-2 godine, jbg mozda je skapirao posle tog trenutka. a i deluje kao da se previse zabavlja da bi bas razmisljao kako to zapravo funkcionise :D

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Link to comment
Share on other sites

Нема баш једну две, међутим, мислим да клинац капира механизам сасвим довољно, али оће да се трка са истим. Што је сасвим кул и океј за дете. А и цела ''скаламерија'' није толико он оф дигитална кад је представиш детету, можда и маторијем. Мислим, није, не знам, стисо прекидач за светло, а онда трчао до лустера да замени сијалицу пре него што се упали светло или тако нешто.

Сетимо се једне игре са популарним грчким трагичним митолошким јунацима коју су поједини форумаши играли милион пута не би ли испунили ''задато''. А кад се сетимо тога, онда се сетимо да је неколицина форумаша заправо стварно играла игру. Али чак и без те неколицине, рекао бих да је просек гурања камена међу свесним форумашима отприлике три пута.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Па јесу, то је и поента. Али су и поред тога одиграли типа пет сизифа и три тантала пре гашења игре, иако су унапред знали по наслову шта је фазон. овај гиф са клинцем мислим да има два покушаја:)

Оно што оћу да кажем да је могуће да се клинац трка са механизмом и да му је до јаја, тј. да мене гиф уопште не наводи на закључак да је клинац глуп.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...