grb1tj Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 (edited) a, vidi stvarno, ok... hvala svima Edited April 19, 2012 by grb1tj Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Jel moguće da si imao jeftiniju ponudu za let JAT-om nego Wizzom? Ja sam bio prošle godine u slično neko vreme i Wizz je bio daleko povoljniji. i da dodam da na letu tamo i nazad nije bilo cigana :) accully da. 110 evra me izasla povratna karta,a pritom mislim da Wiz ni ne slece na Arlandu nego negde dalje od Stokholma?Mozda to gresim? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 wizz kad ti nakrka cenu za prtljag i placanje karticom izadje ti karta duplo :/ The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Добро је, нисам једини који није летео авионом, Вића приградски друг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 \o. :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 takodje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Добро је, нисам једини који није летео авионом, Вића приградски друг! Welcome to the club :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Veruj mi, udobnije je u Pegazovim autobusima nego u Jatovom Boingu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 nisam ni ja! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 ni ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 accully da. 110 evra me izasla povratna karta,a pritom mislim da Wiz ni ne slece na Arlandu nego negde dalje od Stokholma?Mozda to gresim? Wizz bi trebalo da sleće na Skavstu, što je oko 130 km od Stockholma 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 ju koji smo paori:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 jel leteo neko sa Alitalia-om? iskustva? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Veruj mi, udobnije je u Pegazovim autobusima nego u Jatovom Boingu :( vudu iskusni putnik avionom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 isao sam ja par puta sa italijanima. prvi put je sve proteklo ok, drugi put su mi zagubili prtljag, posle sam saznao da je to kod njih veoma cesta pojava kada se radi o vezanim letovima. takodje bih proverio da nemaju mozda neki najavljeni strajk jer ce te onda cimati po nekim drugim letova. shto se tice samih aviona to su uglavnom airbus 320, tu nemam neke zamerke. s druge strane, svaka preporuka za lufthanzu, tamo ti donose josh piva sa osmehom i nadom da hocesh josh:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 lufthanza je najbolja kompanija sa kojom sam leteo, isto sam tukao pivo kao car, u onim malim flašicama od tri i po gutljaja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 a lufwaffe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 nisam ni ja na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 a lufwaffe? to zvuci kao neki kolach:P;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 To padala neka kisa ili? ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 lufthanza je najbolja kompanija sa kojom sam leteo, isto sam tukao pivo kao car, u onim malim flašicama od tri i po gutljaja :D this plus sam imao neograniceno da husam milka cokoladice "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Kaže glavni arhitekta Beograda u današnjem Blicu (izdanje za Beograd) , da će celokupna beogradska metro mreža biti završena 2033. , taman na vreme У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Kaže glavni arhitekta Beograda u današnjem Blicu (izdanje za Beograd) postoji blic za drugu srbiju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Postoji Blic za Beograd, za Vojvodinu i za ''ostatak'' zemlje. Onaj beogradski ima svežije vesti, i onaj centrali dodatak za Beograd. U Vojvodini taj dodatak se zove koliko se sećam ''Vojvodina'', a u ostatku zemlje '' Srbija'' i jedna posebna stranica za Niš. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 +1 za lufthanzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts