Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ja stvarno ne znam šta je sa tim jatom i kašnjenjem, mislim, zašto su baš toliko nesposobni... a skandinavija im je jedna od najunosnijih destinacija baš zbog gastarbajtera. nema ih tamo najviše (ipak nemačka i austrija sabijaju) al je predaleko pa ne idu autobusima i kombijima.

što se tiče čekanja na našoj granici pri povratku, jednom prilikom mi je jatov pilot rekao da slobodno uvek idem na onaj šalter koji je gistro za stjuardese i pilote (onaj skroz desno), i posle toga jesam jednom otišao i ništa mi nisu srali, prešao sam granicu za ukupno 15 sekundi :D mada, posle sam svejedno čekao da izbace čekirani prtljag tako da nije bilo neke uštede velike

au jbt,dobio sam novu mernu odrednicu za kasnjenje...zove se jat ervejz,do sada je titulu ponosno nosio beovoz...trebalo je da poletim iz stokholma u 17 i 35,a krenuli smo u 00:15,da bi mi kod nas na aerodromu zaturili neki special baggage aka igracke za moju malu bracu koje nisu mogle da stanu u kofer,pa sam i tu izgubio recimo jos dodatnih 45 minuta,u kucu sam usao oko 4 i 15,ako nista,barem sam procitao dve knjige :)))

Jel moguće da si imao jeftiniju ponudu za let JAT-om nego Wizzom? Ja sam bio prošle godine u slično neko vreme i Wizz je bio daleko povoljniji.

i da dodam da na letu tamo i nazad nije bilo cigana :)

što se tiče čekanja na našoj granici pri povratku, jednom prilikom mi je jatov pilot rekao da slobodno uvek idem na onaj šalter koji je gistro za stjuardese i pilote (onaj skroz desno), i posle toga jesam jednom otišao i ništa mi nisu srali, prešao sam granicu za ukupno 15 sekundi :D mada, posle sam svejedno čekao da izbace čekirani prtljag tako da nije bilo neke uštede velike

Ja uvek idem na onaj skroz levo, nešto mi se čini da se svi ljudi naguraju na ove početne a ne na taj krajnji, i naravno uvek da ne bude onaj gde idu svi pasoši već samo naši ljudi. Ali realno uvek sačekam da se istrče oni što im se negde mnogo žuri pa polete do pasoša i posle dole čekaju prtljag kao i mi drugi svi :)

ja sam se vracao iz Havane u Pariz i let je kasnio 7 sati tako da je avion iz Pariza za Beograd otisao poluprazan

morao sam cekati jos 5, 6 sati u Parizu da bi dobio tu neku privremenu vizu da mogu napustiti aerodrom i otici u hotel da prespavam

1st world problems

imaš prodavnicu tih plivačkih stvari kod ulaza u bazen na tašu

a kapice imaju i sve sportske radnje koje prodaju još nešto osim migeovih patika, tipa intersport, đak...

gde mogu da uzmem kapicu za vaterpoliste? ( u mesari hehe)

hitnoooooo!

na 11 aprilu :)

pa jedno je guma koja se navuce na glavu :) da se tako izrazim i sluzi da se kosa ne pokvasi :) a vaterpolo kapica sluzi valjda da voda ne zapusi usi :D

Нема  будућности без истине.

kapica za vaterpolo ima one štitnike za uši (čemu to služi, da mu ne prsne opna ako ga neko lupi šakom preko uveta dok je unutra voda?), broj i traku za vezivanje. kapica za plivanje je veliki debeli kurton :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...