Touche Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Meni je neverovatno da stoka iz telekoma i dalje 1,5/192 (moj paket) naplacuju 1532din dok je sbb 10/1 za manje para. Dok ima ovaca, bice i vune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Jebiga, ima ko nema SBB na raspolaganju tu de živi pa mora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 ja sam u bloku 22 na mrtvom Vektoru :/ "elitni kraj beograda" my ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 radijus vektor ? pa sta njima fali ? 8mb nude za 1590 din :)? Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 trupsi vremenski dislocirani komšija Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Meni je neverovatno da stoka iz telekoma i dalje 1,5/192 (moj paket) naplacuju 1532din dok je sbb 10/1 za manje para. Dok ima ovaca, bice i vune. Ne znam sada, ali ranije si uz sbb net morao da imas i njihovu kablovsku.. a uz adsl fiksni telefon.. sve su to govna.. ziveo wifi ^^ edit: je l' tripujem ili su ugasili sve torente? :/ Edited March 1, 2012 by dullenceeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Pa kod 99% stanovnistva nema potrebe da se ima samo internet bez tv-a :) tako da i nije neka prevara :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Imamo njihovu kablovsku vec 7-8godina, a to za telefon prvi put cujem. Definitivno ce se raskinuti ugovor sa lelekomom prvom prilikom kad se bude islo kuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 mnogo sam bre srecan sto sam raskinuo ugovor sa telekomom pre par meseci \o/ I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 radijus vektor ? pa sta njima fali ? 8mb nude za 1590 din :)? SBB, 2,800 RSD + 12 meseci ugovor = 24Mbps/2Mbps Radijus, 2,600 RSD + 18 meseci ugovor = 16Mbps/1Mbps SBB, 2,800 RSD bez ugovora = 16Mbps/1.5Mbps Radijus, 2,600 RSD bez ugovora = 10Mbps/0.5Mbps isto i u drugim cenovnim klasama da ne pricam sto je prva sledeca opcija na radijusu 6k din lol trupsi vremenski dislocirani komšija wat? :) vremenski dislociran? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Starbak, drug po losem netu. Btw, poznata jedino u Srbiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 BRAVO ZA NOVOSADJANE "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 wat? :) vremenski dislociran? do pre dve godine sam bio u 22. bloku nijedna pekara ne valja, dobar je onaj kinez pored hypo plaze (black nešto nešto), roštilj nijedan ne valja, maxi u 21. radi 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 SBB, 2,800 RSD + 12 meseci ugovor = 24Mbps/2Mbps Radijus, 2,600 RSD + 18 meseci ugovor = 16Mbps/1Mbps SBB, 2,800 RSD bez ugovora = 16Mbps/1.5Mbps Radijus, 2,600 RSD bez ugovora = 10Mbps/0.5Mbps isto i u drugim cenovnim klasama da ne pricam sto je prva sledeca opcija na radijusu 6k din lol wat? :) vremenski dislociran? U redu je truperu nisam ja rekao da je vektor bolji od sbb-a nego da je pogresno stavljati vektor u ravan sa adsl-om :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Jutro lepotani don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Starbak, drug po losem netu. Btw, poznata jedino u Srbiji jebote od kad ih nisam slusao. kako su dobri kad objasnjavaju sto rumuni drkaju za eu, kako su ih navijaci partizana '88 gadjali belim hlebom i kako su ovi cekali 24 god da nam vrate Edited March 1, 2012 by lol kosmos "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Dajte neki posao za mene don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) @internet prica Ima sbb svoje mane, npr ceo februar mi je bila nestabilna veza(internet) zbog njihove lose mreze/cvorista/preopterecene mreze/kablova koji vise preko krovova zgrada itd. edit: i dalje ne radi kako treba Edited March 1, 2012 by WuDu People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) definitivno sbb nije baš najzlatniji, i mene x puta iznerviraju ali verujem da je tako kod svih. danas mi se prekidao net svakih pet minuta na pet minuta, tokom par sati, ali sad je sve ok. kapiram da je do nekih radova. inače retko idem na nbg ali sam se u zadnjih mesec dana nekoliko puta zadesio baš u tom bloku 22 i uopšte mi ne deluje kao loše mesto za život. Edited March 1, 2012 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 evo da reklamiram firmu u kojoj brat radi :D ako je neko zainteresovan neka se javi :D http://www.kbcnet.rs/index.php/cene/107-3u1-paket.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Ne kazem ja da je najgori sbb, daleko, ali im je jako los odnos prema korisnicima. People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 uzbudilnik je jedini razlog zasto ustajem u 7 i idem na predavanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Мени СББ врхунски ради. Скоро без грешке и то већ неких 6 година. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 grb1tj hoces da me zaposlis kod tvog burazera u firmu gde on radi ?! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 gotti drugar veci od sekire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts