P.M. Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Само се ви зезајте, али ово јесте одлична композиција и биће одлична графика великог формата, још кад додам ликовност и уткам своју љубав у рад, биће падања на дупе! Samo da ti licni pecat na slici prevagne i na konju si. Odlican izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Ето како човек гледа без предрасуда! Иначе, пошто је графика, а не слика, биће печата на све стране, због недостатка потпуне контроле:) Али прво да видим оће ли ми бити одобрено. Иначе, кад смо код графике, предо данас на мајски конкурс мајку им јебем, иљаду и по кинти учешће и наравно, узеће ми паре и нећу проћи јер нисам слизан деценијама са боемским вођима ликовне уметности у нас. Фрст врлд проблемс. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Pa sto si onda bacio novce? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Контам да је нешто ко сујеверје, знаш да ниси ништа урадио тиме што куцкаш у дрво и помераш се с места, ал ти нелагодно ако не испоштујеш:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 izmutio sam dr oetker milk sejk od vanile, prosuo preko frikomovog slaga i posuo cokoladnim mrrvicama. bolest The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 bio kod zubara i otekao sam kao majmun imam los zagrizaj i sve predispozicije da u nekih par godina mi popucaju prednju gornji zubi koji su do sada se vec istrosili poprilicno... dough Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 2000. glup post na forumu! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 A ne racunas ostale naloge koji su ti banovani? People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 (edited) Pa sto si onda bacio novce? Jel si nekad napravio kajganu a da ne razbijes ni jedno jaje? Ne verujem... E da i Dule...Moje misljenje u vezi sa "licnim pecatom"(pecatima). Nebitno da li ce se on ljudima svideti ili ne. Bitno je da se o njemu prica..da podignes prasinu. Edited March 30, 2012 by djape_sedmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Па, лични печат је неизбежан сам по себи ако си иоле креативан. И то баш мислим ''иоле'', значи, ако си на скали од један до десет креативан за двојку, даћеш лични печат. Просто, ко шут у баскету, свако шутира другачије по самој природи ствари. Ја се са тим фазоном дизања прашине не слажем, то ми је као што је неко ''добар глумац'' зато што му дају гомиле улога јер је, не знам, леп, а глума је у другом плану. Што се конкретно графике тиче, поготово мултитекник фазон, ту се дешавају ствари типа ''заборавио сам да извадим плочу из киселине на време'', ''склизнула ми игла'', ''хм, откуд ова текстура овде'', ''канула ми је концентрована азотна на плочу'' и слично. Зато сам рекао да је пуно печата, на крају добијеш један rugged урадак који има петсто милиона кила ликовности и то је углавном трип код графике. И ти на крају имаш нешто што јесте ''исто'' као оно од чега си кренуо, али и није и, рецимо, можеш да је окачиш наопако, а да ипак функционише, за разлику од почетне скице/фотке/потошона/цртежа. Зато кажем, мотив је секундаран и приче о дарк сајдовима ту не пију воду. Да се ради о слици, ту би већ била нешто другачија прича, али у овом фазону графике мотив не дефинише трип крајњег продукта, због свих тих нустрипова. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 3:35am a ja radim ujutru al bitno da sam rootovao svoj eBook reader ... fml koliko sam lud :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 ja sam u 11 krenuo da spavam i zavrsio ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Slobodan dan, opeglao teretanu i sada se ozderavam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 svi na svoja radna mesta, bice dug vikend vratio se iz marakesa, kul je osetiti drugu kulturu i nacin zivota al previse prodaju muda za bubrege The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Mnogo je usran ovaj dan, vreme stvoreno za spavanje a ja ustajem u 9h da bi učio.Jedina pozitivna stvar tokom ove nedelje je da ne idem u subotu u školu :c "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 A ne racunas ostale naloge koji su ti banovani? Onda je 20.000ti.. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Ja uzmem dan godišnjeg kao da imam produženi vikend, kad ono ovo usrano vreme. fuck you Jesus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Imao sam senior moment u 3 i po sekunde, vratio se sa pauze i probao propusnicom da aktiviram lift ali sam se setio u poslednji cas i vratio je u dzep kao lol silly me, pa ne moze propusnicom lift... trep trep... zrik zrik... a da, nisam stiso dugme jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 ja ni sam ne znam više koliko puta sam sa tom karticom za posao probao da otvorim vrata gajbi kad se vratim sa šljake 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 deste belje When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 vidi tjela jebote! desi tjelo sto godina, su te pustili iz tvorza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 cela drug kralj gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 nisu brate , dali mi vikend ! zovite na rurfudbal picke , nemam internet , pa sam otvoren samo za ril lajf aktivnosti When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 ima internet u meku! spavao ceo dan, sad je opet mrak. pa mi se jos spava ;c tesko je I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 (edited) video leška. ćao, leško. :) Edited March 30, 2012 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts